kesinlikle öyle bi fikrim yok yenilerin yanında eskilerinde kıymetli olduğu bilinmeli
kesinlikle öyle bi fikrim yok yenilerin yanında eskilerinde kıymetli olduğu bilinmeli
Ön disk balatalarını değiştirdikden sonra ön diske sürttüğü için çok ısınıyor ilk takmada normalmi acaba ? Lastik gene dönüyor çok durdurmuyor ama genede sürtüyor ?
HONDA
merak etme dostum bizim motorların daha 10 yıl modası geçmez.... senin motor da temiz miş hee km kaçta bende bi pasta cila yapmam gerek bakalım nasıl olacak sadece ön çamurluk ta çok az çizik var bide birde depo üzerinde monttan çizilmeler var aslında sadece marketlerde satılanlarla giderilebilir bence denemek gerek
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
arkadaşlar ybrnin servis kitapçığındaki 1000 6000 12000 vs bakımları hariç motosiklete bakım yaptırmak gerekli mi?yoksa sorun çıkarmıyorsa sadece servis zamanı gelince mi götürmeliyiz?
MT 17 ÇANAKKALE
arkadaşlar bu ybr nin buji si ngk c7hsa mıydı? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
evet işte ben de onu düşünüyorum.5000 km çok geldi bana da ama kullanma kılavuzunda bir bilgi yok yağı şu kmlerde değiştirin diye,bakımlarda diyor.sen kaç kmde değiştiriyorsun?
MT 17 ÇANAKKALE
3000 km geçirmemek gerek adam gibi yağ koymak şartı ile
upppsss benim 4000 oldu yağı değiştireli
MT 17 ÇANAKKALE
ben 1000 kmde bir değiştiriyorum...
ama en güzeli bana göre 2000 kmyi geçirmemek..
o yağı bir kontrol et istersen pekmez gibi olmuştur yağın...
en yakın zamanda değiştirt o yağı....
hava filtresini arada söküp temizliyorum ama yağı çok ihmal etmişiz.ilk defa yağı değiştirilen araç sahibi oldum da bundan önce 2t vardı benzine katıyorduk...bu da ikinciye yağ değiştirecek zaten.1000 bakımında değişmişti ilk.sen kaç kmdesin?
MT 17 ÇANAKKALE
2200 km deyim...
ilk 30 km sonrasında 500 sonrasında 2000 kmde değiştirtmiştim...
bu arada motoru aldığımın 2. ayı bitmek üzere...
Allah kazadan saklasın hepimizi.benimki 8 aylık ama toplam bindiğim 2 ay olmamıştır,okul sebebiyle hasretiz birbirimize...5000i biraz çabuk buldum sanırım...
MT 17 ÇANAKKALE
Amin, cümlemizi...
sen baya hızlı gitmişsin...
ben yarın nasipse bi sakarya yapacam yine....
ondan sonra seyrekleşir uzun yollarım...
ben iki kez bizim yarımadayı(çanakkale/balıkesir ilçeleri) dolaştım.bunun haricinde de 15 kere falan köye gidip geldim(gidiş geliş 120) gerisi kısa yollar.ama ilk aldığım iki gün bir sokakta döne döne 30 km toplamıştım.görmemişlik bu olsa gerek demiştir herhalde komşularımız plaka daha çıkmamıştı o yüzden ara sokaktan çıkamamıştım 1 hafta
MT 17 ÇANAKKALE
ben motoru aldım...
1 hafta plaka bekledi, o bir hafta içinde hep garajda yattı...
plaka çıktı, ufaktan bi çıktım servise gittim yağını değiştirttim...
daha sonra yola çıktım geldiğimde 530 kmdeydi...
sonra hep uzun yol...
şehir içinde nerdeyse kullanmadım hiç....
Şu an bu konu içerisinde 75 kullanıcı var. (0 üye ve 75 misafir)