Pek kurtulacagımızı sanmıyorum yani Sen yazıcının bilgisayarından falan girersin
Pek kurtulacagımızı sanmıyorum yani Sen yazıcının bilgisayarından falan girersin
HONDA
Eyvallah kardeşim, asker selamını her zaman bekleriz. Gözümüz yollarda olacak emin ol.
Geldiğinde yapacağız Düzce turunu artık
adam gibi bir yazıcı olur ve siteye girebilirsem neden olmasın..en kötü ihtimal çarşıya çıktığımda....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------
aynen abi... geşdiğimde sizlerle uzun gezilere çıkacağım..... ve size her zaman verecek bir selamım vardır....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
eyvallah arkadaşlar....
stepfunk mercekten fena olmuş hani...
bakalım bende yapacağım ama, tesisat için sağlam değil diyorlar...
elimizde kalmasın?
Sağol kardeşim, geceleri fena aydınlatıyor. Ben yaklaşık 2,5-3 aydır kullanıyorum henüz bir sorun yaşamadım.
Motorlar için özel üretileh 35W ince balast kullanırsan hiçbir borun olmaz. Bence hiç düşünme.
Ayrıca birde xenonu direk anahtara bağlamak lazım. Direk motoru çalıştırırken ateşleme yapıyor.
Fazla güç çekmesini önlemek için taktırıcam bende uygun bir yere. Maksat risk almamak.
Fırsat bulursam tabi
üstat merceği kendinmi yaptın?
Evet stepfunk gelicekdin Neyse ramazan abide gelsinde bolu - istanbul arası geziler olur Dün canım sıkıldı kaynaşlıya kadar indim sonra gene boluya döndüm
HONDA
Merceği yurtdışından getirttim, bontajını kendim yaptım. Orjinal fara birşey olmasın diye rialli'den yan sanayi far aldım.
Far tasınıda ısıya dayanıklı mat siyaha boyadım. Fakat yurtdışından getirttiğim kitin içindeki balast iki gün sonra yandı.
Balastı dandikmiş amcaların, bende sanayiden motorlar için olan 35W ince balast aldım tekrar.
Şimdilik bir sıkıntım yok, gayet memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim, farkedilirlik o kadar arttıki.
Önceden selektör yapıca görmeyen araçlar bununla yapınca hemen yol veriyor.
Taktırmayı düşünürsen ilanın linkini bulup atarım size.
Valla ramazan hayırlısıyla bir gelsinde bana sözü var zaten. Tayfayı toplar geliriz yanına
Bayramda inersen tekrar haber et. Bir hafta oradayım nasipse.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Osmaniye Kayseri gezisi kazasız belasız gecti. 433 km. kayseri 10 lt benzin. lastik patladı 20 km. sonraya kadar gitti. lastikcide yaptırdım. harika bir motormuş, herkese selamlar.
ramazan istersen ramazandan sonra gidelim boluya arkadaşların yanına...
bi gece kalıp geliriz....
yada gece tekrar geri döneriz....
ağa ramazanda yol çekilmiyor, çekilse seni kırmaz çıkardım yola...
sağlık olsun...
neyse ben giderim boluya arkadaşlarla buluşurum, yemek filan yeriz..
fotoları çeker buraya koyarım, sende askerden izlersin
ağa benim askerden geldiğim bu sene 3. senesi bitti...
4. seneye adım attık, sende ilerde dersin inşaAllah böyle...
git gelde acısını çıkarırız...
selamın aleyküm ybr daş lar nasılsınız :D
birde sormak istiyorum sorularımla cokbunalttım ama affedin
http://www.motobakkal.com/?urun-2956...-BALATASI.html
link teki debriyaj balatası iyimidir sizce
Düş peşindeysen Düş peşime
ve aleykumselam...
buram buram tarih kokan şehirli kardeşim...
lakin sorduğun soru hakkında diyeceğim, en güzeli orjinal parçası....
Şu an bu konu içerisinde 79 kullanıcı var. (0 üye ve 79 misafir)