Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben duro yada irc derim... üniliye sakın bulaşma....
    durolar dan herkez şikayetçi cbf150 lerin orj lastikleri herkez değiştiriyor irc nasıl yumuşak haurlu mu veya prelli alayım diyorum anes te fiyat 60 civarı irc ne kadar
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    durolar dan herkez şikayetçi cbf150 lerin orj lastikleri herkez değiştiriyor irc nasıl yumuşak haurlu mu veya prelli alayım diyorum anes te fiyat 60 civarı irc ne kadar
    pirelli güzel bir lastik.... irc nin en son fiyatı 55 idi ama son durum nedir bilmem.... irc en cok seven kişi benimdir galiba.... yol tutuşu hoşuma gidiyor..şeklide öyle.... şuan arka lastiğim 100 lük duro... 2005 model.... lastik yani ömrünü tamamlamış ama ben halen kullanıyorum....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ben anesten mt 65 alayım bakalım fiyat ne kadar.. ramo bu ybr ısınmadan gitmiyor hemşerim be illa devir saati 4000 gelmesi lazım mı yani jikle yi sabahları açmak şart mı birde farlar direk yanıyor zincir korumalığı yok gözüme takılan olumsuzluklar bunlar eğer olumsuzluksa bende 2750 tl lik motor dan amma şeyler bekliyorum yani

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben anesten mt 65 alayım bakalım fiyat ne kadar.. ramo bu ybr ısınmadan gitmiyor hemşerim be illa devir saati 4000 gelmesi lazım mı yani jikle yi sabahları açmak şart mı birde farlar direk yanıyor zincir korumalığı yok gözüme takılan olumsuzluklar bunlar eğer olumsuzluksa bende 2750 tl lik motor dan amma şeyler bekliyorum yani

ybr ısınmadan gitmez... yaz kış jiklesiz çalışmaz.... zincir korumalığı titanlarınkini takmıştım... far direk yanıyor...ister bir düğme atarsın istersen 2004 gaz kolu atıp orjinal yaparsın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------

2436849][/QUOTE]

bu resim mesala işe noktayı koyuyor... bu sedat ın motoru ..... aynısından benim motordada var... 5-6 motora daha uyguladım...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ybr ısınmadan gitmez... yaz kış jiklesiz çalışmaz.... zincir korumalığı titanlarınkini takmıştım... far direk yanıyor...ister bir düğme atarsın istersen 2004 gaz kolu atıp orjinal yaparsın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------

2436849]

bu resim mesala işe noktayı koyuyor... bu sedat ın motoru ..... aynısından benim motordada var... 5-6 motora daha uyguladım...[/QUOTE] bilgiler için saol yavaş öğreneceğiz bu motorun huyunu hadi hayırlısı

Motosikleti
    orjinal aküsü beş para etmez.... gidip te marka olan akülere çok para vermeye gerek yok.. abus marka jel akü al riaalliden 28 lira 10 numara bir akü.... şu ana kadar 13 motorda kullandık ve kullanıyoruz farkı göreceksin... bu 2005 kolu yada bunu alıp daha profesyonel bişey olur...

http://www.rialli.com/urunler/190_ya...04-sag-ms4327/

http://www.rialli.com/urunler/motors...li-aku-cupybr/

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------

http://www.sondakika.com/haber-benzi...ldi-4-2972191/

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Arkadaşlar pazar günü hanımla ikimiz ilçemiz Domaniçe Çarşamba yaylasına Hayme ana şenliklerine gidip geldik git gel 170 km yol yaptık 80-90 km ortalama ile gittim hep 6000 devir ve üzerinde idim yani fakat gazdaki elim aşırı şekilde uyuştu YBR clubada yazdım aynı konuyu fakat oradaki arkadaşlar ihtimal vermedi şimdi sizlerede sorayım acaba benim YBR de vibrasyonmu vaaaaarrr??? yoksa bende bi probşemmi var kolumun uzun süre aynı pozisyonda durmasından dolayı????
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar pazar günü hanımla ikimiz ilçemiz Domaniçe Çarşamba yaylasına Hayme ana şenliklerine gidip geldik git gel 170 km yol yaptık 80-90 km ortalama ile gittim hep 6000 devir ve üzerinde idim yani fakat gazdaki elim aşırı şekilde uyuştu YBR clubada yazdım aynı konuyu fakat oradaki arkadaşlar ihtimal vermedi şimdi sizlerede sorayım acaba benim YBR de vibrasyonmu vaaaaarrr??? yoksa bende bi probşemmi var kolumun uzun süre aynı pozisyonda durmasından dolayı????
    daha önce böyle bir uzun yola çıkmadıysan yani, alışkın değilsen oturş pozisyonundan ve uzun yola alışkın olmamaktan dolayı bu problemle karşı karşıya kalmıssın bana kalırsa...

stepfunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR600 K9
    Selam beyler nasılsınız?

