Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Temmuz 2011, 01:53
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
10 lira ile 100 km yapıyorum ben...
saol ramazan abi cvpların için anlaşılan benim karbüratörün ayarlanması lasım yada biyerinde kaçak var pazartesi baktırırım ...
Reklamlar
-
23 Temmuz 2011, 11:20
motodrift adlı üyeden alıntı
abicim şimdide tutturdu cbf 15,16 bin devir görüyormuş??
sen sor bakayım o arkadaşına cbf 16,000 deviri ayık kafaylamı yapıyor yoksa sarhoş kafaylamı.... ayık yapamaz..... ben sarhoşken ybr ile 1000rr r1 hayabusa fark etmez kafa tutuyorum....
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------
-unnamed- adlı üyeden alıntı
beyler herkese merhabalar....
su an koyumdeyim....koydeki ev oyle bir hale gelmis ki bakkmsizliktan durup evle ilgilenmek gerekir....
o yuzden bolu isi yatti...
bu arada iyide oldu esasinda...
koyumu cok fena ozlemisim....
seni gidi kolpacı.... ne diye yalan kandırıyorsun bolu mt yi size geleceğim diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:17 ----------
lmDeathlesS adlı üyeden alıntı
saol ramazan abi cvpların için anlaşılan benim karbüratörün ayarlanması lasım yada biyerinde kaçak var pazartesi baktırırım ...
ybr adama benzinliği unutturuyor..... cimri bir motosiklet....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
23 Temmuz 2011, 16:53
yok be ramazanim...
ne bilim koye girince cikasim gelmedi...
ugrasmayadi seviyorum...cardak bile yikilmaya yuz tutmus...bugun onu bitirecem ins...
birde aga isininca sesinin kalinlasmasi normal dimi?
-
23 Temmuz 2011, 19:51
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
23 Temmuz 2011, 23:44
-unnamed- adlı üyeden alıntı
yok be ramazanim...
ne bilim koye girince cikasim gelmedi...
ugrasmayadi seviyorum...cardak bile yikilmaya yuz tutmus...bugun onu bitirecem ins...
birde aga isininca sesinin kalinlasmasi normal dimi?
motor çok fazla ısınınca benim motorunda sesi kalınlaşıyo gibi geliyo bana zaten çok ısınınca rolenta da yükseliyo.bide 97 oktan benzin alıyosan ozaman da öyle oluyor.
-
24 Temmuz 2011, 00:52
Haftasonu için arkadaşın motosikletini ödünç aldım,2009 ybr fakat dikkatimi çeken birşey var,vitese taktın sonra kalkış anında tak diye bi ses gelio,bir de aksayarak kalkıyor sanki,bir boşluk varmış gibi,zincir bolluğundan olduğunu düşündüm gerdirttim fakat değişen birşey olmadı,sizce nedir problem?daha önce başına gelen oldu mu?teşekkürler...
-
24 Temmuz 2011, 03:31
Slymn adlı üyeden alıntı
Haftasonu için arkadaşın motosikletini ödünç aldım,2009 ybr fakat dikkatimi çeken birşey var,vitese taktın sonra kalkış anında tak diye bi ses gelio,bir de aksayarak kalkıyor sanki,bir boşluk varmış gibi,zincir bolluğundan olduğunu düşündüm gerdirttim fakat değişen birşey olmadı,sizce nedir problem?daha önce başına gelen oldu mu?teşekkürler...
motor devrini almadan debriyajı aniden bırakıyorsan ondan yapar sııyırcak diye korkma ver gazı motor biras ilerlesin ondan sonra bırak debriyajı
-
24 Temmuz 2011, 10:37
Slymn adlı üyeden alıntı
büyük ihtimal kaprin takoz<larındandır.....
-
24 Temmuz 2011, 11:59
Arkadaşlar, bayilere 2011 modelleri gelmiyor galiba.. GRİ modeli için 3 ay evvel gelicek dediler, şimdi hiç bir rengi yok buralarda.. Ayrıca internet sitesi de açılmıyor.. Neden avrupadaki açık gri modeller yerine burada power gri denen kara! modeller satılıyor. Bir de 2011 başından beri orada satılanlar yakıt enjeksiyonlu iken neden buradakiler BS karburatörlü, anlayan beri gelsin....
-
24 Temmuz 2011, 12:19
büyük ihtimal kaprin takoz<larındandır.....
Abi ben de onu tahmin ettim ama zaten çocuk 2ay önce kadar değiştirmişti,sonra ustaya söyledim böyle böyle diye kullandı,seri kalkıyorsun normal falan dedi,alakası yok gayet sakin kullanırım motosikleti normal olmadığı belli o kadar da anlıyoruz motosikletten.
-
24 Temmuz 2011, 13:08
Slymn adlı üyeden alıntı
Abi ben de onu tahmin ettim ama zaten çocuk 2ay önce kadar değiştirmişti,sonra ustaya söyledim böyle böyle diye kullandı,seri kalkıyorsun normal falan dedi,alakası yok gayet sakin kullanırım motosikleti normal olmadığı belli o kadar da anlıyoruz motosikletten.
bende de 2009 var o da aynı. ön dişlinin takıldığı mille dişli göbeği arasındaki boşluktan kaynaklanıyor, arada gress sürsün ses azalıyor
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
24 Temmuz 2011, 13:10
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
10 lira ile 100 km yapıyorum ben...
şaka mı gerçekten mi?
-
24 Temmuz 2011, 14:12
mates adlı üyeden alıntı
şaka mı gerçekten mi?
gerçekten 100 km yapıyorum 116 km yaptığımda oldu birinde... bir depo ile 500 km aşşağı düşmüyorum.... maşallah diyelim benim motorum yakmıyor gerçekten....
-
24 Temmuz 2011, 15:12
Ramço söylemiş arka diişli takozları değiştiriver 5 lira.. gel vatandaş sudan ucuz...selamlar buarada
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
24 Temmuz 2011, 15:14
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Ramço söylemiş arka diişli takozları değiştiriver 5 lira.. gel vatandaş sudan ucuz...selamlar buarada
kıbrıs ın gülü..... sen artık soğuk otobanlarda açan bir motorcu değilsin...
-
24 Temmuz 2011, 15:24
,Sorma yahu ben nasıl bu sıcaklardan sonra kışın motosiklete binerim totoşum donar valla billa.. hacı burda mı kalsam yaw ne yapsam bi işte sigortalı gösterdimi kendimi oturma izni alabiliyom ha ;
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
24 Temmuz 2011, 15:56
sedat_57 adlı üyeden alıntı
,Sorma yahu ben nasıl bu sıcaklardan sonra kışın motosiklete binerim totoşum donar valla billa.. hacı burda mı kalsam yaw ne yapsam bi işte sigortalı gösterdimi kendimi oturma izni alabiliyom ha ;
biz özleriz seni .... sensiz olmaz bu vatan...... ybr 250 ile seni görecez daha..... yok orda klamak.....
-
24 Temmuz 2011, 23:24
slm arkadaşlar nasılsın bakalım
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
25 Temmuz 2011, 03:59
fat280 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar nasılsın bakalım
a.s iyiyiz ya sen?
-
25 Temmuz 2011, 09:20
arkadaşlar dokuzda pendik muayene istasyonunda olacağım....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)
Bu Konudaki Etiketler