Emo motordaki depo çantan ve klibin çok güzel olmuş tebrikler bu arada geçen cuma köy hizmetlerinin önünden geçerken yanımdan jet gibi geçtin sanırım sendin bende kırmızı YBR vardı sen de kepez istikametine gittin neyse tekrar tebrikler.
Emo motordaki depo çantan ve klibin çok güzel olmuş tebrikler bu arada geçen cuma köy hizmetlerinin önünden geçerken yanımdan jet gibi geçtin sanırım sendin bende kırmızı YBR vardı sen de kepez istikametine gittin neyse tekrar tebrikler.
pier kardeş çok geçmiş olsun belki hatırlarsın bir ara habire düştüğümü söylüyordum her seferinde ön fren kilitleniyor lastik kayıyor gidon kontrolsüzde sola dönüyor ve ben yerde seni çok iyi anlıyorum . tekrar geçmiş olsun
kardeş videona baktım bazı dengesizler abuk subuk mesajlar yazmış ama gerçekten gördüklerimin arasında en iyilerinden biriydi çok güzel anlatmış motor tutukusunu ve anılarım depreşti motorumu özledim bu gün kaldırdığım depoda ona bakmaya gideceğim feel şarkısını zaten çok seviyordum böyle bir çalışma için mükemmel bir seçim . helal olsunnn devamını bekliyorum
Kask tak!
Evet arkadaşlar o sakaldan bulursanız bana da yollayın 1 tane
Geçmiş olsun pierzing bu arada..
Emo motorunu çok beğendim ya bende depo çantası istiyordum ama gereksiz bir şekilde pahalılar ki bence ybrnin deposu ufak olduğundan daha bir heybetli gösteriyor depo çantası güle güle kullan
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
ayakkabı boyası.onlar için özel bir sünger oluyor bir dene
bizim tekerlere bu gidişle kar değmiyecek
Geçmiş olsun pierzig inşallah son kazan olur.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
iyiymiş
fotodaki motor korumadan birtürlü bulamıyorm ya !!
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
sonix valla o resimler baya hoşma gitti, sanki terminator3 de arnoldu bi temiz döven ablaya benziyor helal olsun ama renkleri filanda uyumlu olmuş ...
Kask tak!
ya bu depo üstüne resimler cok hos duruyor bunları kimler ve nası uygulamalarla yapıyolar bide su koruma demiri cok hos durmus diger demirler cok kaba duruyor.
PIERzig, çok geçmiş olsun. En kötü kazan böyle olsun.
Aykan, Türkiyede aşağıdaki linkteki Evrim duyar airbrush yapıyor. Kendisi de eski bir YBR'cidir, iki YBR eskittiğini biliyorum
http://www.airbrushfree.com/artisti.php?id=74
EMO, senin motor da şu bizim dünyayı gezenlerinkine benzemiş, güzel olmuş nazar değmesin ;)
aksesuar bu motora gidiyo arkadaslar ben ne kadar hondayı daha cok sevsemde bu motora gidiyor su koruma demirinden kendimiz yaptırsak nası bisey olur acaba satılan biyer varsa bilgi verin arkadaslar.
Beyfa fotolar çok güzelde motorun hali ne öyle
iridyum buji için: CR6HIX
motorun hali gayet normal abi pırıl pırıl:
eğlenceli bir gündü!SS ların taklidini çıkardık çıkarmaya çalışdık doğrusuciddiye almayın yani
dikkat edersenizde son dk larda vida kopup çıkıyor ayağımızı koyduğumuz demirin vidası çıkmış vibrasyondan
şş vida çıkmış la diyen kroda benim
http://www.youtube.com/watch?v=ADaPe0EtUBU
resimlerden ses gelmiyor
link çıkmıyormu ?
geldi geldi
Güzel olmuş eğlenceli
Şu an bu konu içerisinde 151 kullanıcı var. (0 üye ve 151 misafir)