Saman balyası attık yoruldum ya
İşe girersem bi fazer çekerim altıma.O zaman istanbulda gezdirmekden sıkılırsın demedi deme
HONDA
slm millet bakıyorum muhabbet iyi nasılsınız :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
fazer e hiç binemezsin... benzin fiyatları cüzdanını yakar.... demedi deme....
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
sen nasılsın ................... omuzun nasıl.... oy omuzzum omuzum ybr benim domuzum......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
iyiyim şimdilik arkadaşlar sağolun ama yerimde duramıyorum bu yüzdende zor iyileşecek gibi ya hayırlısı evde yatmaya alışmamışım
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
ağa ben 455 km 38 litre yakmıştım.... ama pek sakin değildim....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------
heheheh bu daha güzel.... yataa yata kavun karpuz büyürmüş... ağa alçı falan yok zaten zor kaynamazmı bu kırık.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
arkadaşlar 10/40 yerine 15/40 veya 15/50 koyun sorun kalmaz....
peki devamlı olarak 15/40 kullanmayı düsünüyorum kış aylarında pek fazla binmem motosiklete meselayazın 5000 km yapıyosam kış aylarında 1500 2000 km anca yaparım bi sorun cıkarmaz sanırım ve eklemeden edemicem bizim buradaki servislerden daha iyi bilgi veriyorsun ramazan üstad senin bana önerdigin devirlerde kullanmaya basladım motosikleti sorunum kalmadı ama 2 kişi ile kalkıslarda veya rampada tam kavrama esnasın bi sarsıntı yapıyo servise sordum debriyaj kvarulmuştur diyo aslı varmıdır sence
Düş peşindeysen Düş peşime
debraj kavrulmuş olab,ilir.... çat çat diye vuruntu varsa debraj tası olabilir.. motor üzerinde bakmak duymak lazım... sarsındtı derken böyle titreyek kalkış yapıyorsa balata kavrulmuştur... kışın 15/40 veya 15/50 kısa kullanımlaara uygun yağ değildir... eğer kışın kısa ve az kullanım yapacaksan yeniden 10/40 a dönmelisin... mesala ben yazın uzun yola çıkarken kesinlikle 2050 atıyorum.... ama kışın kısa kullanacaksam o zaman 10/40 devam....
titreyerek kalkıyo cat cat ses yok rastlamadım hiç forumda ybr debriyaj degişimi gördüm sanırım ben kendimde degiştirebilirim 500 km sonra yag değişiminde debriyajıda degiştirebilirim gecenlerde senin önerdigin bi debriyaj balatası vardı oişimi görür sanırım
Düş peşindeysen Düş peşime
bugün bende gidemedim yağmurdan ötürü...
hiç değilse dedim zinciri yağlayayım ve temizleyeyim..
gazyağıyla güzelce temizledikten sonra vurdum yağı....
deneme fırsatımda olmadı...
demek o ses herkesten geliyor..
bende de varda(:
selam millet nasılsınız.... benim ybr çamurlar içinde.... fena yağmur ve çamur ikilisine yakalandım.... kirlenmek güzeldir kirleten ybr ise...
gel yıkayalım seni ramazan tazyikli suda
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)