Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
30 Temmuz 2011, 02:46
İyi geceler ağbiler yardımcı olabilirseniz iki sorum olucak ybr mi bugün sabah teslim aldım 0 km olarak sabah servisten çıkarken aynı sorun yoktu ama akşam dolaşmaya çıkacağımda motor rolantide çalışmaz oldu jikle yi çekiyorum sorun yok çalışıyor ama indirdiğimde tak diye istop ediyor acaba motor alışma sürecinde diyemi böyle oluyor yoksa servise gitmem gerekirmi servisten çıkarkende usta rolantiyi yükselttiğini söylemişti aslında, birde akşam akşam afedersiniz gerzek pompacının teki 20 km deki motorun deposunun üstüne pompayı elinden kaçırıp benzini boca etti sildim falan ama boyaya zararı olurmu benzinin, teşekkürler iyi geceler...
Reklamlar
-
30 Temmuz 2011, 02:54
Beko_35 adlı üyeden alıntı
İyi geceler ağbiler yardımcı olabilirseniz iki sorum olucak ybr mi bugün sabah teslim aldım 0 km olarak sabah servisten çıkarken aynı sorun yoktu ama akşam dolaşmaya çıkacağımda motor rolantide çalışmaz oldu jikle yi çekiyorum sorun yok çalışıyor ama indirdiğimde tak diye istop ediyor acaba motor alışma sürecinde diyemi böyle oluyor yoksa servise gitmem gerekirmi servisten çıkarkende usta rolantiyi yükselttiğini söylemişti aslında, birde akşam akşam afedersiniz gerzek pompacının teki 20 km deki motorun deposunun üstüne pompayı elinden kaçırıp benzini boca etti sildim falan ama boyaya zararı olurmu benzinin, teşekkürler iyi geceler...
rölantide çalışmıyor derken eğer boşyatken çalışmıyorsa ya rölanti çok düşüktür yada hava ayarı bozuktur.. karbüratörün üzerinde sol tarafta sarı metalden bir vida var motor sıcakken biras oyna o vidayla röalantide en rahat çalıştığı ayarı tutturmaya çalış.. bunu yaptıktan sonra hafif gaz verdiğinde stop etmiyorsa ideal ayarı bulmuşsun demektir..
ha birde jikleyi kapatırken biras gaz ver sonra kapat jikleyi sonra gazı sal bakalım yine stop etcekmi ?
-
30 Temmuz 2011, 02:59
lmDeathlesS adlı üyeden alıntı
rölantide çalışmıyor derken eğer boşyatken çalışmıyorsa ya rölanti çok düşüktür yada hava ayarı bozuktur.. karbüratörün üzerinde sol tarafta sarı metalden bir vida var motor sıcakken biras oyna o vidayla röalantide en rahat çalıştığı ayarı tutturmaya çalış.. bunu yaptıktan sonra hafif gaz verdiğinde stop etmiyorsa ideal ayarı bulmuşsun demektir..
ha birde jikleyi kapatırken biras gaz ver sonra kapat jikleyi sonra gazı sal bakalım yine stop etcekmi ?
evet boştayken çalışmıyor gaz verip çalıştırıyorum gazı bıraktığım an istop ediyor mesela en basitinden akşan benzinciye yanaştım aldım boşa gaz kestim durdum direk istop etti..Bilgi için teşekkürler..
-
30 Temmuz 2011, 03:06
rölantiyi biras yükselt bin devirin üstünde olsun yine stop ediyorsa hava ayarı yapılcak büyük ihtimal..
-
30 Temmuz 2011, 09:54
günaydın arkadaşlar.. yeni motor alanlara hayırlı olsun... tekeriniz düz bassın..... ebubekir hoş geldin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
30 Temmuz 2011, 10:13
günaydın ramazan abi yeni motor alan arkadaşada hayırlı olsun sorunu arkadaşların dediği gibi rolantiden ve hava ayarından olabilir servise götürmenizde fayda var yeni olduğu için
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
30 Temmuz 2011, 11:36
cümleten hayırlı sabahlar kazasız belasız bir gün dilerim..
