allaha emanet ol ramo seni çok özleyeceğiz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bizim arkadaşta var aylık ortalama 1000-1200 km yol yapıyor 300 tl civarı aylık yağ ve benzin masrafı yani ybr ye göre baya bir fazla... ama sana şunu söyliyim eğer bu miktarı her ay karşılayabilirim diyosan ve etrafında temiz bir 135 makine varsa(dikkat et temiz diyorum) hiç düşünme al derim.. bende 2011 ybr var rx 2002 model olmasına rağmen hem hızlanmada hemde son hız olarak ybr den kat kat üstün.. uzun lafın kısası arada uzun yol yaparım gezerim diyosan masraf istemiyorum ekonomik olsun diyosan ybr al.. amma velakin ben şehir içi kullancam arkadaşlarla kapışcam adrenalin seviyorum paramda var masraflar önemli deil diyosan 135 al (tavsiye etmiyorum sağlığın için.. )
bu arada bir çok kez arkadaşların rxlerini kullandım alet tam anlamıyla şeytan aleti devir yükselince extra benzin devreye giriyo onlarda ve ses çok değişiyo o devre geldimi ordan inesin gelmiyor ve ister istemez 150-160 km hızla seyrediyorsun yollarda..
---------- Post added at 01:12 ---------- Previous post was at 01:08 ----------
arkadaşlar birazdan yatacağım..sağlam bir uyku çekeyim.. bu günleri çok arayacağım..... yarin net i kapattıracağım sabah erkenden... eğer mt ye sabah girmezsem bilinki bu yüzden... kendinize iyi bakın... sorularınızı konuya yazın ben uygun anlarda cevap yazarım... sabah vakitli kalkarsam sselam çakarım size...[/QUOTE]
ramazan abi inşallah çabucak gider gelirsin şimdiden hayırlı teskereler...[COLOR="Silver"]
koğuş kalk..sabah sabah neti kapatmadan bi selam vereyim dedim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
a.s selam ramço bende işe giderken bi selam vereyim dedim aaa bi baktım sen burdasın
---------- Post added at 07:20 ---------- Previous post was at 07:10 ----------
arkadaşlar bu ybr dün akşam anamı vay arkadaş motoru gören çok temiz boşuna sıfır almamışsın dedi ve en son babam gördü dedi ki ulan araba almayıpta bende bundan mı alsam çok güzelmiş koruma demiri tak dedi bende bugün aradım ama sakaryada 70 tl di rialli den sipariş verdim babam aşşağıda ben balkonda neyse babam kahveye çıktı bende içeri girdim neyse akşam oldu indim motoru çalıştırıp eve gelecem( babamlar la aynı evde yaşamıyorum ) motorun kontağını çevirdim elektrikler gitti ve çalışmadı neyse ustayı aradım akşam saat 9 olmuş abisi ben evdeyim yarın gelir alırız balkarız neyi var neyi yok bakarız dedi sen kontağın oradaki kablolarla oyna dedi ama malum karanlık birşey gözükmüyor neyse eve kadar iterek geldim tam 5km dedim kafa korumalığını çıkardım farı da söktüm kablolar yerinden çıkmış kabloları taktım pır diye çalıştı ne kadar küfür ettim allah bilir donuma kadar ıslandım terden vay arkadaş ne şans dedim kendi kendime yarın motorcuya gidip adam gibi kablolara baktırıp tamir ettireceğim akşam akşam çok yoruldum kol kası yaptım desem yalan olmaz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
a.s ramço...15 ay sonra tekrar görüşmek ümidiyle esen kal,hayırlı tezkereler....
siz ybr yi abartmışınız bence 120 km yapmak iÇin o motora o para veriLirmi aL bi Kanuni seyhan 125 t 110 yap adam akıLLı qiT işTe xD bnm düşüncem sizi biLemem
Amacımız YBR'yle 120 yapmak değil ki.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
ybryi 2. el alacak paraya mz251, jawa350 ts veya yamaha rx135 al ne seyhan kalır etrafında ne ybr ne titan.
ya da iyi ayarlı bir moblet al yine 120 yi görürsün.
tek anlamadığım motosiklet sadece son hız görmek için midir ? ybr 120 ile gitmez belki ama 1200 km yola çıkarsın kafan rahat olur. tamirciye ve benzinciye vereceğin parayla gezer tozarsın. kendisinden büyük hacimli birçok motosiklet ile aynı yolları zorlanmadan gider. tek istediği biraz sabırlı bir sürücüdür.
cefakardır işin gücün ters gider bakımını geçirirsin sıkmaz canını eyvallah eder.bu şartlar altında binebileceğim tek motor budur benim. orta halli bir endurom ve binecek kadar kabarık bir cüzdanım oluncaya dek ybr
yeni kasa ybr 125 esd lerde siyah yok füme - kırmızı- nazar boncu mavisi- kül grisi var bide sanırım.
slm arkadaşlar yarın açıköğretim sınavım var antalyaya gidecem bol şans dileğin dualarınızı bekliyorum motorcu dostları :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Şu an bu konu içerisinde 166 kullanıcı var. (0 üye ve 166 misafir)