teşekkürler arkadaşlar.
bende motoru ilk Düzce den bakmıştım mavi yoktu bende bekleyemedim gittim boludan aldım )
teşekkürler arkadaşlar.
bende motoru ilk Düzce den bakmıştım mavi yoktu bende bekleyemedim gittim boludan aldım )
zincir dişli takım değiştirmem gerekiyo artık http://www.rialli.com/urunler/190_ya...-45t-14t-118l/ bu cok ucuz görünüyo ama kalitesi ne durumdadır iki gün sonra koparmı bu zincir
81VATAN__54MEKÂN
ya nekadar kötü olsada en az bi 10 bin götürür heralde ama tereddütümde var
81VATAN__54MEKÂN
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
foruma ses gelsin.. 2004 model ama kople 2006 yaptığımız ybr nin resimleri ... değişenler krank+ grup dişliler+ egzantirik+eğzantirik dişlisi ve zinciri balata elektirirk tessisatı komple+ karbüratör + debraj tası+ debraj balatası krank bilyaları piston silindir set + akü aklımdaki bunlar...
Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Selamun aleykum nasılsınız arkadaşlar..
Ramazan abi Bıraktığım gibisin..Hala alt motor topluyosun
Repsol' 10w40 yağ aldım..Gerçekten güzelmiş..Sesi gidişi çok iyidi..Dahada iyi oldu öneririm..
Bu arada Motor Acayip güzel oldu..Yakında Yeni Tel alıcam..Resim çekerim bol bol Full HD 1080p Ybr Tanıtım videosu çekicem yaptım olacakk..
Ramazan abi 3.750 lira veriyorlar benim motora..Satmayı düşünüyorum, Araba alıcam yaz sonu ama kıyamıyorumda bi yandan Ne yapayım sence ??
[QUOTE=volkan1107;2393594]Merhabalar Arkadaşlar buda benim ybr 2 gün oldu alalı neyse fazla uzatmayayım resimlere geçelim
Volkan yeni motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız binersin inşallah.
Mavi rengi çok güzel bu kasanın. Düzce'nin neresindesin?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:44 ----------
Motora koyacağımız yağın sentetik olup olmaması ile ilgili kafam iyice karıştı.
Siz tam sentetik yağlar uygundur diyorsunuz. Ramazan arkadaşımda tam sentetik olmamalı diyor.
Tam sentetik mi olmalı yoksa olmamalı mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 ----------
Ramazan bir dükkan açsan ya, ilk müşterin ben olurum valla.
Maşallahın var, ellerine sağlık. Motora ByPass yapmışsın resmen.
Düzce/Kaynaşlı da oturuyorum kardeş...
arkadaşlar bir resim de benden ön camlı ;)
By vahdet_senturk at 2011-06-30
[QUOTE=TEKTEKER_RAMÇO;2395216]Şimdi tamam oldu, çok teşekkürler ramazan.
Bir soru daha sorayım o zaman
Kalkışlarda zincir sanki 5-6 bakla aşırıyor sanki,
sonradan oturuyor dişliler gibi geliyor.
Bu neden olur? Kalkışta debriyajı erken mi bırakıyorum
yoksa zincir biraz bol mu anlamadım
Tırrrt diye ses yapıyor. Normal mi böyle birşey?
geçen akşam söküp topladığımız 2006 600f in resimlerini atayım...
resimler rastgele seçildi.... komple motor yapılmış adam gibi usta toplayamadığından yeniden açıp topladım... şuan 10 numara...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Sayende 600F motoruda görmüş olduk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:44 ----------
Bende Düzce'liyim, bir iki hafta sonra motorla geleceğim.
Uğrarım yanına, bir iki tur atarız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 ----------
Bir kaç arkadaş mercekli xenon yapmak istiyordu sanırım.
Bende motorumun resimlerini koyayım dedim.
Başka bir konu altında paylaşmıştım ama esas yerinin burası olması lazım.
[QUOTE=stepfunk;2395271]Sayende 600F motoruda görmüş olduk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:44 ----------
Bende Düzce'liyim, bir iki hafta sonra motorla geleceğim.
Uğrarım yanına, bir iki tur atarız [COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 ----------
[/
düzceye giderken haber et.. yol arkadaşın olurum istersen ve bir aksilik çıkmazsa....
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)