Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Eylül 2011, 20:55
uniqe adlı üyeden alıntı
Şimdiye kadar hiçbir şeyi serviste yapdırmadım
Hatta lastiği aldığımda kendim sökdüm cantdan.Debriyajıda kendim yaparım
Hiçbir usta kendi malı gibi yapmıyor malesef.Kendi malını özenle ve zevkle yapıyorsun.Subap ayarını bile kendim yapdım hatta serviste sordum 20 tl dediler peki aralığını kaçlık sentille yapıyorsunuz dedim sentil kullanmıyoruz dediler
Yani öylesine ayar yapıyorlar.10 tl ye sentil alıp kendim yapdım
Funny motorun çok güzel olmuş kazasız belasız kullan inşallah.
okan aynı kafadanız bende aldım alalı servise gitmedim herşeyini siboblarını karbüratör ayarını herşeyini ben kendim yaptım şimdide dişli zincir takımı sipariş verdim o gelecek 2 güne onuda değiştirecem bakalım debriyajda şimdilik sorun yok gidiyor gittiği yere kadar gitsin bu arada ben motosiklet yağı koymuyorum araba yağı koyuyorum debriyaja zarar verir dediler ama 20 binde ve şimdilik sorun yok
CygnusBursa adlı üyeden alıntı
arkadaşlar dün debriyaj balatası için kolları sıvadım ve debriyaj kapagını açtıgımda debriyaj ın boşlugunu aldıgımız ayar civatasının boşta oldugunu gördüm debriyaj balataları langır langır sallanıyodu benim motosikletimde kalkışta tam kavrama yaparken bir silkeleme oluyodu sanırım bu civatanın gevşek olmasından kaynaklanıyodu hazır acmışken debriyaj balatalarınıda degiştirdim simdi kaymak gibi oldu motosiklet
sevindim kardeş sorununu kendin hallettiğin için bile baya büyük bir haz almışsındır mutlaka
Reklamlar
-
26 Eylül 2011, 20:57
beyler merhabalar...
adapazarından hepinize selam ederim...
130 km yi 80-100 km seyirle 2 saatte geldim....
biraz geç oldu gibi...
birde bence farla kimse uğraşmasın derim on numara aydınlatması var...
bundan daha iyi olamaz herhalde...
-
26 Eylül 2011, 21:02
fat280 adlı üyeden alıntı
sevindim kardeş sorununu kendin hallettiğin için bile baya büyük bir haz almışsındır mutlaka
saol fat280 artık kafam rahat tek düşüncem o civata kendi kendine nasıl gevşer motosikletin grank bilyalarını degişmesi için servise bıraktıgımda motosikleti teslim aldım yola cıktı 100 metre ilerde arka freni yokladıgımda hiç kimse yoktu ön frenle durdum baktım freni ayarlamamış servis acaba dedim debriyaj balatası boşluk vidasının sabitleyici somununu iyi sıkmadılarmı diye aklıma geldi
Düş peşindeysen Düş peşime
-
26 Eylül 2011, 21:26
arkadaşlar sıfır motor ile http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8040544/detay/ bunun arasında kaldım.
sizce hangisi daha mantıklı. gerçi daha sahibi ile görüşmedim. sadece netten araştırdım bu motoru.
Bayii sıfır motoru adam akıllı pazarlık yapmadan 4bine bırakıyor. plaka ruhsat hariç
-
26 Eylül 2011, 21:31
CygnusBursa adlı üyeden alıntı
saol fat280 artık kafam rahat tek düşüncem o civata kendi kendine nasıl gevşer motosikletin grank bilyalarını degişmesi için servise bıraktıgımda motosikleti teslim aldım yola cıktı 100 metre ilerde arka freni yokladıgımda hiç kimse yoktu ön frenle durdum baktım freni ayarlamamış servis acaba dedim debriyaj balatası boşluk vidasının sabitleyici somununu iyi sıkmadılarmı diye aklıma geldi
servislerin hepsinini canı cehenneme kardeş işlerini doğru düzgün yapmıyorlar işleri güçleri para işe gelince kem küm
-
26 Eylül 2011, 21:43
fat280 adlı üyeden alıntı
servislerin hepsinini canı cehenneme kardeş işlerini doğru düzgün yapmıyorlar işleri güçleri para işe gelince kem küm
+100000 Ayrıca ön balatam alışmaya başladı ilk takdıgımda pek iyi değildi şimdi çok güzel önü hemen kitliyor
-
26 Eylül 2011, 22:49
herkeze teşekkür ediyorum ama sorumun tam yanıtını alamadım :( pirelli düşündüm ama virajde ses yapıor we kaçırıyor dediler :S birde bi sorum daha olacak benim motorum 4.5 ve 5 bin arasında titreme oluyor ama 5binden sonra yine düzeliyor neden olabilir fikri olan war mı ?
