İşine yaradıysa ne mutlu Ayrıca dikkatimi çekdi hayvan koymak için bile depo üstü çanta var
İşine yaradıysa ne mutlu Ayrıca dikkatimi çekdi hayvan koymak için bile depo üstü çanta var
HONDA
birde sahibindene bakacağım...
ikinci el temiz varsa onada yönelebilirim..
burdakilerin çoğu mıknatıslı ben depoya koymayacağım....
arka tarafa bağlayabileceğim bir çanta olması en iyisi benim için...
herkes topcase diyorda sevmiyorum topcase yi her nekadar çok işe yarasada...
Aynen benim motordada yok topcase ybr de çok sırıtıyor.Kornam bozuldu bugun bende 15 tl ye bir korna daha aldım orjinali gibi 105 desibel çok güzel oldu 20 liralıkda benzin ohhh Yarın biraz yol yapmalı
HONDA
ben depoyu 50,50 liraya maaş aldığım gün doldurdum...
büyük ihtimalle adapazarı gezimden sonra yarıya iner o...
şimdiye kadar 150 km yaptım...
adapazarınada 320-330 km yol yapıcam...
benzin hak getire sonra(:
birde bu çantaların hepsi arka seleye bağlanabiliyormu...
çoğu mıknatıslı demiş depoya yapışan...
Depo üstü diye geçiyor ama arka seleye bağlanırmı bilmiyorum ama büyük ihtimal bağlanır aslında en arka demire bağlanabilir mıknatıslarla.
HONDA
bakayım iyicene bilgi sahibi olayım paylaşırım sizlerle...
bu arada sahibinden.com da baktım çok güzel çantalar var ve fiyatlarıda çok uygun...
Bazen tak ediyor canıma bi eşya falan taşırken topcase takdırayım diyorum ama yakışmıyor motora.
HONDA
eşya taşımak değilde...
kendi ihtiyaçlarım..
yarın yine yanıma birşeyler alacağım sırt çantasına koyacam...
bi zamandan sonra ağrı yapmaya başlıyor sırt çantası...
filelemeyede üşeniyorum....
günaydın millet nasılsınız....
ebubekir yaşar abide 3-4 çeşit depo üstü çanta var... 100 liraya güzel bir tane vardı sedat la bakmıştık...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramazanım on numara çantalar var sahibinden de...
hemide yarı fiyatına dediğin rakamın...
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım 15 gündür evdeyim ve canım çok sıkılıyor motorda yok evin önünde 15 gündür onuda göremiyorum sürme desen zaten yok sabredecez artık biraz iyileşene kadar
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...-degisimi.html
bu konuda gösterilen balata degişimi dogrumudur motosikletimin debriyaj balatasını kendim degiştiricem birde debriyaj boşa cıktı falan demişler eger böyle birsey olursa nasıl ayarlıyabilirim?
Düş peşindeysen Düş peşime
mbr arkadaslar....hız göstergesının dogrulugunu nasıl anlayabılırız? baska bir motorla veya arabayla ölçmek dısında bı yolu varmı?
ordaki balata değişimi doğru... ordada milin ucundaki ufak bilyayı kaybetmemeli motoru toplamadan ordan ayar yapmalısın... daha önce yapmadıysan bence bilin birisiyle sök...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
navigasyon ile ölç ama ne kadar doğru olur bilemem....
navigasyon ile ölç ama ne kadar doğru olur bilemem....[/QUOTE]
herhangi bişeyle ölçmek dışında bi yolu yok mu? ne biliyim servis bilemezmi mesela?
Şu an bu konu içerisinde 224 kullanıcı var. (0 üye ve 224 misafir)