slmlar formu bastan sona okudum inşallah aranızdayım ama mayıs haziran gibi.sanırım baslangıc için iyi olcak ybr hiç deneyim yok çünkü.
slmlar formu bastan sona okudum inşallah aranızdayım ama mayıs haziran gibi.sanırım baslangıc için iyi olcak ybr hiç deneyim yok çünkü.
bugün ybr yle enduroya gitdik ilk başlarda ön teker kuruyken güzeldi ama bi tarlada olduğum yerde 380 yaparken işler değişdi saplana kaldım tarlanın ortasında heryerim çamur oldu ön teker kitlendi çamurlukla teker arasına çamur doldu çamuru temizleyemedim aradan orta sehpaya aldım motoru bırakır bırakmaz lönkk motor yerde motoru kaldırdıkdan sonra bi taş bulup sehpanın ayaklarına koydum ve sonra iri bi taşla ön çamurluğu kırdım yarısı kırıkdı zaten diğer yarısınıda ben kırdım çamuru temizledim ve zar zor tarladan çıkdım ama her tarafım çamur oldu birde motorun çamurluğuna olan oldu bi ön çamurluk alınacak artık çart oldu ama arkadaşlar yok böyle bi zevk sakın denemeyin deneseinde ön çamurluğu söküp gidin enduro ya ybr den sonraki motorum kesinlikle ve kesinlikle enduro olacak hepinize kazasız belasız sürüşler
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
sevgili dostlar motorsiklet tutkusu ve özgürlük hakkında ufak bi klip yaptık..umarım beğenirsiniz.. http://www.youtube.com/watch?v=l6KFDXNFyyA
Çok güzel olmuş ellerine sağlık...
AKIN FİDAN
heeeeey bu benim fikriimdiiiiiiiiii
güzel olmuş ellerinize sağlık..Ama ben daha güzelini yapacağııımmm
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
emo klibin yönetmeni kim Cok iyi olmuş yaa
Aaa en sonunda gördüm yönetmen Kerem Kuşçuymuş
bugün arka dış lastik aldım.IRC marka.
eski lastiğide lastik yakma denemesinde kullandım.
ne kadara aldın
[B][COLOR="Blue"]"-.crazy team.-" -ѕєякαи кαяαуєℓ-[/COLOR][/B]
[B]0 RH(+) cBr 125 R:bounce:[/B]
35 Ytl. dış lastik + 5 Ytl lastikçiye :toplam 40 ytl
seninki şu turuncu jantlı bi ybr wardı o muydu
evet o.Ama jantlar artık turuncu değil.orjinal renginde...
hadi yaaa öle daha bi gösterişliydi şimdi siyahmı oldu tüh..
bence simsiyah olması daha iyi
bencede siyah iyidir şaşmayın siyahtan:D
ya istanbulda o o lastik kenarına koyulan bantları nerden bulabilirm??? bilen varmı acep?
Morrigan
o lastik bantları iyi olmaz.Motorun görünümünü bozar.Ama jant için olanları var onlar daha iyi .
Pierzig
az öyle oldu
böyle nasıl
şimdi bu fotodaki jant için olanmı yani??
ayrıca ben kendime istemiyorum arkadaş sorduda bir size sorayım dedim neyapayım ben bantları cillop gibi motosikletim var
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)