Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
karşılaştır sonuçları yaz bende merak ettim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/konu...mayacagim.html
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Vay ramazan abii vayy sende gidiyorsun askere..Bende seneye gidiyorum O bu değilde sen gidince forum iyice boş kalıcak zaten bi ton boş adam dolu bende artık girmiyorum farkettiysen Motoruda sattım bu hafta içi gidiyor 3.750 liraya hayırlısıyla
Tez Dönersin inşallah abi..
eyvallah sağol...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...mayacagim.html
recai adamım benim askerlik konusunun linki orda.... oraya yaz
adamım zamanı geldi geçti... bu yükten kurtulmak lazım.... motor içinde hakkında hayırlısı ney ise o olsun adamım... seni ybr forumunda görmek bizi her daiim mutlu eder... ybr gider ama gerçek arkadaş recai burda kalır...
Yazdım abi yazdım Benimde seneye abi askerlik.. Zaten sizler için giriyorum abi.. Arada girip çıkıyorum Oda ybr bölümüne sadece..
Bu arada senin off-road yaptığın kırmızı Ybr'nin sahibine söyle egzoz takmak yerine Hava filtresini söksün
Arada giriyorum dostum fırsat buldukca Ne yazmıştın gözümden kaçmış olmalı
Mrt İlhan motosikletindeki mercek uygulamasını nasıl yaptın hangi merekten taktın?
Düş peşindeysen Düş peşime
aldığımızda hava filitresi söküktü ama şuan var.... motoru baya değiştirdi... karbon kaplama falan ..arkaya sıfır 1250 lira olan eğzost taktı.... motor komple düşürüldü... race direksiyon falan uyguladı..... ama senin için söylerim..recai nin selamı var sök şu hava filitreni diye... bide öyle videosunu çekip atayım senin için.... bu arada yazını gördüm... birazdan orayada yorum yazarım...
önemlı bısey degıl yaa.stckerlarla alakalı bıseydi
---------- Post added at 18:08 ---------- Previous post was at 18:06 ----------
kardesım yardımcı olamıyorum bu konu hakkında çünkü elımı surmedım mercek işine :( yamaha servısınde yapıldı çok üzgünüm
http://www.facebook.com/#!/video/vid...50266160929764
reco senin için tekrar paylaşalım...
Hehe Ybr'de ses istiyosan filtreyi sök bin antalyada herzaman demişimdir filtreli ybr yok.. Başka yaptığın masraf egzozmuş vs cebinden çıkar gerek yok..Ben Çok özenle baktım motora 1.500 kmde bi bakım + yağ.. 5.000 liradan fazla çıktı cebimden Motoru sattım 3.750 liraya 0'ı 4.300 lira.. Yani hep cebden çıkıyor abi
aynaları taktım filtreyi taktım plakayı taktım motor satışa hazır
Hmm lazımsa sticker falan alır yollarım sana
marka stıcker lazım aslında? onları reklamcıdamı yaptırıyosun yoksa bıyerde alıyomusun?
Reklamcıdan ne istiyosan çıkartıyorum tanıdık reklamcılar var bu işi yapan Marka sticker derken ? İpone Leovince vs gibimi
Şu an bu konu içerisinde 156 kullanıcı var. (0 üye ve 156 misafir)