Enes'den aldığımız motoru 3.500 liraya sattık..3.200 liraya almıştık..
10.200 kmde.2009 model siyah ybr..
Enes'den aldığımız motoru 3.500 liraya sattık..3.200 liraya almıştık..
10.200 kmde.2009 model siyah ybr..
Benim motoruda sat kaç para eder benim alet ?
HONDA
recai kardeş şu motorada bir alıcı bulsana
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6262241/detay/
slm arkadaşlar nasılsınız... bende zenon satarım ha ona göre.. monza 8000k uzun kısa zenon h4....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bugün bayağı uğraştım... sürücü ayak basamağı çok önceden yamulmuştu (sola yatırdım motoru 8ay önce) düzelttirip kaynattırmıştım ama yamuktu ve rahatsız ediyordu. götürdüm bi daha düzelttirdim. tam vidalarını takma işlemini bitiriyoruum... ÇAAT! vida diş sıyırdı. söktüm, yeni vida aldım taktım. karşısından da somun atıyordum kiiii ona da diş kaptırmışım kilitlendi. ağzım yamuldu resmen sökerken. eksoz, orta sehpa, fren pedalı ne varsa indirdim. (sol taraftaki tek vida ve karşındaki kaynaklanmış somun yalama oldu) yarın gidip bi somun kaynattıracağım artık.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
slm arkadaşlar biliyorsunuz motorumun aydınlatma farı ybrnin yuvarlak farını yapmıştım birde üstüne 55-60 ampul takınca farın tası dayanamamış erimiş bende hem değişiklik olsun dedim eski farı taktım birde led döşşedim ama ufak yollu işte resimler :D resimleri telefondan çektim ondan ttam net olmayabilir
buda aydınlatması
led takmıştım görünüşü
buda farın görünüşü
yorumların ızı bekliyorum özellikle fara ne yapabilirim güzel görünmesi için üstüne flan :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Olmadı fatih kaptan Biraz sırıtmış gibi durmuş Sen acerbis kafalardan al en iyisi
HONDA
az önce GL1800 goldwinge artçı oldum benim ybrye 4-5 gün binmem.
Cangaver Ybr harici pek uraşmıyorum Anladığım şey daha dorusu ybr..
Okancım motorun 3.000 lira trink para ölüsüne.. 3-500' lirada reco ' Farkı
Bu aralar aklımda bir şey var.. Honda dylan almayı düşünüyorum arada ybr'yi satmadan diyorum dylan mı alsam 2 motoruda koyarım kapıya..Yaz sonuda araba alıcam 2'sini satar alırım Sence Okan ? Abartımı gelir
arkadaşlar... yeni bir alarak ybr alarak motor işine başladım sıra mont ve diğer malzemeleri almada.
mayıs tan eylül e kadar motorumu kullanacağımı ve bursa nın sıcak havasını da düşünerek aşağıda fotosu olan montu almayı düşünüyorum.
kafat böyle bir yazlık mont mu alamalı yoksa 4 mevsim daha korunaklı-kapalı bir mont mu almalı?
tecrübeli üstadlardan yorum bekliyorum.......
dört mevsimlik prohel in ucuz montları var.. tavsiye ederim.. aldığın montun marka modeli ne olursa olsun içten çıkartılıp takıla bilen yağmurluğu olsun....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Turşu recai Msn e gel oğlum bayadır yoksun mesaj atıyorum cevap yazmıyon sahtekar herif
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)