maşallah gayet güzel gözüküyor sende benim gibi gezmeden bol bol temizlik yapıyorsun sanırım güvenlik işi böyle oluyor bolca temizlik yapacak vakit var yani
maşallah gayet güzel gözüküyor sende benim gibi gezmeden bol bol temizlik yapıyorsun sanırım güvenlik işi böyle oluyor bolca temizlik yapacak vakit var yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Maşallahh hemide 41.5 kere Allah kaza bela vermesin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
s.a. arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese güzel sağlıklı kazasız belasız sürüşler dilerim
maşallah unnamed
Ramazanın içinde osmaniye kayseri seyahatı yaptık. yalnızdım. çok güzel seyahat oldu.
bu hafta sonu osmaniye antep urfa gezisi yaptım. eşimle beraber. YBR gerçekten çok rahat. Allah nazardan korusun çok rahat gittik geldik.
gezilere devam edeceğim.
herkese selamlar.
günaydın arkadaşlar
slm arkadaşlar dün bp ye castrol yağ sordum motosiklet yağı 10w40 17,5 tl 10w-50 racing ede 20 tl dedi sizce iyi mi :D
Konu açtınmı resimlerini paylaştınmı gezdiğin yerlerin?
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
dün o kadar temizledik gece çok daha beter hale geldi(:
gece 2 deyola çıktık yaklaşık 16 motor la...
gittiğimiz yer haliyle toprak olduğundan dönüşte motorun halini görmek istemedim(:
çamur içinde geri geldik...
bende bu gün koruma demiri taktırdım rialli den sipariş vermiştim fakat tam oturmadı dükkanda ayarladı bizim arkadaş alacak olanlara tavsiyem kendim takarım zannetmesinler çünkü matkap mengene el taşı gerekli oluyor ve gerekli anahtarlar lazım
ben esd ye çok kolay taktım ağa...
hiç bir sorun çıkmadan tık diye yerine oturdu....
vidalarını sıktım....
hadi hayırlı olsun...
benimde lastik almam lazım....
sen bir kullanda olmadı bende bu lastikten tercih ederim....
yorumlarını bekliyoruz....
seninlastikler orj mi? bugün bi arkadaşla karşılaştık irc kullanıyormuş 1 yıldır gayet güzel dedi ama fiyat olarak 60tl ben onada bakmıştım prelli de aynı fiyat olunca pirelli aldık marka olsun dedik yani
benimkiler kendi orjinal lastiği..
çin malı %100 naylon lastik(:
değişeceğim lakin maddiyat durumları bu aralar baya bir sıkı....
bakalım nasıl çıkacak mt65 ler ben buradan yazarım durumu umarım anlatıldığı kadar ii dir
Meraba arkadaslar.
Bugun ben de 2011 ybr esd sahibi oldum.aslında cbf icin para ödemistim ama bugun motor geldi mi diye bakmaya gittiğimde satıcı arkadasın da gazıyla ybrye gecis yaptım.
Bu benim ilk motorum.O yüzden size sormak istediklerim var.Rodaj olayını biri basitce anlatabilir mi?Ben simdilik kulaktan dolma bilgiyle 50km hızı ve 5000 deviri gecmeden kullanıyorum.Bu doğrumudur?
Tesekkürler.
Tesekkürler dostum.Bi sorum daha olacak.Boşa atmayı bi türlü beceremiyorum:d Mesela ısıkta duruyorm bosa atmak istiyorum ama o arayı bi türlü tutturamıyorum.ya 1e geciyo ya da 2ye.Bu yüzden sürekli debriyajı sıkıyorum.Bi de bugun farkettm motoru stop edince çat diye geciyo boşa.Ama dedigm gibi calısır durumdayken cok zor.Acaba motor yeni oldugu icin midir bu sorun?
Şu an bu konu içerisinde 320 kullanıcı var. (0 üye ve 320 misafir)