Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Haziran 2011, 01:27
uniqe adlı üyeden alıntı
Heh şöyle yola gel
Abi şaka maka boşa harcadım ben para sen harcama.60 tl ye xenon sahıbı olduk
Riallidekini al işte.
burada 100 liraya gördüm bir tane araba olanından 2 kişi alsak 50 lira olarak bölüşürüz :D
Reklamlar
-
03 Haziran 2011, 01:32
fat280 adlı üyeden alıntı
burada 100 liraya gördüm bir tane araba olanından 2 kişi alsak 50 lira olarak bölüşürüz :D
O zaman sana xenon kardeşi bulak Benim xenon kardeşim ramazan abi
-
03 Haziran 2011, 01:37
uniqe adlı üyeden alıntı
O zaman sana xenon kardeşi bulak
Benim xenon kardeşim ramazan abi
var zaten geçen görüşmüştük demişti ortak zenon alalım flan :D
neyse iyi geceler okan kardeş k.i.b.
-
03 Haziran 2011, 02:00
ağa alacağın zenon uzun kısa zenon mu dikkat et.. 8000 k dan düşük olmasın işe yaramaz... uzun normal far kısa olanı zenon var bence alma.... h4 olan tip ve benim gönderdiğim gibi motorlu zenon çift olarak en ucuz 220 liraya sıfırı haberin olsun... monza olanı 240 lira haberin olsun... ben 2 ay önce zenon aramaya başladım yeni buldum... okan a söz verdim sözümüde tuttum... ama işin işi ve doğrusu bu..danış burda bilgili bir kardeşin var....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
03 Haziran 2011, 02:20
var zaten geçen görüşmüştük demişti ortak zenon alalım flan :D
neyse iyi geceler okan kardeş k.i.b.
İyi geceler.
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ağa alacağın zenon uzun kısa zenon mu dikkat et.. 8000 k dan düşük olmasın işe yaramaz... uzun normal far kısa olanı zenon var bence alma.... h4 olan tip ve benim gönderdiğim gibi motorlu zenon çift olarak en ucuz 220 liraya sıfırı haberin olsun... monza olanı 240 lira haberin olsun... ben 2 ay önce zenon aramaya başladım yeni buldum... okan a söz verdim sözümüde tuttum... ama işin işi ve doğrusu bu..danış burda bilgili bir kardeşin var....
Senin yapdığını kimse yapmaz abi.Beni xenon sahibi yapdın.Burda elektrikçiler çıkma xenona 150 tl ıstıyolar markası belirsiz şeylere
İyi geceler herkeze.
-
03 Haziran 2011, 09:58
hmm onu sormadım kısa uzun mu diye gidip sorarım :D tamam abi sensiz bir iş mi yaparım ben abi 6000 klar flan olanları iyi değil mi yani İnternet de görmüştüm de
-
03 Haziran 2011, 10:40
hmm onu sormadım kısa uzun mu diye gidip sorarım :D tamam abi sensiz bir iş mi yaparım ben abi 6000 klar flan olanları iyi değil mi yani İnternet de görmüştüm de
6000 k lar yapmaz..ışık sönük yanıyor... tabi normal fardan kuvvetli ama 8000k ya göre sönük.. üstelik 8000k maviye daha yakın ve o yüzden daha güzel.... üstelik şuan piyasada 8000k diye satılan motosiklet zenonlarının bir çoğu 6000k dır.... ayriyetten h4 ampül maliyetlidir...h7 ampül h1 ampül(zenon ) 30-40 tl arası... h4 zenonlar 70 -80 tl arası.....
bu arada günaydın.. gece saat 12,30 a kadar motor topladım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
03 Haziran 2011, 10:46
6000 k lar yapmaz..ışık sönük yanıyor... tabi normal fardan kuvvetli ama 8000k ya göre sönük.. üstelik 8000k maviye daha yakın ve o yüzden daha güzel.... üstelik şuan piyasada 8000k diye satılan motosiklet zenonlarının bir çoğu 6000k dır.... ayriyetten h4 ampül maliyetlidir...h7 ampül h1 ampül(zenon ) 30-40 tl arası... h4 zenonlar 70 -80 tl arası.....
bu arada günaydın.. gece saat 12,30 a kadar motor topladım...
sana da günaydın abi sedatın motorunu mu topladın abi geceye kadar
-
03 Haziran 2011, 10:55
sana da günaydın abi sedatın motorunu mu topladın abi geceye kadar
he yaw... insan ne kadar tecrübeli olursa olsun bu motor bize başka bir tecrübe oldu... bu arada lokman şait artık ybr motorunu 15 dakikada söker 15 dakikada takar olduk..piston silindir atma 15 dakika..... motoru toplama 15 dakika ..şanzumanı yarmak 45 dakika.....
