Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Satılık ybr 2011 model 6.500 km..
recai hoşgeldin.... burdan bir cacık çıkmaz haberin ola.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
selam arkadaşlar uzun zaman dır formu takip ediyordum ama
tanışmak bu güneymiş
ismim irşadi şentürk
yaşadıgım yer ist pendik kaynarca
motor 125 wolf di ama şimdi 150 wolf oldu
umarım güzel sohbetler ve güzel gezilere gideriz saygılar.
DÜŞÜNMEDEN YAŞAYAN İNSAN :bounce:
aslm... bende ramazan ... yaşadığım yer ist pendik kaynarca kavakpınar ... baya yakınız..hoşgeldiniz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
cbf 150....
motorun km si
Uploaded with ImageShack.us
resme dikkatli bakarsanız silindir piston set değişimide yaptık.... cünkü motor 1000 km 700 gram yağ eksiltiyordu...4
Uploaded with ImageShack.us[/QUOTE]
teşekkür ederim evet baya yakınmışız
gözdağı na çıkarız hafta sonları... bekleriz buyrun gelin... çıkmadan buraya yazarız.... pazar günleri kendimizi doğaya vuruyoruz... orayada bekleriz...
olur tabi ama bu pazar şile veya agvaya gideceyiz cumartesi akşamdan
günaydın millet...
evet abi bakalım ne kadar gidecek bende çok merak ediyorum :D
hoş geldin kardeş aramıza ve senin motorda salcano wolf 125 mi kardeş birde 150 lik yaptırdınya bir sorun varmı motorunda ne gibi değişiklikler oldu çekiş yakıt gidişinde aydınlatırsan sevinirim
[/QUOTE]
ramazan abi ybr yetmedi cbfyede mi el attın maşallah el atmadığın motor kalmayacak bu gidişle :D
günaydın sanada abi
ramazan abi ybr yetmedi cbfyede mi el attın maşallah el atmadığın motor kalmayacak bu gidişle :D
günaydın sanada abi[/QUOTE]
ağa ben el attığım motor resimlerini buraya atsam forum kilitlenir emin ol..... 1000 sayfa daha eklenir.... pcleriniz acana kadar ram ve işlemci son gücüyle çalışır... bir ççoğu yanar....
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------
baya kask koymuşlar benim motora...
evet arkadaşlar silindir kapağı deyip geçmeyin... yamaha ybr silindir kapağı subap lara yuva olur... içini sökmek bilgi beceri ister... ufacık kapağın içinde bir çok mazeme vardır... merak edenler için resimledim.....
içindeki tüm mazemeler....
,,
ekzantirik mili...
ekzantirik mili bilyası
eksantirik dişli yuvası
piyano
subablar...
emme subab ı yamuk....
subap keçeleri...
piyano milleri...
subap yayları
subap tırnakları ve yay yatakları...
adettendir bunlarda bendeniz...
eline sağlık abi iyi oldu görmemiştim :D
fatih bu aralar forumu başı boş bıraktınız bak kulaklarınız çekeceğim.....
ne yapayım abi söyle kimse yok ki ben recai seni okanı enesi biliyorum onlarda yok recai bir ara girmiş akşamda ben giremiyorum ramazandan dolayı ama bakalım artık birşeyler yazarız atarız :D
hop..
yeni gelen abimize hoşgeldiniz demek isterim...
ramazan naptınız sedatın motorunu?
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)