abi motorun üstünde şuan çekemem ancak yarın sanayiye gene gidecez amcamla onun motoru götürecez az sorun varda gene çıkma flan çerçeve bulursam alacam motora göre amcam dedi bulur bakalım iyi birşey bulursam onu takacam o zaman atarım olmadı bunu yapınca merak etmeyin :D
merakla uydurmasyon işlerinin resimlerini bekliyorum.. . yaratıcı insanlarız ve üzerindeki fardan güzel olacağı kesin....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
len turşu bırak oğlum king le ne dylan ne ybr ne runner nede GP1 dinliyosun oğlum nasıl antalyalısınız len ybr devri kalmadı oğlum bırakın artık şu işleri.millet kastamonudan gaziantepten manisadan rx 135 king alıyor tükenmeden sizde alın..sermaye yapın len.ben şimdi hacizli veya plakasız king alacam sırf parça niyetine. 2 milyara alıp 5 milyara denkleştirecem parça parça satıp. Hayatın draması varsa Tıp yolunun Rx 135 leri var oğlum
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Arkadaşlar herkeze selamlar ybr nin service manual kitapçığını arıyorum eskıden bır sıteden ındırıyorduk fakat şimdi nedense site çalışmıyor hatırladıgım kadarı ıle pdf formatındaydı kitapçığa sahip olan arkadaş yardımcı olursa cok mutesekkır olucam saygılar.
Uploaded with ImageShack.us
irfan çekti bu gün... çamlıca tepesi...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
herkese selam,ybrmin siperlik camını söküp içini dışını temizleyeyim dedim,demez olaydım,camı sökerken dikkat etmedim,camın arkasında somun ve lastikli rondelalar varmış,plastik cam cıvatalarını sökünce hepsi arkaya düşmüş,camı geri takmak için kafa siperliğini de farı da söktüm.bu arada farın arkasını incelediğimde şaşırdım,far ayarı yok farın,yani far ayarlanamıyor
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
Merhaba newceri ,
önceki sayfalarda YBR ile ilgili verdiğiniz bilgiler çok içerikliydi, öncelikle teşekkürler.
verdiginiz arama linkinde ilk 4 linke tıkladım hepsi boş çıktı, ya paralı ya da link bozuk. özellikle 2010 YBR ESD için service manuale ihtiyacım var benim de.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:38 ----------
bu arada Yamaha 2010 YBR 125 ESD için uzun dönemli test yazısı yazmaya başladım blogumda. Kullandıkça update edeceğim. Linki ;
http://motosikletliyasam.wordpress.c...m-izlenimleri/
festina lente...
[B]www.motosikletliyasam.com[/B]
http://www.yamaha-motor.com.tr/tr/se...als/index.aspx
kardeş buradan temin edebilirsin el kitapçığını
biraz forum canlansın benim motorun son hali karbon ybr
By sternboy at 2011-06-11
81VATAN__54MEKÂN
Arkadaş bu karbonları nereden bulabiliriz avantaj ve dezavantajları nelerdir.Bu arada çoğu topik o parçam bozuldu,neden çalışmıyor muhabbetleriyle dönerken ybr efsanesi sayesinde günlük sohbetler yapabiliyoruz.
tabelacılarda reklamcılarda araç giydirme yapan yerlerde bulabilirsin ben metresini 30 tl ye aldım 100x127cm yarısı duruyo onlada depoyla ön çamurlugu kaplıcam. tek avantajı görsellik
81VATAN__54MEKÂN
Şu an bu konu içerisinde 330 kullanıcı var. (0 üye ve 330 misafir)