Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
09 Temmuz 2011, 17:39
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
09 Temmuz 2011, 18:14
uniqe adlı üyeden alıntı
Selamlar ybrciler
Boranıda Al git !
-
10 Temmuz 2011, 09:58
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
11 Temmuz 2011, 12:22
günaydın millet nasılsınız.... ben ıstakoz gibi yanmış biriyim şuan......
-
11 Temmuz 2011, 12:43
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
günaydın millet nasılsınız.... ben ıstakoz gibi yanmış biriyim şuan......
günaydın sana da abi iyiyiz ama sen iyi değil gibisin bakıyorum birde abi senin ismini değiştirdim artık senin adın abi tekteker ramço değil istakoz ramço olacak desene
şaka yapıyorum abi alınma sakın
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
11 Temmuz 2011, 12:46
-
12 Temmuz 2011, 15:08
Uploaded with ImageShack.us
mahonyy adlı arkadaşımızın transit i.....
-
12 Temmuz 2011, 16:13
Selam beyler nasılsınız? Ramazan nerede yandın öyle..
-
12 Temmuz 2011, 16:17
bayramoğlu ile darıca arasında.... ama çok feci vaziyetteyim..... resmen kuzu çevirme misali motorcu çevirme oldum....
-
12 Temmuz 2011, 16:18
benim şile organizasyonu bile tam belli değil.... bhu aralar iş buldummu kaçırmamam lazım... bazen haftada sadece bir iş yapabiliyorum ve evli ve çocuklu olunca ailemi düşünmem lazım.. ama inan şuan sadece düzceye odaklandım... inşallah bir aksilik olmazda birlikte gideriz....
İnşallah iş bulursun kısa zamanda. Allah kolaylık versin valla.
Gelemezsen sorun değil, rahat bir zamanda da yapabiliriz bir organizasyon.
-
12 Temmuz 2011, 16:22
Uploaded with
ImageShack.us
mahonyy adlı arkadaşımızın transit i.....
.....................................
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:19 ----------
stepfunk adlı üyeden alıntı
İnşallah iş bulursun kısa zamanda. Allah kolaylık versin valla.
Gelemezsen sorun değil, rahat bir zamanda da yapabiliriz bir organizasyon.
lokman la konuştum dün... motoru yenilemiş... 10000 km city almış..... gelin kesin beklerim diyor.... ama şuan için benim halen net değil.....
ama gidersek lokman gelin çayımı için diyor.... düzcede tanışman gereken özel ve güzel insanların başında gelir....
-
12 Temmuz 2011, 16:26
Korumasız gezmiyorsun dimi serinlemek için
---------- Post added at 13:26 ---------- Previous post was at 13:24 ----------
lokman la konuştum dün... motoru yenilemiş... 10000 km city almış..... gelin kesin beklerim diyor.... ama şuan için benim halen net değil.....
ama gidersek lokman gelin çayımı için diyor.... düzcede tanışman gereken özel ve güzel insanların başında gelir....
Tamam dostum sorun değil. Gittiğimde uğrarım yanına muhakkak. Son gün konuşuruz tekrar zaten.
-
12 Temmuz 2011, 16:26
Korumasız gezmiyorsun dimi serinlemek için
ilk akşam 3 saaat sokak aralarında gece gece dolaştım..... çok iyi gelde gerçekten....
-
12 Temmuz 2011, 16:30
Hahahaa
O yanmış derinin su topladıktan sonra soyulması çok zevkli oluyor ama.
-
12 Temmuz 2011, 16:31
Hahahaa
O yanmış derinin su topladıktan sonra soyulması çok zevkli oluyor ama.
kıllardan soyulamıyorki... recep ivedik versiyonu yani...kıl yumağı....
-
12 Temmuz 2011, 17:13
kıllardan soyulamıyorki... recep ivedik versiyonu yani...kıl yumağı....
Hahaha iyiymiş
Ramazan bu arada sana birşey soracağım. Ben haftasonu zinciri temizleyeyim dedim.
Zincirin gizli olan tarafındaki kapağı açıp içine temizleyeyim derken
kapağın bir vidasını yalama yaptım. Diş miş kalmadı, onu nasıl açarım.
Penseyle zor mu kullanayım..
-
12 Temmuz 2011, 21:18
Hahaha iyiymiş
Ramazan bu arada sana birşey soracağım. Ben haftasonu zinciri temizleyeyim dedim.
Zincirin gizli olan tarafındaki kapağı açıp içine temizleyeyim derken
kapağın bir vidasını yalama yaptım. Diş miş kalmadı, onu nasıl açarım.
Penseyle zor mu kullanayım..
içerdeki civatalardan mı bahsediyorsun dişli üzerinde olan yoksa blok renginde olan gri plastik kapaktaki yıldız civatalardan mı.... eğer yıldız civatalar ise üzerine sarı veya takoz koyup sağlam iki adet vur onlar açılır...
-
12 Temmuz 2011, 21:20
ybr 125 esd 0 km alan arkadaşlara bir sorum olacak : bu motoru alırken bayii hiç hediye veriyor mu acaba biz de ona göre isteyelim..
-
12 Temmuz 2011, 21:26
bayi hediye vermez... eğer veriyorsa bilki onu fiyata eklemiştir....
-
12 Temmuz 2011, 21:52
içerdeki civatalardan mı bahsediyorsun dişli üzerinde olan yoksa blok renginde olan gri plastik kapaktaki yıldız civatalardan mı.... eğer yıldız civatalar ise üzerine sarı veya takoz koyup sağlam iki adet vur onlar açılır...
Evet o gri plastik kapağın üstündeki yıldız civatalar. Yukardaki normal yıldız olanı açtım ama diğerinin dişleri yalama oldu.
Onun dişleri daha farklı sanırım. Dediğini bir deneyeyim o zaman, zincirinde boşluğunu aldım mı tamamdır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 62 kullanıcı var. (0 üye ve 62 misafir)
Bu Konudaki Etiketler