allah iyilik versin hepimize...
allah iyilik versin hepimize...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
amin hocam cümlemize..
yokmu resim.... atın forum şenlensin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hocam ben akşam foto koydum ama kimse beğenmedi galiba :-) :-)
Uploaded with ImageShack.us
bir iki resim atayım bari...
günaydın millet :D
Düş peşindeysen Düş peşime
ewet ben daha yeni kalktımda
Düş peşindeysen Düş peşime
güngör metzeller lastikte kamanya yapmış....
kredi kartım limit verirse alacağım...
fiyatı tam olarak bilmiyorum...
birazdan gidecem kuzenim aradı söyledi kampanya yapmış diye....
haberdar ederim sizi...
sana her motor yakışıyor......
Selam arkadaşlar
kanuni 100 vardı bende onu yeğene verdim bende ybr 125 kadrosuna katıldım.
cumartesi osmaniye kayseri arası yolculuk var
herkese selamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:38 ----------
[IMG]C:\Users\arcelik\Desktop\mehmet.jpg[/IMG]
ben buyum
cevreci hoşgeldin... sende sorunsuz sağlam az yakıtlı bir ybr alarak doğru tercih i yaptın...
Cbf 150 sayfasını okuyorumda bu cbf kalıbının motoru değil yok nazik kullanalım falan bu ne touring mi?Commuter sınıfı hayvan gibi kullanılıp sorun çıkarmaması için vardır.Yok yağına baktım,yok çok sıkıştırmayalım.Alanlar bile bile lades diyor ya ona yanıyorum.Markaya tapınmak nasıl oluyor gördüm.Rampada 10 km daha fazla hızla çıkacam diye insanların katlandığı şeylere bak.Mondial yeni modelleri bile yeni cbf'den iyidir.Ybr ile kıyaslamanın bir mantığı yok artık commuter+sorunsuzluk=ybr 125
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)