Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Temmuz 2011, 10:47
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
neden alınmasın... 20 000 km daha buji değişimi bile yapılmadı.... maşallah de.... bir depo ile 548 km dün yedeğe geçti..... sadece 1500 km de bir yağ değişimi.....
maşallah abi senin motorun iyi km yapıyor
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Reklamlar
-
08 Temmuz 2011, 10:50
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
08 Temmuz 2011, 11:10
-
08 Temmuz 2011, 11:14
Recaİ adlı üyeden alıntı
İyiyim abi nasıl olsun çok şükür..Bende sizleri özlüyorum
Çalışıyorum bu yazı çalışarak geçiriyorum..Geceleri iş gündüz uyku
Okan arabayı aldı unutmuştur ybr'yi
Motordan Gerçekten sıkıldım.%90 ihtimal yaz sonu ağustos bitimine doğru motoru satıcağım..İlgi odağı olduğu için satmam çok kolay..Bugün desem yarın alıcak bi sürü insan var İşte Ybr Sırf bu yüzden bile alınır..Zarar Ettirmiyor..0'alsan bile
çalış çalış bende iş güç yok meteliğe kurşun atıyorum... çalışan demir ışıldar... okan artık bora cı.. ybr paslanmaya başladı....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
08 Temmuz 2011, 11:26
çalış çalış bende iş güç yok meteliğe kurşun atıyorum... çalışan demir ışıldar... okan artık bora cı.. ybr paslanmaya başladı....
Okan yakında gelir abi merak etme ondanda sıkılıcak Bende bmw almayı düşünüyorum kısmetse.. Kendimi işe adadım bu yaz bitti başlamadan benim için
-
08 Temmuz 2011, 11:28
benim araba evde çürümeye terkedilmiş vaziyette... evli olmasam bir dakka tutmam kapıda araba.....
-
08 Temmuz 2011, 11:32
benim araba evde çürümeye terkedilmiş vaziyette... evli olmasam bir dakka tutmam kapıda araba.....
Bu saatten sonra alıcağım motor Racing olur..Onlada ölürüm ben oyüzden araba benim için en mantıklısı abi İçimdeki motor aşkı bittimi acaba..Eskisi gibi zevk vermiyor
-
08 Temmuz 2011, 11:50
Recaİ adlı üyeden alıntı
Bu saatten sonra alıcağım motor Racing olur..Onlada ölürüm ben oyüzden araba benim için en mantıklısı abi
İçimdeki motor aşkı bittimi acaba..Eskisi gibi zevk vermiyor
benim motor aşkı hiç bir zaman bitmez.....
-
08 Temmuz 2011, 20:58
benim için hiç bir şey sıkıntı değil...istediğin yerden gideriz...... yeterki o gün başka bir işimiz gücümüz çıkmasın....
Tamam o zaman, kısmet olursa gideriz. Olmazsada başka bir sefer inşallah.
Sen gelemezsen bende Düzce'den katılırım Şile'ye.
-
09 Temmuz 2011, 10:54
stepfunk adlı üyeden alıntı
Tamam o zaman, kısmet olursa gideriz. Olmazsada başka bir sefer inşallah.
Sen gelemezsen bende Düzce'den katılırım Şile'ye.
benim şile organizasyonu bile tam belli değil.... bhu aralar iş buldummu kaçırmamam lazım... bazen haftada sadece bir iş yapabiliyorum ve evli ve çocuklu olunca ailemi düşünmem lazım.. ama inan şuan sadece düzceye odaklandım... inşallah bir aksilik olmazda birlikte gideriz....
-
09 Temmuz 2011, 13:20
ağa hiç sorma cup la çok fena gittik yav(:
orhangazi tarafında artık ayaklarımı hissetmiyordum titreşimden(:
öyle böyle gittik geldik...
bu arada r1 de almadık makine pert çıktı...
gezip geri geldik bizde(:
cup un fotoğrafını koyayım hiç değilse(:
-
09 Temmuz 2011, 13:24
ebubekir değişiklik olmuş sizin için.... iskender yeseydiniz bari....
-
09 Temmuz 2011, 13:26
ağa iskenderi yemek güzel olurduda bu motorla ne yediysek geri gelirdi...
kendi sağlam bizim motorları titreşimden bozdu:D
-
09 Temmuz 2011, 13:29
Uploaded with ImageShack.us
-
09 Temmuz 2011, 14:30
Arkadaşlar dün farkettim biraz zorladım ybr mi 3. viteste 90 100 aralığını gören varmı acaba benim motorda ne var bilmiyorum hızlanması son 1 haftadır çok harika bir şekilde arttı benden önceki sahibi motoru sıfırlamış piston sekman vs. motosikletin zincir gerginin sonuna kadar geldi değiştirmem lazım aldığımda yağını değiştirmemiştim ancak bu halde bile çok farkedilecek bir biçimde performansı arttı motorun bu normalmidir diğer ybrlerde motor yapıldıktan sonra şuanki kmsi 1500 civarı oldu
-
09 Temmuz 2011, 14:55
BWSTÜRK adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dün farkettim biraz zorladım ybr mi 3. viteste 90 100 aralığını gören varmı acaba benim motorda ne var bilmiyorum hızlanması son 1 haftadır çok harika bir şekilde arttı benden önceki sahibi motoru sıfırlamış piston sekman vs. motosikletin zincir gerginin sonuna kadar geldi değiştirmem lazım aldığımda yağını değiştirmemiştim ancak bu halde bile çok farkedilecek bir biçimde performansı arttı motorun bu normalmidir diğer ybrlerde motor yapıldıktan sonra şuanki kmsi 1500 civarı oldu
motorun üzerinde orjinal dişli takımı varsa motorun 3 vitesde 90- 100 yapması mümkün değil anca kesicinin iptal olması gerek rektefe yapıldıktan sonra motorun kesicisini iptal etmişler mi yoksa birde 1500 km ise motor yapılalı açılmış olabilir ama bir tuhaflık var
-
09 Temmuz 2011, 15:13
3. viteste çok zorladım ama kaç yapıyor bakmadım....
-
09 Temmuz 2011, 15:30
önde 16 numara dişli var arkada 40 küsürdü ancak aklımda değil fotoğraflarını çekerim bakarım işlerin yoğunluğundan detaylı bakım yapmaya fırsatım olmadı bugün videosunu çekerim banada tuhaflık var gibi geliyor aslında
2004 model ybr 125
-
09 Temmuz 2011, 16:23
BWSTÜRK adlı üyeden alıntı
önde 16 numara dişli var arkada 40 küsürdü ancak aklımda değil fotoğraflarını çekerim bakarım işlerin yoğunluğundan detaylı bakım yapmaya fırsatım olmadı bugün videosunu çekerim banada tuhaflık var gibi geliyor aslında
2004 model ybr 125
kardeş senin dediğin dişliler varsa doğaldır yapması orjinali 14-45 senin motorun ku 16-45 olsa bile rahat yapar o hızı
-
09 Temmuz 2011, 16:46
Selamlar ybrciler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 72 kullanıcı var. (0 üye ve 72 misafir)
Bu Konudaki Etiketler