benimkide sürtüyor baya zaten fren merkezindeki lastiğinde işi bitmeye yakın benimkinin beraber taktığımız abi dedi zor girip çıkıyor rahat girip çıkması gerek dedi ama ben diski hiç ellemedim nasıl sıcak mı diye bugün bir bakayım sana yazarım son durumu birde zaten benim önceki balatanın hani sağ sol 2 balata oluyor ya bir tarafını çok yemiş diğer tarafta öple fazla birşey yoktu
Cuma Aldım ybr yi Plakayı bekliyemedim Pazar Günü Bastım D.bakırın Eğil ilçesine peygamber kabirlerinin ziyaretine gittim geldim gidiş geliş 100 km 50 de önce vardı 150
hayırlı olsun motosikletin...hay Allah bu da siyah...kırmızı esdci yok mu başka?
MT 17 ÇANAKKALE
Frenleme daha güzel oldu şimdi ortalarda kavrayan ön fren çok az sıkmada kavrıyor Ayrıca km saatimin telide kopmuştu onuda jianshe almıştım orjinalinin birebir aynısı hiçbir sorun yok.
HONDA
okan bu arada bakıyorum benim motorun yani jianshenin parçalarını kullanıyorsun yamahanınki pahalı mı :D
Seninkide salcano Ben yetkili servisten almıyorum ama jianshe yedek parçaları orjinalinin birebir aynısı oluyor Orjinal balata buldum 20 tl ye 5 li set ve üzerinde yamaha amblemi var orjinal dedi satan adam.Birdahaki yağ değişiminde balatalarıda değiştirmeyi düşünüyorum.Bir sorun yok ama sınıra düşmüştür diye tahmin ediyorum teker denemelerim oldu
HONDA
Selamlar Arkadaşlar..
2011 YBR sahibiyim, yeni aldığım için test edemedim.
Lastikler konusunda şikayet olan var mı?
Üzerinde (cheng shin tire ) CST marka var.
Ne marka önerirsiniz? TEŞEKKÜRLER.
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
Lastikler bütün fabrika çıkışlı motorlarda kötü olduğu gibi bizim ybr lerdede kötü.Hatta yağmurlu havalarda daha berbat.Ben arkaya ırc aldım arkadan memnunum şimdiye kadar bırakmadı.Irc fiyatının karşılığını verir daha iyi lastikler istersen michelin,metzeler veya pirelliye bakabilirsin.
HONDA
İlk 2007'de Sakura (berbat), bundan önceki 2007'de IRC vardı, memnundum. Herkes MT65 öneriyor ama,
şu anki lastiklerin üzerinde nylon olduğu yazıyor. Kullanıcılar tecrübelerini yazarsa sevinirim.
Motoru aldığımda(2 ay önce) 4000 km.deydi, birkaç defa arka kayar gibi oldu, kış gelmeden
değiştirmek istiyorum(Gerçi yağmurda kullanmasam da bazen yerler ıslak oluyor). TEŞEKKÜRLER..
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Eğer Motor heves değiLse ve Yaşam Tarzıysa Bu hayatın Bel kemiğidir kalbidir Yamaha ! Yaşasın Yamaha KardeşLiği diorum ve ekLiyorum benim AngeL Eyes far taktım ve mercekli artık ama görüş mesafesi çıplak zenon'lara göre az peki Ne yapabilirim ? Ampül felan varmıdır ki ? yada bu sorunu yaşayan
---------- Post added at 16:35 ---------- Previous post was at 16:28 ----------
ve şunuda eklemek istiyorum sizlere engin bilgilerinize sığınarak benim üstündeki orjinal lastik war we 1 kere patladı bende buna fitil attırrıdım o an filit iyice kötü yaptı yolda yine patladı üstüne 10 km patlak halde qece 2de lastikçi aradım içinden rendelenmiş lastik çıktı (: sonra yama tutmadı iç lastik yaptım dün mut'a gittim yani 450 km yaptım tam köyleri gezerken yine patladı iç lastik 2 kişi 13 km gittik üstünde anlıyacağıız lastik iyice pert oldu ve şunu eklemek istiorm lastik her firene basmamda buzda kayar gibi kayıyor viraj 0 uzun lafın kısası bana dubleks viraj-yağmur lastikleri lazım marka ne önersiniz ?
[B][COLOR="Red"] Y A M A H A isim : aLper (' ',) 33 (B)ize(H)eryer(P)aris 56 :cat:[/COLOR][/B]
lastik arayan arkadaşlar ben mt 65 pirelli taktım canavar gibi oldu lastikler ısınmaya başladığı zaman yola yapışıyor fiyatı da çin malı lastiklerden daha ucuz mesela (cst ye sadece arka 90 tl swallow sadece arka 85 tl çektiler.) ben anesten 125 tl ye ön arka aldım yeni üretim sadece 24 saat te elime ulaştı 20 tl de montaj yaptırdım sibob dahil gayet güzel irc de aynı fiyat verdi sakarya honda bayii ama ben pirelli aldım tavsiye ederim orj lastiklerle boşuna hayatınızı tehlikeye atmayın arkadaşlar ben sakura larla bir kere düşüyordum yan yattım ama düşmeden tuttum motoru herkese hayırlı sürüşler
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
funny mercek güzel olmuş kardeş güle güle kullan
okan 20 lira balata masrafı ve bu lafından anlıyorum ki sen kendin değiştirecen balatayı ustalık yapacan yani yakışır kardeşime :D
Şimdiye kadar hiçbir şeyi serviste yapdırmadım Hatta lastiği aldığımda kendim sökdüm cantdan.Debriyajıda kendim yaparım Hiçbir usta kendi malı gibi yapmıyor malesef.Kendi malını özenle ve zevkle yapıyorsun.Subap ayarını bile kendim yapdım hatta serviste sordum 20 tl dediler peki aralığını kaçlık sentille yapıyorsunuz dedim sentil kullanmıyoruz dediler Yani öylesine ayar yapıyorlar.10 tl ye sentil alıp kendim yapdım
Funny motorun çok güzel olmuş kazasız belasız kullan inşallah.
HONDA
arkadaşlar dün debriyaj balatası için kolları sıvadım ve debriyaj kapagını açtıgımda debriyaj ın boşlugunu aldıgımız ayar civatasının boşta oldugunu gördüm debriyaj balataları langır langır sallanıyodu benim motosikletimde kalkışta tam kavrama yaparken bir silkeleme oluyodu sanırım bu civatanın gevşek olmasından kaynaklanıyodu hazır acmışken debriyaj balatalarınıda degiştirdim simdi kaymak gibi oldu motosiklet
Düş peşindeysen Düş peşime
Şu an bu konu içerisinde 293 kullanıcı var. (0 üye ve 293 misafir)