şimdi benim motoru dağıtmak için nelere ihtiyacım var? bu arada rulman değiştiricem, yani komple yarmak istiyorum motoru.
şimdi benim motoru dağıtmak için nelere ihtiyacım var? bu arada rulman değiştiricem, yani komple yarmak istiyorum motoru.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
İyi sende ondan ol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 ----------
Bir depoyu 300 km de bitiren adam işte o benim
HONDA
rekortmen okan .... ben 400 den önce bitiremedim sen nasıl becerdin...
tabi sende haklısın altındakini R6 ZANNETTİN Bİ AN BASTIKCA BASTIN DEMİ....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Full dipgazla haha Çok basıyom valla ne olacak sonum bilmem.
HONDA
bende geçen bir motorluyla e 5 te kapışmaya başladım.... üsküdara gidiyorum kendimi taksim meydanında buldum... sonra kapıştığım motora baktım cbf 150... aralarda geçtim ama düzde o uzadı... benden zayıftı.... bi an kendimi gp pilotu rossi gibi hissettim...
sanki adamı geçince ağzım kulaklarıma varacak... taksimde benzinlik bulmakta kolay olmadı... sonuç 15 liralık daha benzin aldım... bir daha kapışmam... kapıscam tek vasıta bisiklet....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ben tokatlardım onu ne kutu var ne bişey.Çiğ çiğ yerim valla
HONDA
okan sana tavsiyem o kadar benzin harcıyorsa motorun bir 250 lik al aynı benzini yakar zaten ve daha da hızlı gider bence o kadar yakması iyiye alamet değil
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
evet okan elbisesiz 85 geliyom...
Uploaded with ImageShack.us
2007 yılından kalma bir resim... bende evlenmeden önce zayıftım.....
Xenonu yayla yolunda alaca karanlıkda denedim sonuç mükemmel.Çok güzel aydınlatması var.Ayrıca arabaların arkasından bir selektör hemen yol veriyorlar
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 97 kullanıcı var. (0 üye ve 97 misafir)