Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Temmuz 2011, 14:50
fat280 adlı üyeden alıntı
okan tehdit ediyor ben olsam koymazdım
tehdit etmeseydi neyse
suyu bulandırma ..... bakarsın alanya çıkar senin oraya getiririm...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
26 Temmuz 2011, 21:57
Kürkçü dükkanına dönmüş biri
-
26 Temmuz 2011, 22:01
Çok konuşma lenn
-
26 Temmuz 2011, 22:04
uniqe adlı üyeden alıntı
Çok konuşma lenn
Hoşgeldiniz..Sefalar getirdiniz efenim..Nasılsınız iyisiniz inşallah..
-
26 Temmuz 2011, 22:09
İyiyiz recai bey siz nasılsınız
-
26 Temmuz 2011, 22:12
İyiyiz iyiyiz hamdolsun..İş güç devam
-
26 Temmuz 2011, 22:30
arkideşler nasılsınız....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
26 Temmuz 2011, 23:48
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
suyu bulandırma .....
bakarsın alanya çıkar senin oraya getiririm...
getir abi ne olacak :D
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
arkideşler nasılsınız....
iyiyiz abi ne olsun aynı
http://www.motosiklet.net/forum/etki...videolu-d.html
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
27 Temmuz 2011, 15:04
ankara'da temiz ybr arayan arkadaşlar, motorumu satıyorum. fiyat 2.450, forumdan gelene 2.400'e bırakırım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4112390/detay/
-
27 Temmuz 2011, 15:13
hayırlı satışlar... nasılsınız.....
-
28 Temmuz 2011, 00:57
bugun yokus asagi bosa taktim salladim asagiya dogru.motoru....
sanki on zincir dislisi cok hiriltili calisiyor...
bu bir sorunmudur...
zinciri yrni yagladim ve birazda fazla yaglamisim galiba....
-
28 Temmuz 2011, 11:08
-unnamed- adlı üyeden alıntı
bugun yokus asagi bosa taktim salladim asagiya dogru.motoru....
sanki on zincir dislisi cok hiriltili calisiyor...
bu bir sorunmudur...
zinciri yrni yagladim ve birazda fazla yaglamisim galiba....
motor rolanride çok sessiz çalıştığından zincir sesini duyman normal.... cbf 250 lerdeki sesi duysan dersin ybr senin allah ına kurban....
günaydın milllet nasılsınız....
-
28 Temmuz 2011, 13:19
-
28 Temmuz 2011, 23:19
öncelikle hayırlı satışlar diliyorum
konuya gireyim hemen.motorun gelip gelmediğini sormak için bayiye gittiğimde füme ve mavi renginin olduğunu,kırmızının gelmediğini gördüm,biraz daha bekleyeceğim almak için galiba.
ama şunu da söyleyeyim,kimse darılmasın ama ybr esd motoruna mavi,tüm renklerden daha fazla yakışıyor.ama ben, 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun,diyorum illa.
sorum şu motor geldiğinde motora neler takmalıyım,siz motora orjinalliğini bozmadan hangi değişikliği yaptınız neler taktınız?
ön korumayı kesinlikle yaptıracağım ama arka koruma da şart mı yoksa o kadar gerekli değil mi?siz de var mı?
başka şart olan şeyleri söyleyin lütfen,yani mutlaka olması gerekenler.ve diğer şeyler..(tank pad ve jant şeridi olacak mesela)
sizin eklemek istedikleriniz?..
-
29 Temmuz 2011, 02:43
kral recep adlı üyeden alıntı
konuya gireyim hemen.motorun gelip gelmediğini sormak için bayiye gittiğimde füme ve mavi renginin olduğunu,kırmızının gelmediğini gördüm,biraz daha bekleyeceğim almak için galiba.
ama şunu da söyleyeyim,kimse darılmasın ama ybr esd motoruna mavi,tüm renklerden daha fazla yakışıyor.ama ben, 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun,diyorum illa.
sorum şu motor geldiğinde motora neler takmalıyım,siz motora orjinalliğini bozmadan hangi değişikliği yaptınız neler taktınız?
ön korumayı kesinlikle yaptıracağım ama arka koruma da şart mı yoksa o kadar gerekli değil mi?siz de var mı?
başka şart olan şeyleri söyleyin lütfen,yani mutlaka olması gerekenler.ve diğer şeyler..(tank pad ve jant şeridi olacak mesela)
bende senin gibi illa füme olsun diyodum 1 ay bekledim füme gelmedi mavi ve kırmızı geldi bende mavi aldım iyikide almışım her şeyiyle çok memnunum bence boşuna bekleme ybr olsun ne olursa olsun..
extralara gelince benim motorum aldığım gibi duruyor daha oynama yapmadım ama geçenlerde bir esd gördüm çocuk yuvarlak far takmış xenon yerleştirmiş .. jantları beyaza boyamış üzerine 3 renk kesimli şerit çekmiş.. egzost korumalığını stickerlarla kaplamış.. motor özet olarak çok hoş duruyordu..
---------- Post added at 01:43 ---------- Previous post was at 01:40 ----------
ramazan abi yine duramamışsın yerinde... bu arada insanın bir usataya ihtiyaç duymaması çok güzel imrenmiyor değilim sana :D
-
29 Temmuz 2011, 12:37
kral recep adlı üyeden alıntı
motor korumalığı taktır..arka çanta taktır.... ikiside olmadan olmaz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
lmDeathlesS adlı üyeden alıntı
bende senin gibi illa füme olsun diyodum 1 ay bekledim füme gelmedi mavi ve kırmızı geldi bende mavi aldım iyikide almışım her şeyiyle çok memnunum bence boşuna bekleme ybr olsun ne olursa olsun..
extralara gelince benim motorum aldığım gibi duruyor daha oynama yapmadım ama geçenlerde bir esd gördüm çocuk yuvarlak far takmış xenon yerleştirmiş .. jantları beyaza boyamış üzerine 3 renk kesimli şerit çekmiş.. egzost korumalığını stickerlarla kaplamış.. motor özet olarak çok hoş duruyordu..
---------- Post added at 01:43 ---------- Previous post was at 01:40 ----------
ramazan abi yine duramamışsın yerinde... bu arada insanın bir usataya ihtiyaç duymaması çok güzel imrenmiyor değilim sana :D
askerlik öncesi ne kazansam kar..... üstelik bide mesleğimi icra ediyorum....
-
29 Temmuz 2011, 20:53
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım
-
29 Temmuz 2011, 21:06
yamaha ybr esd modeline caktırmadan zam yapmıs fiyatı 4090 tl ye yükseltmiş :D
Düş peşindeysen Düş peşime
-
30 Temmuz 2011, 00:17
herkese iyi geceler...
bugün evime şükürler olsun döndüm...
sağlıklı kazasız bir şekilde....
-
30 Temmuz 2011, 00:29
-unnamed- adlı üyeden alıntı
herkese iyi geceler...
bugün evime şükürler olsun döndüm...
sağlıklı kazasız bir şekilde....
hayırlısı ile döndüğüne savindik kardeş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)
Bu Konudaki Etiketler