sagol insane ben inceledim ya öle bisey her cbf te olabilirmi acaba yoksa o alanların sansımıydı ben zaten sanssızımdır valla bununda sorunu cıkarsa motorculugu bırakırım kardes benim icin cok hassas konular cünki uzun yol yapıyorum.
sagol insane ben inceledim ya öle bisey her cbf te olabilirmi acaba yoksa o alanların sansımıydı ben zaten sanssızımdır valla bununda sorunu cıkarsa motorculugu bırakırım kardes benim icin cok hassas konular cünki uzun yol yapıyorum.
arkadaşlar çamurluğu sipariş etdim ama kazıklandığımında farkıdayım
her il e göre yedek parça fiyatları değişirmi ya
bir motorcu 57 ytl diyor ötekisi 45 diğeri 39 ama 35 olur takması dahil diyor...nasıl işdir anlayamadım mecbur bende 35 ytl lik olandan aldım ancak renk uyuşmazlığı olursa takılmıyıvcak gene çamurluksuz kalıcaz
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
arkadaslar nasıl gidiyo motor aldık diye kopmadık burdan biseyler yazında canlansın topik ya 2 sayfaya düsmüsüz
arkadaşlar cbf hakkında yazdıklarınız için çok sağolun ben de düşünebilirdim hem küçük hem hızlı bir şey ama şu çin piyasasında bir iyi bulmuşken kaybetmek iyi değil diye düşünüyorum siz ne dersiniz ybr de kalmalımıyım yoksa motor şu anda zaten satlık geç olmadan geri alayımmı motoru
BAŞLAMAK HATAYDI BAŞLAYAMAMAKSA IZDIRAP
ybr iyi motor ben ybr yi özledim 2 günde su su götürmez gercek ybr daha kullanıslı gercekten ama sans iste benimki sorunlu cıktı demiyorum ama basına cok is geldi yavv satmadan bi gün önce üstüne araba cıktı ön taraf hasat serviste yatıyo hala ölece verdim bende parca fiyatlarını düstük anlaştık bi arkadasla aldı yaptırıp biner
Aykan yeni motorun hayırlı olsun arkadaşım.Cbf'nde eski motorunla karşılaştıgın sorunları yaşamazsın işllh.Bide dikkat ediyorumda sitede en cok sahip olunan motor ybr'dir heralde ama konuya hic bakmayanlar war heralde motorlarından utanıyorlar
Şaka bir yana milletin işi gücü war ybr sahipleride genelde kuryeler oldugundan pek uğramıyorlar.(Ama ben burda dikkat ediyorumda kuryelerin motorlarına nerdeyse cogu cg125 ya neyse)
Valla ben gezmekten yazmadım birşeyler, 24000km oldu. Bakım vakti geldi benimkinin...
Herkese selamlar arkadaşlar.Ehliyetimi sonunda aldım hayırlı olur inşallah.Sırada siyah Ybr 125 var.(artık bi 10 yıl kullanırım kısmet olursa.)Arkadaşlar bugün servis bakım maliyetlerini biraz araştırdım. İlk 1000 km bakımı için yaklaşık 20 ytl dediler gayet makul bi ücret geldi ama sonraki 3000 km bakimi için 70-80 ytl arasi tutar dediler yanliş anlamadıysam umarim yanliş anlamışımdır(buji,hava filtresi v.b. değişecekmiş).Bu bana biraz yüksek geldi.Sizin bu bakim periodlarinda verdiğiniz ücretler hakkinda bilgi verirseniz çok sevinirim.Bi de arkadaşlar bu bizim motorlar uzun yola gelir mi?Bana ayirdiğiniz vakit için şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.
ÖFKE GEÇİCİ BİR ÇILGINLIKTIR;HÜKMETMEYE BAK,YOKSA O SANA HÜKMEDER.
HORATIUS
güzel olmuş !!!
ybr lerde sorun yok yola devam
sonix egsoza açtığın ilave 4 deliğin herhengi bir faydası varmı?
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
sonix ekzoza nerelerden deldin delikleri zaten 2 delik var ekzozda
tamam resimde gözüküyormuş zaten yaa
büyük deliğin etrafından 4 delik.8-10 luk matkapla delebilirsin.Gerçi eksozumun içinde 1-2 tane matkap ucu var.Delerken matkap ucu egsoza kaçtı
herkse slm
honda cbf 150,ybr 125 ve birazda kanunı 200 arasında kararsız kaldım gerci ybr daha agır basıyor ama sizinde her bakımdan değerlendirerek bi öz elestiri yapmanızı rica ediyorum...tsk
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)