okan bu lehimleri kim attı.... ayıkkenmi attı....
okan bu lehimleri kim attı.... ayıkkenmi attı....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Lehimi atana laf yok çok elektrik bilgisi olan bir abimiz zaten buyuk bir şirketin argesinde çalışıyor.Ben makro ile cekdim birazda ondan oyle gözukuyor.Lokman hekim kanallar yok oldugu için oyle yaptık kanallara zarar vermedik.alkol ve diş fırcası ıle temızledık araştırdık bu tetikleyici transistoru bulduk.Anahtar koydum uğraşmadım bende.Ama uğraşsaydık yapardık eminim
HONDA
iide dostum çıkar parça ile taktığınız aynı işi görmediği resmen belli ybr nın karburatoru r1 e olurmu sence
200 liraya çıkma beyin bulabilirim :d yada 250 en fazla ilgilenirsen araştırırım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Datasheet den bakdık 3 parca aynı gorevı goruyor ama sadece biri sogutmalı yani tetikleme görevi aynıydı.Ama kanallar çok yanmıştı beyinin içindeki siyah silikonu gibi şeyi bile biraz eritmişdi.Benim için şimdilik sorun yok ama satmaya kalkarsam öyle vermek istemem motoru.Motorda şimdi xenon var zaten.
Ramazan abi şöyle söyleyim bu aralar benzın alacak parayı zor buluyorum Acil işe girecem valla Lokman hekim sen ecza deposundaymıssın boluda varmı iş ecza deposunda bilgin var mı ?
HONDA
lokman emeğe saygımız sonsuz...
lakin o kadar emeğe çorap gitmemişti, o yüzden öyle br yorum yaptım....
değişik bir konu söyleyeceğim ankarada ki ybr leri görünce motordan soğudum...
merak edip bakanınız oldumu hiç
ağa üstüne para verseler binmem o şeylere....
onedir öyle
sen mondialden gelmesin... özüne dönebilirsin ama kıçın bir kere adam akıllı motora deydi....
onları kendi haline bırakın çocuklar:D
Önceki yazımı görmemişsiniz bu arada :
Evdekilerin linç girişimlerine rağmen satılık
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6637529/detay/
HONDA
günaydın millet nasılsınız.....
biz bize yeteriz lokman....
Motoru yıkayıp son halini atayım bakalım beğenicekmisiniz.
HONDA
at bakayım okan.... motoru 190 kişi bakmış....
Şaka maka evdekiler linç edicekdi valla
HONDA
hakettin sen okan... yamaha satılırmı... elektirik su doğalgaz gibi her eve şart...
2009 modele göre o para cok deilmi? bizim arkadas 2010 yeni kasayı o paraya verdi
Düş peşindeysen Düş peşime
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)