-
30 Temmuz 2011, 15:11
yeni motor alan arkadaşa hayırlı olsun..
hoşgeldin diyerek karşılayan kardeşlerime teşekkür ederim...
motor şu anda 900 km ye geldi...
sorunsuz bir şekilde götürdü getirdi beni şükürler olsun...
en yakın zamanda resimleri paylaşacağım sizinle....
-
30 Temmuz 2011, 15:24
bekliyoruz ebubekir resimleri....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
30 Temmuz 2011, 15:40
şu telefonun kablosunu bi bulabilsem ramazan resimleri koyacağımda...
nereye koydum Allah bilir(:
-
30 Temmuz 2011, 15:57
-
30 Temmuz 2011, 16:50
-
30 Temmuz 2011, 16:54
-
30 Temmuz 2011, 17:32
recai hastasıyız dede....... al bir resimde kankamın arabasından.... bende hastasıyım bu arada....
[/COLOR]aha o kamyonet bu kamyonet... kankamın transit i.... yazıyı birlikte yazdırdık birlikte montaladık.... ama polsiler fazla ilgileniyor bizle....
Uploaded with ImageShack.us
---------- Post added at 15:36 ---------- Previous post was at 15:35 ----------
71 plaka olduğuna bakmayın... arabayı kırşehirden aldık araba kırıkkale plaka ama istanbul sokaklarında... pendikte benim evimin yanı başında....[/QUOTE]
-
30 Temmuz 2011, 17:53
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
recai hastasıyız dede....... al bir resimde kankamın arabasından.... bende hastasıyım bu arada....
[/COLOR]aha o kamyonet bu kamyonet... kankamın transit i.... yazıyı birlikte yazdırdık birlikte montaladık.... ama polsiler fazla ilgileniyor bizle....
Uploaded with
ImageShack.us[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 15:36 ---------- Previous post was at 15:35 ----------
71 plaka olduğuna bakmayın... arabayı kırşehirden aldık araba kırıkkale plaka ama istanbul sokaklarında... pendikte benim evimin yanı başında....
[/QUOTE]
Bu yazı ilk çıktında patlamadan önce gidip yazdırmıştım Polisler özellikle yunuslar kokaincimisin sen lan diye muhabbet'ine girdi benle
Bu arada abi ilanı hazırladım..Şimdi Veriyorum İçim hiç rahat değil bu arada :( bi garip oldum.
-
30 Temmuz 2011, 17:57
Bu yazı ilk çıktında patlamadan önce gidip yazdırmıştım Polisler özellikle yunuslar kokaincimisin sen lan diye muhabbet'ine girdi benle
Bu arada abi ilanı hazırladım..Şimdi Veriyorum İçim hiç rahat değil bu arada :( bi garip oldum.[/QUOTE]
biz yazalıda baya oldu..aynı polsi muhabbetleri bizide etkiledi.... ama umrumda değil... hastasıyız dede....!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
Uploaded with ImageShack.us
-
30 Temmuz 2011, 18:17
-
30 Temmuz 2011, 18:19
-
30 Temmuz 2011, 19:23
yaw şu bi gerçek çok içki içtim ama biranın yeri bende başka.... oda ybr gibi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
bu arada elimde 2004 far düğmesi avr orjinal isteyen olursa satabilirim... montajınıda yaparım.... 4 adet de spor sinyallerim var onlarda montaja hazır... sıfır....
-
30 Temmuz 2011, 19:31
ramazan 400 km önce castrol zincir yağı ile yağladım zinciri..
zannedersem zincir yine yağsız... sesi ondan yapıyor...
kaç km gidiyorki bu yağ ile?
bu arada ybr almayı düşünen varsa her rengi mevcut pendik geçit motorda...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)
Bu Konudaki Etiketler