[B][COLOR="Red"] Y A M A H A isim : aLper (' ',) 33 (B)ize(H)eryer(P)aris 56 :cat:[/COLOR][/B]
-
26 Eylül 2011, 23:01
o bendede var ve daha önce internetten aradım ekzost tan kaynaklanıyor diye bi yerde okumuştum yani bi arıza falan degil genellikle var ama cok dikkat edersen anlaşılıyo
5500 den sonra gidiyo
Düş peşindeysen Düş peşime
-
26 Eylül 2011, 23:11
aynen aynen çok dikkat etmen lazım bir saniyelik bir şey (: ben dikkat ettim başka ybr'lerede bakıcam ama
[B][COLOR="Red"] Y A M A H A isim : aLper (' ',) 33 (B)ize(H)eryer(P)aris 56 :cat:[/COLOR][/B]
-
26 Eylül 2011, 23:41
funny adlı üyeden alıntı
aynen aynen çok dikkat etmen lazım bir saniyelik bir şey (: ben dikkat ettim başka ybr'lerede bakıcam ama
aynı soruyu ben de sormuştum ramazan abi cvplamıştı.. euro3 normlu egzosttan kaynaklanıyormuş hiçbir kuşkulancak bişey yok dediler..
-
26 Eylül 2011, 23:41
funny adlı üyeden alıntı
фнтшыш иутву ву мфк\5000 му 5500 фкфыштвф
-
27 Eylül 2011, 01:18
funny adlı üyeden alıntı
herkeze teşekkür ediyorum ama sorumun tam yanıtını alamadım :( pirelli düşündüm ama virajde ses yapıor we kaçırıyor dediler :S birde bi sorum daha olacak benim motorum 4.5 ve 5 bin arasında titreme oluyor ama 5binden sonra yine düzeliyor neden olabilir fikri olan war mı ?
bu sorun değil bence benimde sadece 2 vites 4500 ile 5000 devir arası sanki titreşim oluyor gibi ama çok hafif... bu arada lastikte kaçırma olayı ne oluyor? eğer hava kaçırmasın dan bahsediyorsan o iş biraz zor ben takalı 2 hafta oldu bi yaramazlık yok aslında her ay kontrol etmekte fayda var lastik havalarını ne olur ne olmaz ne marka olursa olsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
27 Eylül 2011, 01:22
arkadaşlar siz çok çok ufak bir titreşim var diye şikayetleniyorsunuz çinli süren arkadaşlar ne yapsın
-
27 Eylül 2011, 01:28
ben kullandım hemde cub vallaha motordan inice yere basarken titriyordum yani o derece bu mercedes gibi mübarek sıfır titreşim mükemmel e yakın süspansiyon
-
27 Eylül 2011, 01:34
F54 adlı üyeden alıntı
ben kullandım hemde cub vallaha motordan inice yere basarken titriyordum yani o derece
bu mercedes gibi mübarek sıfır titreşim mükemmel e yakın süspansiyon
Ön amortisör çok güzel çalışıyor.1 dk durmuyor yerinde Cublardada aynı amortisörler olmasına rağmen sert ön süspansiyonları cubların.
-
27 Eylül 2011, 01:35
-
27 Eylül 2011, 01:38
allahı var cub 4 tane böbrek taşım vardı onları düşürdü şaka yaptığımı sanmayın ciddiyim
-
27 Eylül 2011, 03:05
bugün hava filtresini temizledim ve orda biriken sıvının egzosttan gelen borudan geldiğini farkettim.. sanırım geri dönüşüm dedikleri olay bu olsa gerek egzost borusundan gelen bir boru motorun yakamadan attığı benzini hava filtresine yönlendiriyor karbüratörde hava çekerken az da olsa benzinle karışık hava çekmiş oluyor..
-
27 Eylül 2011, 09:38
F54 adlı üyeden alıntı
allahı var cub 4 tane böbrek taşım vardı onları düşürdü
şaka yaptığımı sanmayın ciddiyim
bak birde çinliye laf edersiniz o cup olmasa belkide düşmeyecekti taşların ybr ye binsen hiç düşürmez zaten titreşim yok yani çinliye laf etmeyelim sağlığımıza faydaları var
-
27 Eylül 2011, 09:54
Arkadaşlar ESD üzerindeki CST ( Cheng shin tire ) lastkleri hakkında yorum bekliyorum..
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 69 kullanıcı var. (0 üye ve 69 misafir)
Bu Konudaki Etiketler