fatih bu ona bişey olmaz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sağolun arkadaşlar moralimizi bozmamak lazım herşeyin hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin
bu arada 2011 ybrlerin yeni bişeyini öğrendim hava ayarı bu motorlarda çok ama çok önemliymiş havayı ne kadar açarsan motor o kadar çok yakıyormuşş... çünkü benzini giren havaya göre ayarlıyormuş yani ne kadar hava o kadar benzin.. şimdi havayı kıstım baya bir depo boşalsın test edicem eski ayarla 10 tl lik benzin 60-65 km götürüyodu bakalım şimdi ne kadar götürcek..
10 tl benzin ile ben 90 ile 118 km arasında yol yapıyorum..90 altına düşmüyor 118 geçmiyor....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ramazan abi senin motora hayranım zaten hem 100-110 ortalama hız yapıp hemde o kadar km yapması muhteşem bişey inşallah benim motorumda o durumlara gelir... ha bu arada servis bana 2500 bakımında subap ayarı yapılcak dedi ama geçenlerde bi arkadaş 55 bin km olmasına rağmn subap ayarı yapılmadığını sölemişti bu gerekli bişeymi ?
28000 km daha subap ayarı yapmadım... 15000 km açtım baktım gerek yok geri kapattım... arkadaşlar gerekmedikçe subabları elletmeyin.... ben bir depo benzin ile 570 km yol yaptım... 12,5 litre ile... üstelik 3 ybr içinde en fazla gideni bendim.... bu forumda olan hamdi yani newçerinin motoruda çok az yakıyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
bu arada yakında yeni resimler geliyor...... resimler bende mevcut ama sedat yükleyecek....
ozmn bu servis beni kazıklamaya çalışıyor zaten ilk yağ değişimindende 50 tlmi almışlardı subap ayarı için kaç para isterler kim bilir... istemem abi yapmasınlar ayar mayar zaten benimde aklım kesmiyor daha 2. bakımda subap ayarı neden yapılır hemde ybr gibi motora..
ybr yi diyer motorlardan ayıran bu... bakımı az ve kolay bir motor....
bende bi zincir yağın almam lazım...
önce zinciri temizleyeyim daha sonra yağlıyayım zinciri...
ön dişlinin olduğu yer baya dolmuş...
tavsiyeniz gaz yağıyla temizlemek mi?
eyvallah üstadım...
fatih nasılsın adamım....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5425117/detay/
Şimdiden 1067 kişi bakmış noluyo ya
eyvallah ramazanım...
saolasınız...
bugün motora jantlarına şerif çektim...
ön farı beyaz ampül yapacağım onu almayı bekliyorum, mavi aynalı koso ayna sipariş ettim onun gelmesini bekliyorum...
deişiklik yapmak lazım biraz motora...
eyvallah kardeşim benim saolasın..
kçük tekere çekmek çok zor deli oluyor insan...
ekstra birşey yapmadım kardeşim, elimle yavaş yavaş çektim...
Şu an bu konu içerisinde 234 kullanıcı var. (0 üye ve 234 misafir)