Aleykumselam kardeşim, sizlerinde kandili mübarek olsun.
Aleykumselam kardeşim, sizlerinde kandili mübarek olsun.
aleykumselam...herkese hayırlı kandiller....
aleyküm selam hayırlı kandiller.. arkadaşlar yeni resimler var elimde.. sedat ın motorun km si ile oynadım.... gösterge camını falan değiştirdim.... galiba işi kötü amaçla kullandım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Benimde değişecek.31 e düşmüş riallide ybr gösterge camları falan set halinde.
HONDA
arkadaşlar yarin yeni bir konu ile karşınızdayım... hangisini taksam derken kendi göstergesini tamir ettim ama bir göstergeyi feda ettim... 4 göstege var şuan elimizde... biri yarım oldu kaldı 3,5....
Uploaded with ImageShack.us
bu göstergenin son hali.. :D :(
yarin yeni bir konu başlığı ile anlatırım olayı....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Tüm motorseverlerin kandilini kutlarım....içi mavi olan daha güzelmiş,keşke onu taksaydın...
koğuş kalk....
eski çanta kaappa ama biz başka marka taktık..eski çanta yedekte.. bu arada çantayı getirirken motorun şekli...
otoban faresi ve mötör aynı karede....
çanta takılmış hali...
çantanın tablası...
km işlemleri...
dağıttık km sayacını.... ufak bir işlem gerekiyor...
sonuç itibari ile çanta demiri takılıp yeni çanta montajlandı..çantadaki led çalışır duruma getirildi... km sayacı işlem gördü sağlam hale geldi..ufak bir oprasyon ile... beni 09/09/2011 e kadar izlemeye devam edin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------
]
Uploaded with ImageShack.us[/QUOTE]
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:17 ----------
]
Uploaded with ImageShack.us[/QUOTE]
Siyah windy s göstergesi "beyaz LED" ampullerle çok şık oluyor benden söylemesi
112ciyiz
Benimkiler böyle valla orjinal rengini unuttum.Böyle çok güzel
HONDA
slm arkadaşlar motorum tamircinin yanındaydı içim içimi yiyordu nasıl diye dayanamadım ve gittim almaya gittim yanına ve hali harap deposu açık gördüm baktım benzinde baya azalmış birşey demedim aldım eve getirdim zaten zor çalıştı hayırlıs
aynalar yok kırıldı
arka sinyal kırık birde biraz bakıma ihtiyacı var garibin
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
fatih depodaki kılıf benzeri şeyi sök yaw...
Şu an bu konu içerisinde 103 kullanıcı var. (0 üye ve 103 misafir)