-
03 Haziran 2011, 11:03
Bu msjın çelişkili ramazan abi..Geçen yazılarına bakarsan kendin uzun normal kısa xenon öneriyordun ki benim aldığım xenon ister uzuna ister kısaya bağlayabiliyorsun..Sarı ampulü yok.
Bu arada monza Var 0'ı 100 Lira garantili istiyorsanız alayım size..240 200 falan vermeye gerek yok yani.
30 lira'dan başlıyor çıkabildiği yere kadar çıkıyor..Ama bi ton markayı inceledim Marka farkına gerçekten gerek yokmuş..Ben kendim 70-80 civarı bişi verdim xenona, 2 hafta sonra gittim arkadaşa aldım 50 liraya xenon saat gibi Aynı yanıyor..(1yıl garantili )
Fatih kardeş, Xenon alıcaksan 60 liraya ÇİFTİ Sana ayarlarlarım 100 lira vermene gerek yok.
Bi arkadaşını bul 30 lira 30 lira alırsınız ben burda çok adam aradım xenon almak için ozaman ses seda yoktu sizde..Gittim tek'ine 80 lira bayıldım Alalı 2 ay falan oldu yemediğim küfür kalmadı
-
03 Haziran 2011, 11:04
he yaw... insan ne kadar tecrübeli olursa olsun bu motor bize başka bir tecrübe oldu... bu arada lokman şait artık ybr motorunu 15 dakikada söker 15 dakikada takar olduk..piston silindir atma 15 dakika..... motoru toplama 15 dakika ..şanzumanı yarmak 45 dakika.....
iyi o zaman abi ben istanbula gelirsem sana söktürür bir bakım yaptırırım abi motorun silindirini ne yaptınız
recai 60 liraya uzun kısa çift zenon mu ayarlayacaksın şimdi bana:D
recai yazılarını bir sildin bir düzelttin kafam karıştı
-
03 Haziran 2011, 11:07
recai kısa zenon uzun u normal olanı bir yönden tavsiye ediyorum..oda polis çevirmesinde uzunu açıp ceza yememek.. şehir içinde kullanırken karşıdan geleni kör etmemek... bunlar için uzun normal kısa zenon olan 10 numara... ama sadece zenon olsun ben önümüü çok güzel göreyim diyorsan işte burda uzun kısa zenon devreye giriyor....
bu arada fatih ybr motorunu söküp takmayı 11 yaşında sedat ın kardeşi bile öğrendi... çocuk oyuncağı yani.. ne var söker takarız...
-
03 Haziran 2011, 11:12
recai kısa zenon uzun u normal olanı bir yönden tavsiye ediyorum..oda polis çevirmesinde uzunu açıp ceza yememek.. şehir içinde kullanırken karşıdan geleni kör etmemek... bunlar için uzun normal kısa zenon olan 10 numara... ama sadece zenon olsun ben önümüü çok güzel göreyim diyorsan işte burda uzun kısa zenon devreye giriyor....
bu arada fatih ybr motorunu söküp takmayı 11 yaşında sedat ın kardeşi bile öğrendi... çocuk oyuncağı yani.. ne var söker takarız...
o zaman senin yanında 1-2 gün kalsam silindşir değiştirmesini öğrenirim :D zaten en çok korktuğum eksantrik onuda senden öğreniriz
-
03 Haziran 2011, 11:12
iyi o zaman abi ben istanbula gelirsem sana söktürür bir bakım yaptırırım
abi motorun silindirini ne yaptınız
abi yukardaki yazıyı okuyamamışım 60 liraya uzun kısa çift zenon mu ayarlayacaksın şimdi bana:D
Şimdi tam açıklama yapayım sabaha kadar çalıştım kafa biraz gidik kusura bakma.
Sadece Kısa yada uzun 60 lira 2 adet xenon 2 adet beyin kablolar. 2 Motora takılabilir.
Uzun kısa 120 lira 2 adet xenon 2 adet beyin kablolar..( Monza,ztec,vs markalar)
Ben tek xenon istiyorum çifte gerek yok dersen 60 lira uzun kısa.
