bence başlangıç motoru
vitesli motora başlayanlar için çok ideal ve bütçesi kısıtlı olanlar için de tam ekoomik bi motor
bence başlangıç motoru
vitesli motora başlayanlar için çok ideal ve bütçesi kısıtlı olanlar için de tam ekoomik bi motor
YAMAHA FACTORY TEAM & YAMAHA YZR M1
bugun gündüz rumelifenerinde piknik sonra sarıyer sahil üzerinden balık tutup güzelce bi gezdik
z
z
z
Arkadaşlar yanlız bu son resimden sonra motoru karşıdaki kalender orduevine bırakmak zorunda kaldım.Problem vardı yardımlarınız lazım kardeşlerim.
motorum 1 senelik.Kontağı açıyorum bazen elektrik namına biey yok sonra ayakla 1-2 basıyorum çalışmasada elektrik geliiyordu.Messela 5 km gittikten sonra eldiven takmak için durdum bugün sonra tekrar çalışştırmak istediğimde gene aynı şey. Ve en sonunda orda artık hiç çalışmadı motor.Yarın gidicem öğleden sonra ne yapayım nedir problem.Akü diyorlar ama akü bittiyse bile o kadar vurdurdum ayakla denedim tık demedi??Bua arada karatayımın kredisi bol bende kızmadım ona 1 senedir tık yok(tu)
Motorize Birlikler K.lığı......
Güzel paylaşim kaç tane balik tuttun?
1 kilo da yardım edin be kaldım motorsuz..
sonix ilk motoru naptın yaw
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
sayın motorcu arkadaşlarım abilerim sizlerin sorunum hakkında cevaplarınızı bekliyorum ona göre hareket edeceğim yarın nerdesiniz beaw..
Yahu arkadaşlar,arkadaşa yardım etsenize!Tuttuğu balık sayısını mı düşünüyor adam Allahaşkına.Motorsuz kaldım diyor siz makaraya sarıyorsunuz.Saygılar.
arkadaşlar benim ybr de 5000 km sine bastı 3000 bakım hariç hiç bişey yapmadım zinciri yağlmak dışında acaba diyorum akü bakımı falan bişey varmı yapacağımız yada kaç km de aküye bakmak lazım şu an bir sorun yok ama olmasını da istemiyorum
shadowofspirit,
1. Akünü sök ve sıvı seviyelerini bir kontrol et bakalım. Yanında saf su ile gidersen hazırlıklı olursun.
2. kontak dolaylarındaki kablolara iyice bak, kopuk-çıkık bişi var mı...
elektrik hiç yok dediğin için bunlara bakman yeter gibi geliyor...
Millet dreksiyondan 91 aldım
En geç çarşamba işlemlere başlayabilirmşiz ama bizim maaşı daha almadıgımdan başlayamıyorum
Bu arada @shadowofspirit insaneye katılıyorum bide ben + buji baglantılarını kontrol et diyecektim
[img=http://img186.imageshack.us/img186/6103/dscn4959uo3.th.jpg]
[img=http://img120.imageshack.us/img120/4563/dscn4961um7.th.jpg]
bunlarda benden
arkadaslar sadece 2 resim var beceremedim koymayi... yeni motor alan arkadaslara hayirli olsun, sonix IRC dedigin tubeless mi tubetype mi? birde lastik olculerini yazabilirsen sevinirim , bende 3000 deyim 2. bakim 4000 deydi dimi?
Ege Dis Hek Fak
shadowofspirit hiç elektirik gelmemesi sigorta soketi sorunuda olabilir sigortayı kontrol et. diğer arkadaşlara katılıyorum soket gevşemesinden olması ihtimali büyük.
farlar çalışıyorsa ateşlemeye giden kablo soketleri sokete giren kabloları oynatarak kontrol et. bazı zamanlar küçük bir kırık oluyor oksitlenip iletimi kesiyor o nedenle kabloları tek tek kontrolde fayda var
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
ikinci bakım 3000'de 3.sü 6000de
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Böyle nasıl olmuş sonix
Bu arada ilgilenenler bu motor satılıkmış.Dolaşırken denk geldi.
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3063121
egsozu kaynakçı bayram yapmıştır
fıstık yeşilide güzel gösteriyor.. :D
buda bayan kullanıcıları için ybr:
öööffffffff hiç biri güzel değil bunların yaa rahat burakın ybryi:D
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)