s.a ybr ci arkadaşlar.bilgi almak için bu topikteyim
30.000 üstü ybr 125 alınırmı? alınırsa nelere dikkat etmek gerek. teşekkürler
"Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”
bildiğim kadarıyla ptt kapıda ödeme hizmeti yapıyor...
satıcıya söylersen bu şekilde gönderebilir....
bakımları düzgün yapılmış hırpalanmamış bir ybr ile 100 000 km yol yaparsın... 30 000 km ybr için çerezdir... bu soruyu sormamış ol ybr temiz ise al....
cygnusbursa bu arada o balata güzel bir balata..al kullan... ama riaaliden verdiğim linktekide denemiş test edilmiş güzel bir balatadır....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramazan birde 30 tl olanı var kafamı karıstırdı siparişi vermiştim iptal ettim 30 tl lik olandanm sipariş vereyim diyorum
Düş peşindeysen Düş peşime
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
teşekkür ederim ramazan
siparişi tekrar verdim
ok ver dostum....
http://www.motosiklet.net/forum/moto...estirelim.html
SElam beyler, Ramazan döktürmüşsünüz yine.
Ama birşey soracağım, o motor bloğunu boyadınız ya bir zararı olmaz değil mi motora??
güzel olmuş egzost ta hoş duracaga benziyo karbon kaplamayı ileryen günlerde bende düşünüyorum ekzost korumanın üzerinde hoş durur
Evet egzos korumasına çok iyi gider. Buradan bir arkadaş yapmıştı sanırım.
Ramazan sen hatırlarsın kimdi?
ömer yaptı o baya eski sayfalarda ..birkaç gün önce lokman yükledi resim onunkindede var... bir ara unige yani okan da yaptı...
Ben saksı değilim ilk bana soracaksınız bana İlk ben yapmışdım burada ama carbon kalitesiz olduğu için attı.3m marka karbon kaplama alırsanız böyle bişey yaşamazsınız.
Motorda tek sağlam kalan yer şu egzoz sacının altındaki küçük parçada hala karbon duruyor.
HONDA
Tamam okan kızma yahu Hatırladım şimdi sen yapmıştın.
Çok güzel duruyor meret..
Hep ramazan abi hem Dediğim gibi kaliteli kaplama alırsanız hiçbirşey olmaz benim aldıklarım pek iyi değildi.Zaten boluda başka yokdu.Sahibindende satanlar var kaliteli.
HONDA
okan en hoş olanı aynlar....
Kaliteli carbon bulursam yaparım gene
Vay baa Ayrıca fotoda belli artcının ayak koydugu yerdeki braketleri boyadım siyaha nasıl olmuş ?
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)