Alıntı egelim 43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben YBR'yi ilk aldığımda iki elimde acaip uyuşuyordu. Oturuştan kaynaklanıyormuş sanırım.
    Kollarımı biraz daha serbest bırakıp sürmeye başlayınca rahatladım. Şimdi hiç ağrı çekmiyorum.
    Elcikleri hiç sıkmıyorum, neredeyse dokunuyormuş gibi.
    Bacaklar ve dizlere daha çok ağırlık bindiriyorum, sen nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama
    benim motorda hiç titreşim derdim olmuyor.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    14 yaşımdan beri motor üzerindeyim yaşım 35 daha önceleri mobyletten tutta 1000 RR a kadar uzun yol yaptım ( tabi gençken) en sonda 2 yıl önce mondial 100 KH ile 570 km lik bi gezi yapmıştım hatırlarsın ama YBR ile ilk defa uzun yola çıktık oturuş pozisyonuda olabilir doğru bide hep tek tabanca dolaşmaya alışıktım bu sefer arkada can taşımanın sorumluluğuda olabilir belki diyorum ben motora kabahat bulmak istemiyorum yani açıkcası ama sanki çinli seyhanım la gidip gelmişiz gibi oldu kolum ama sadece kolum seyhanda inince tüm eklemlerim yarım saat kendine gelemiyodu Allaha şükür
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    arkanda bir kişi alınca daha fazla sıktın kendini... daha fazla sarıldın gidon a.... daha sıkı tuttun... bence...

Motosikleti
    crf 1000L + dio

---------- Post added at 16:42 ---------- Previous post was at 16:40 ----------

birkaç resim atalım da topaç şenlensin ramço bu rialli den sipariş verince heralde eve yolluyorlar birde kargo parası veriyoruz sanırsam?

Motosikleti
    YAMAHA YBR 2011
    arkadaşlar 2011 ybr min orijinal arka lastiği çok hoşuma gitmedi. yolda giderken arkası sürekli geziyor gibi. havasını indirdim belki faydası olur diye ama olmadı. asfaltın en ufak iniş çıkışlarını hissediyorum ve motoorun arkası hemen geziyor. o yüzden lastiği değiştirmek istiyorum. sizce hangi lastiği alayım. şöyle yolda gezmeyen yola yapışan bi lastik.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    en kısa zamanda olacak inş.
    F54 tekrar hayırlı olsun güle güle bin birşey soracağım 2008 modellerdede bu farın üstündeki siperlik orjinalden aluyor mu 2005 ler gibi
    SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE

Motosikleti
    evet riallide birde kargo parası var..kocaman koli geldi en fazla 7 lira ödedim... en az 2,80 ödedim...

Motosikleti
    evet riallide birde kargo parası var..kocaman koli geldi en fazla 7 lira ödedim... en az 2,80 ödedim...
    abi ben 10 lira ödedim bir koliye geçenlerde sen nasıl koca koliye 7 lira ödedin

Motosikleti
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ben 10 lira ödedim bir koliye geçenlerde sen nasıl koca koliye 7 lira ödedin
    genelde sürat kargo ile geliyor benim mazemeler... 45 cm uzunluğunda 30 cm eninde ve 15-20 cm yüksekliğinde bir koli idi....

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    F54 tekrar hayırlı olsun güle güle bin birşey soracağım 2008 modellerdede bu farın üstündeki siperlik orjinalden aluyor mu 2005 ler gibi
    valla ha bunu sahibi yaptırmış 150 tl civarı tutmuş ben onun dediğini biliyorum

---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:54 ----------

bende o zaman sakaryadan alayım burda da 40 tl gibi bir fiyatı var rialliden alsam kargo parası da 10 tl versem kafa kafaya gelir hiç beklemeye gerek yok yanlız şu arka lastik işi kafamı karıştırıyor onu tubeless yapsam kafam rahatlayacak yanlız sakaryada pirelli yok çin malı lastiklere 75 diyorlar en azından pirelli alırım o fiyata diye çin malı lastik almıyorum aslında cub ta da çin malı lastik kullanıyordum çok güzeldi yumuşacık yola yapışan cinsten di yani ama buna göre olanlar biraz sert geldi bana oyüzden almadım

Motosikleti
    genelde sürat kargo ile geliyor benim mazemeler... 45 cm uzunluğunda 30 cm eninde ve 15-20 cm yüksekliğinde bir koli idi....
    benimkisi arasla gelmişti galia abi en ucuzu surat mi aras mı

Motosikleti
    YAMAHA YBR 2011
    arkadaşlar 2011 ybr min orijinal arka lastiği çok hoşuma gitmedi. yolda giderken arkası sürekli geziyor gibi. havasını indirdim belki faydası olur diye ama olmadı. asfaltın en ufak iniş çıkışlarını hissediyorum ve motoorun arkası hemen geziyor. o yüzden lastiği değiştirmek istiyorum. sizce hangi lastiği alayım. şöyle yolda gezmeyen yola yapışan bi lastik.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)

Bu Konudaki Etiketler