Burda az gibi görünüyor ama normalde daha fazla ışık yayıyo valla Hele uzunlar gündüz gibi
Burda az gibi görünüyor ama normalde daha fazla ışık yayıyo valla Hele uzunlar gündüz gibi
HONDA
yok ya taktırmıcam ben orjinali daha iyi xenon görünce iştahım kabarıyo ama taktırmıcam :D
Düş peşindeysen Düş peşime
arkadaşlar komando manga kısım çavuşu olmuşum ben..... havacı çavuş ramazan.... çok fena paraşütle atlarım ona göre...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ybr uçuşunu bende yaptım gayri ihtiyarı olarak.Daha önce hiç tren geçidinden geçmemiştim o yüzden 80 km hızla tren rayı tümseğine geldiğimde bayağı bir uçtum.Çin malıyla uçsam herhalde üçe bölünürdüm.Lastikler yere temas edince havalandığımı anlamıştım.
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bursa'da ybr arıyorum. mondial 151rs'm var takas olabilir. 2000 lira civarı bütçem var
16 BH 631
bursa da ybr arıyorum. 2000 lira civarı bütçem var. mondial 151rs'm var. takas olabilir.
16 BH 631
selam arkadaşlar. Mondialci olarak aranıza katılabilir miyim
aleykumselam kardeşim...
hoşgeldin...
safları sıklaştırın beyler....
hoşgeldiniz..... herkese açık bir konu ve herkes ybr sağlamlığını görmeli...
bende sağlamlığını görmek istiyorum bana da bulun bi ybr???
16 BH 631
CygnusBursa Start motor da mı yaptılar bu dediklerini ?
merhaba arkadaşlar motoru aldım baya bi kayboldum yaklaşık bizimkinle 10 bin km yaptık.çok şükür bir sıkıntı olmadı .ramço kardeşime askere gitmeden bir şey sorayım dedim .sen mutlaka bu işlerle uğraşmıssındır.ybr ye grenaj olayı mesela çin malı racing tarzımotorların grenajları ucuz olabilir denedin mi hiç böyle bir şey ramço can aydınlatıver bizi
---------- Post added at 00:53 ---------- Previous post was at 00:24 ----------
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
malkoçoğlu ben ybr ye granaj denemedim ama birkaç arkadaşım yapacaktı hep lafta kaldı.. ama benim görüşüm makinanın granajı doldurması lazım ki ybr bu yüzden zayıf kalan bir motosiklet.... şuan listemizde gerçekleştirmeyi beklediğimiz bir olay var fakat ben askerdeyken onu sedat gerçekleştirecek ve ybr de bir ilk olacaktır... arka jant 130 luk takılacak... kampana büyüyecek ve genişleyecek.... arka lastik 130 luk ön 100 lük olacak... ön arka zaten daha önce düşürüldüğünden ve boyadığımızdan motoru şimdi şekil değişikliğine götürüyoruz...
Uploaded with ImageShack.us
bu start motoru baya merak ettim...çok pasif bir yer galiba...
Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)