Alıcak ortak bulursan sadece kısayı 30 liraya almış olursun uzun kısayıda 60 liraya anlatabildim mi
Bu arada ramazan abi benim xenonda sarı ampul yok dediğin gibi açıp kapatabiliyorum uzun kısa xenon almadım akü olayı yüzünden..Düğme yaptırmayla uraşmak istemedim daha dorusu.. Gerek duymuyorum uzun kısa'ya şahsen almam Görüş mesafesinde Çok az bi fark var..Onuda kendim ayarlıyabiliyorum Çok Çok fazla aydınlattığı için Kısaya bağlattım Uzun Acayip Fazla aydınlatıyor
-
03 Haziran 2011, 11:15
Recaİ adlı üyeden alıntı
Sadece Kısa yada uzun 60 lira 2 adet xenon 2 adet beyin kablolar. 2 Motora takılabilir.
Uzun kısa 120 lira 2 adet xenon 2 adet beyin kablolar..( Monza,ztec,vs markalar)
Alıcak ortak bulursan sadece kısayı 30 liraya almış olursun uzun kısayıda 60 liraya anlatabildim mi
Bu arada ramazan abi benim xenonda sarı ampul yok dediğin gibi açıp kapatabiliyorum uzun kısa xenon almadım akü olayı yüzünden..Düğme yaptırmayla uraşmak istemedim daha dorusu..
Gerek duymuyorum uzun kısa'ya şahsen almam
anladım recai tamam ben sana dönerim alacağımda bir arkadaş var onla konuşmam gerek önce :D
-
03 Haziran 2011, 11:16
anladım recai tamam ben sana dönerim alacağımda bir arkadaş var onla konuşmam gerek önce :D
Ben sana 1 2 ay önce demiştim, xenon alıcam gel beraber alalım diye..Ozaman evet deseydin 30 lira ben 30 lira sen vericektin..Sonra dedin cebimden 80 lira çıktı Bu arada 10'dan fazla xenon aldım arkadaş çevresine haberin olsun.Sorun yok Bana + 'sı kesinlikle yok Boşa para harcamana gerek yok..
-
03 Haziran 2011, 11:18
Recaİ adlı üyeden alıntı
Ben sana 1 2 ay önce demiştim, xenon alıcam gel beraber alalım diye..Ozaman evet deseydin 30 lira ben 30 lira sen vericektin..Sonra dedin cebimden 80 lira çıktı
Bu arada 10'dan fazla xenon aldım arkadaş çevresine haberin olsun.Sorun yok Bana + 'sı kesinlikle yok Boşa para harcamana gerek yok..
aynen birde recai ben hiç kullanmadım fazla anlamam ancak kısa zanon diyelim uzun yanınca onun aydınlatması nasıl oluyor
-
03 Haziran 2011, 11:21
aynen birde recai ben hiç kullanmadım fazla anlamam ancak kısa zanon diyelim uzun yanınca onun aydınlatması nasıl oluyor
İstersen kısada xenon yanar istersen uzunda xenon yanar Onu bağlatırken ayarlarız.Az bi fark var uzun la kısa arasında ahım şahım bişi yok yani..Kısa Xenon Uzun hiç yanmıyor benim motorda şuan.. Ben yatıcam akşam görüşürüz acayip uykum var..
Ramazan abi hayırlı günler sanada
-
03 Haziran 2011, 11:22
Recaİ adlı üyeden alıntı
Bu arada ramazan abi benim xenonda sarı ampul yok dediğin gibi açıp kapatabiliyorum uzun kısa xenon almadım akü olayı yüzünden..Düğme yaptırmayla uraşmak istemedim daha dorusu..
Gerek duymuyorum uzun kısa'ya şahsen almam Görüş mesafesinde Çok az bi fark var..Onuda kendim ayarlıyabiliyorum Çok Çok fazla aydınlattığı için Kısaya bağlattım Uzun Acayip Fazla aydınlatıyor
recai ampül h7 h4 h1 hangisi..... h4 olamaz h4 olsa benim dediğim gibi olmalı ..h1 yada h 7 dir büyük ihtimal....
-
03 Haziran 2011, 11:23
recai ampül h7 h4 h1 hangisi.....
Yukarıda saydıklarım h7-h1 araba xenonu..
H4 Motor İçin üretim uzun kısa 1 adet xenon 60 lira (normal fiyatı 80-100 ) abi hemen alır yollarım sana
Abi ben yatıyorum..İyi sabahlar sizlere akşam görüşürüz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler