Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında orjinal karburatörünü bozdum evde duruyor 2004 karburatörü taktım şuan ondada ufak tefek değişiklik yaptım :D senin motor ne kadar yakıyor şuan
    12-13kuruş. senin? eğer yakıt 15i geçmediyse ve ciddi bir fark varsa ben de isterim
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:25 ----------

ağa

haylaz_motorcu@hotmail.com olan açık
    okanın zenon u..... okana göndereceğim yarin....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Xenonummmm Görmemişin xenonu olmuş tutmuş balansı koparmış
    HONDA

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    12-13kuruş. senin? eğer yakıt 15i geçmediyse ve ciddi bir fark varsa ben de isterim
    oooo sizinki çok yakıyor be reis benimkisi 10 krş demekki bu 2009 larda var birşey geçen bir gezide 2009 14000 km de bir ybrci arkadaşla baş başa yola çıktık gnelde 90 civarı gittik otabana çıkıncada bastığımız yer oldu o 12-13 kuruş yakmış ben 10 krş km de haa benim motor gitmez gezideyken sibonlar açıktı ses yapıyordu 120 flan gördü inişte şimdi ayarladım ses gitti ama 110 u geçmiyor inişte düzde 105 anca

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    oooo sizinki çok yakıyor be reis benimkisi 10 krş demekki bu 2009 larda var birşey geçen bir gezide 2009 14000 km de bir ybrci arkadaşla baş başa yola çıktık gnelde 90 civarı gittik otabana çıkıncada bastığımız yer oldu o 12-13 kuruş yakmış ben 10 krş km de haa benim motor gitmez gezideyken sibonlar açıktı ses yapıyordu 120 flan gördü inişte şimdi ayarladım ses gitti ama 110 u geçmiyor inişte düzde 105 anca
    oo şimdi olmadı ama. orj. supap ayarı olucak o zaman çık bakalım o yokuşları :D bir de rüzgar muhemelen arkadan esiyordur o esnada. benim makine biraz yakar ama çok seridir. gerçi supap ayarını yaptım düşmüştür biraz yakıt ama ben sert sürüyorum o yüzden fazla yakıyor.
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Motosikleti
    2008 xmax 250
    oo şimdi olmadı ama. orj. supap ayarı olucak o zaman çık bakalım o yokuşları :D bir de rüzgar muhemelen arkadan esiyordur o esnada. benim makine biraz yakar ama çok seridir. gerçi supap ayarını yaptım düşmüştür biraz yakıt ama ben sert sürüyorum o yüzden fazla yakıyor.
    valla kardeş uzun yolda açıktı ya siboblar o zaman ybr ile aynı çekiyordu dedim ya şimdi ayardan sonra daha da iyi oldu çekişi onuda diyeyim birde az yakmasındaki sebeb memesi ufak birde iğneyi ben en uzun şekilde yaptım ne kadar az yaktırsam o kadar iyi bende çarşı içinde seri kullanırım yavaş kullanmayı sevmiyorum bazen sürücüler deli ediyor zaten :D

Motosikleti
    yamaha ybr 125 esd kırmızı
    eğer 6 ay içinde yeterli km. yapılmazsa yağın değişmesi gerekir... hatırlatayım dedim

ve 7 numara ngk çekiş düşüklüğüne sebep oluyor.
    saol dostum.3000 de gel dediydi de servis 150-200 daha yaptıktan sonra 1000 gibi bir daha yağ değiştirmeye gideyim ben.
    yağ:ipone 10w-40
    buji:ngkcr7hsa
    lastik:michelin pilot sporty(bir gün)

Motosikleti
    2008 xmax 250
    recai şu farı ne yaptın ne kadar istiyorsun söyle bakalım

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Selamlar..Beyler Şimdi uyandım..Çalışıyorum oyüzden giremiyorum foruma.Baya msj atmışsınız noluyor

Enes'in uzay kafayı satıcağız ben kendiminkini satmıyorum evde dursun satarken sorun olmasın.Siz teklif yapın ben sahibine ileticem orta yolda buluşuruz

Özgür motor güzel..Ayrıca photoshoplu resim koyan mı var ki ? Dikkatimi çekti yazman

Photoshopsuz

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    valla kardeş uzun yolda açıktı ya siboblar o zaman ybr ile aynı çekiyordu dedim ya şimdi ayardan sonra daha da iyi oldu çekişi onuda diyeyim birde az yakmasındaki sebeb memesi ufak birde iğneyi ben en uzun şekilde yaptım ne kadar az yaktırsam o kadar iyi bende çarşı içinde seri kullanırım yavaş kullanmayı sevmiyorum bazen sürücüler deli ediyor zaten :D
    Gel benle kapışsana
    HONDA

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gel benle kapışsana
    okan sen geçersin beni benim motor gitmiyor çünkü 105 anca dedim ya yukarda sadece yokuşu iyi yokuşta kapışabiliriz birde sizinki kadar yaksa benim motorda benimki de giderdi belki

recai sen önce fiyatını söyleyecen ondan sonra pazarlık yapacaz satıcı sizsiniz çünkü

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    okan sen geçersin beni benim motor gitmiyor çünkü 105 anca dedim ya yukarda sadece yokuşu iyi yokuşta kapışabiliriz birde sizinki kadar yaksa benim motorda benimki de giderdi belki

recai sen önce fiyatını söyleyecen ondan sonra pazarlık yapacaz satıcı sizsiniz çünkü
    Senin antalyaya gelme ihtimalin var mı yakın zamanda ?

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin antalyaya gelme ihtimalin var mı yakın zamanda ?
    2 gündür oradaydım hafta sonu sınavdan dolayı daha yeni 28-29 mayısda :D ama anlaşırsak gezmek için bir pazar gelirim

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    2 gündür oradaydım hafta sonu sınavdan dolayı daha yeni 28-29 mayısda :D ama anlaşırsak gezmek için bir pazar gelirim
    Ben çalışıyorum valla haberim yok ki . Olsaydı görüşürdük burda ya ben kafayı satmıyorum vazgeçtim Motoru satarken isterler falan dursun..Ama işte arkadaşın kafayı satabiliriz oda benim değil biliyosun..En iyisi yüz yüze anlaşmak bu işlerde Hem görüp alman daha iyi olur tanıyorum çünkü seni bi arıza çıkmasın..

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Ben çalışıyorum valla haberim yok ki . Olsaydı görüşürdük burda ya ben kafayı satmıyorum vazgeçtim Motoru satarken isterler falan dursun..Ama işte arkadaşın kafayı satabiliriz oda benim değil biliyosun..En iyisi yüz yüze anlaşmak bu işlerde Hem görüp alman daha iyi olur tanıyorum çünkü seni bi arıza çıkmasın..
    görerek bilerek almak en güzeli....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    2008 xmax 250
    tamam recai anladımda sen tahmini bir fiyat alırsan da iyi olur benim durumlar iyi değil ondan dolayı ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur olmadı rialliden alacam yada böyle kullanacam şuan bir işim daha var fara araba ampülü takacam iyi aydınlatması için onun içinde rola bağlayacam bu işte olmassa öğle alacam zaten uzay kafayı :D

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    görerek bilerek almak en güzeli....
    Aynen abi..Benim bi kazancım falanda yok herkesin işi görülsün.

tamam recai anladımda sen tahmini bir fiyat alırsan da iyi olur benim durumlar iyi değil ondan dolayı ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur olmadı rialliden alacam yada böyle kullanacam şuan bir işim daha var fara araba ampülü takacam iyi aydınlatması için onun içinde rola bağlayacam bu işte olmassa öğle alacam zaten uzay kafayı :D
    Ben fiyat alırım abuk subuk fiyat söyler buraya yazamam sonra Sen bence gel buraya yüz yüze anlaşalım Yarın konuşucam bakalım nekadar fiyat isteyecek.O Kafada evde yatıyor

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Egzoz sacındakı kaplamayı sökdüm.Tanzikli suyu vurunca kucuk kucuk delıkler olustu.Ama illaki yapacaksanız markası 3M olsun.3M çok daha kaliteli ve kalın bir kaplama.
    HONDA

Motosikleti
    2008 xmax 250
    Aynen abi..Benim bi kazancım falanda yok herkesin işi görülsün.

Ben fiyat alırım abuk subuk fiyat söyler buraya yazamam sonra Sen bence gel buraya yüz yüze anlaşalım Yarın konuşucam bakalım nekadar fiyat isteyecek.O Kafada evde yatıyor
    recai zaten hemen almayacam önce üstündeki farla oynayaım ondan verim alamassam öğle yoksa derdim yok uzay kafa takayım diye birde değişiklik olsun maksat yoksa bu halini beğendim bazıları ybr 250 zannediyor depo büyük olduğundan kalıplu gösteriyor önden

ama gelince bu sefer görüşelim mutlaka bir tel flan verirsen bana gelince ararım özelden atabilirsin :D

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Egzoz sacındakı kaplamayı sökdüm.Tanzikli suyu vurunca kucuk kucuk delıkler olustu.Ama illaki yapacaksanız markası 3M olsun.3M çok daha kaliteli ve kalın bir kaplama.
    Okan seninki 3m değilmi ? Biz 3m yapıyoruz fazla pahalı değil kaliteli ama.

recai zaten hemen almayacam önce üstündeki farla oynayaım ondan verim alamassam öğle yoksa derdim yok uzay kafa takayım diye birde değişiklik olsun maksat yoksa bu halini beğendim bazıları ybr 250 zannediyor depo büyük olduğundan kalıplu gösteriyor önden

ama gelince bu sefer görüşelim mutlaka bir tel flan verirsen bana gelince ararım özelden atabilirsin :D
    Tamam gelmeden önce söylersin hafta sonları müsaitim..Karı kızla gezmem bi günde senle gezerim ne olacak

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)

Bu Konudaki Etiketler