Vayy ramazan abi gene ayrılamıyorsun mt den Dur as izleri arayamda koltuk altından tutup götürsünler İnşallah dilediğin biyere düşer askerliğin.Senin ağır vasıta var sanırım man falan verebilirler
Vayy ramazan abi gene ayrılamıyorsun mt den Dur as izleri arayamda koltuk altından tutup götürsünler İnşallah dilediğin biyere düşer askerliğin.Senin ağır vasıta var sanırım man falan verebilirler
HONDA
okan adamım benden kurtuluş yok... net bulduğum dakika mt deyim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
En büyük asker bizim asker en büyük asker bizim asker
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
en göbekli asker bizim asker.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------
http://www.izlesene.com/video/asker-...41/fbshare_360
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
beyler slm
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Selam dostum
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
bu gün benzinim bitti yedeğe düştüğü km almıştım 15 tl benzin aldım yaklaşık 175 km yol yaptı şehir içi devir ise 5000 ile 8000 devir arası yakıt beni çok şaşırttı cub kadar az yakıyor resmen hemde ondan bir sürü artı sı var
Dediğin gibi çok az yakıyor. Hele depoyu fulleyince en son ne zaman benzin almıştın unutuyorsun. Bundan iyisi yine YBR olur
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
selamun aleyküm günaydın millet ..
beyler herkese merhaba....
ybr kendini yine altınelbiseli adamda kanıtladı....
sınıfının vazgeçilmezi oldu yine...
a.s beyler herkeze iii tatiller gerçi ben saat 15 te işte olmam gerek .... motosikleti aldık pazar çalışmları başladı sezon bitmeden bari uzaklara gazlaya bilsem
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk
link bu buyrun...
sağ taraftaki pencereden programı seçip izleyebilirsiniz....
s.a arkadaşlar .. 2006-07-08 model ybr lerin ön tarafta farın altında YAMAHA yazan bir plastik tabaka var.geçmiş zamanda bu forumda arkadaşın 2011 esd ye montettiğini gördüm.Bu gün servise gittim istedim bir tane fakat benimkine takma şansım olmadığına farkettim (2011 ybr esd).. arkasında eski modellere takılan bir tırnak varmış.Sonuç olarak bu plastik tabakayı takmak istiyorum.. sizden ricam bana bu konu hakkında fikir verecek veya takan arkadaşlardan bizzat nasıl yapıldığını öğrenmem mümkün mü? herkese iyi forumlar....
bence takamassın...
taksanda zaten kopar gider emin ol buna....
çoğu zaman ön amortisörler sonuna kadar esneyebiliyor ve purçayıda esnerken kırabilir...
tabiki o zaman sıkıntılı olur hiç bu işe girmeyelim ama bayağı hoş olurdu.. şimdi yağı değiştireceğim acaba yamalube yerine castrol alsam mı öneriniz var mı
sağol abi ama bu soruda boş bırakma olmaz boş bırakacağına salla 4 yanlış 1 doğruyu götürmüyor çünkü :D
sağol kardeş evet altarnetif olarak tavsiye ederim peşin parası ve ekenomik durumu kötü olanlar için çok iyi bir fırsat ybr tadını alabilkirsiniz rahat koltuğu daha geniş cbf den bile büyük desem olur
o ramazan abi sağol iyiyiz sen nasılsın hayırlı tezkereler
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
2005 2006 ve 2007 model YBR'lerin fiyat aralığı nasıl olmalıdır? Bende yakın zamanda alıcam ama fiyatlar uçuk geldi o yüzden soruyorum..
2o11 Kanuni Cup 100 ( 0 - 4600 ) km
2o12 Yamaha Ybr 125 ESD ( 0 - ....... ) km
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)