Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
30 Mayıs 2011, 18:59
fat280 adlı üyeden alıntı
aslında orjinal karburatörünü bozdum evde duruyor 2004 karburatörü taktım şuan ondada ufak tefek değişiklik yaptım :D senin motor ne kadar yakıyor şuan
12-13kuruş. senin? eğer yakıt 15i geçmediyse ve ciddi bir fark varsa ben de isterim
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Reklamlar
-
30 Mayıs 2011, 18:59
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
okanın zenon u..... okana göndereceğim yarin....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
30 Mayıs 2011, 19:02
Xenonummmm Görmemişin xenonu olmuş tutmuş balansı koparmış
-
30 Mayıs 2011, 19:03
ozgurakman adlı üyeden alıntı
12-13kuruş. senin? eğer yakıt 15i geçmediyse ve ciddi bir fark varsa ben de isterim
oooo sizinki çok yakıyor be reis benimkisi 10 krş demekki bu 2009 larda var birşey geçen bir gezide 2009 14000 km de bir ybrci arkadaşla baş başa yola çıktık gnelde 90 civarı gittik otabana çıkıncada bastığımız yer oldu o 12-13 kuruş yakmış ben 10 krş km de haa benim motor gitmez gezideyken sibonlar açıktı ses yapıyordu 120 flan gördü inişte şimdi ayarladım ses gitti ama 110 u geçmiyor inişte düzde 105 anca
-
30 Mayıs 2011, 19:05
oooo sizinki çok yakıyor be reis benimkisi 10 krş demekki bu 2009 larda var birşey geçen bir gezide 2009 14000 km de bir ybrci arkadaşla baş başa yola çıktık gnelde 90 civarı gittik otabana çıkıncada bastığımız yer oldu o 12-13 kuruş yakmış ben 10 krş km de haa benim motor gitmez gezideyken sibonlar açıktı ses yapıyordu 120 flan gördü inişte şimdi ayarladım ses gitti ama 110 u geçmiyor inişte düzde 105 anca
oo şimdi olmadı ama. orj. supap ayarı olucak o zaman çık bakalım o yokuşları :D bir de rüzgar muhemelen arkadan esiyordur o esnada. benim makine biraz yakar ama çok seridir. gerçi supap ayarını yaptım düşmüştür biraz yakıt ama ben sert sürüyorum o yüzden fazla yakıyor.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
30 Mayıs 2011, 19:09
oo şimdi olmadı ama. orj. supap ayarı olucak o zaman çık bakalım o yokuşları :D bir de rüzgar muhemelen arkadan esiyordur o esnada. benim makine biraz yakar ama çok seridir. gerçi supap ayarını yaptım düşmüştür biraz yakıt ama ben sert sürüyorum o yüzden fazla yakıyor.
valla kardeş uzun yolda açıktı ya siboblar o zaman ybr ile aynı çekiyordu dedim ya şimdi ayardan sonra daha da iyi oldu çekişi onuda diyeyim birde az yakmasındaki sebeb memesi ufak birde iğneyi ben en uzun şekilde yaptım ne kadar az yaktırsam o kadar iyi bende çarşı içinde seri kullanırım yavaş kullanmayı sevmiyorum bazen sürücüler deli ediyor zaten :D
-
30 Mayıs 2011, 19:10
eğer 6 ay içinde yeterli km. yapılmazsa yağın değişmesi gerekir... hatırlatayım dedim
ve 7 numara ngk çekiş düşüklüğüne sebep oluyor.
saol dostum.3000 de gel dediydi de servis 150-200 daha yaptıktan sonra 1000 gibi bir daha yağ değiştirmeye gideyim ben.
yağ:ipone 10w-40
buji:ngkcr7hsa
lastik:michelin pilot sporty(bir gün)
-
30 Mayıs 2011, 19:13
recai şu farı ne yaptın ne kadar istiyorsun söyle bakalım
-
30 Mayıs 2011, 19:16
-
30 Mayıs 2011, 19:21
valla kardeş uzun yolda açıktı ya siboblar o zaman ybr ile aynı çekiyordu dedim ya şimdi ayardan sonra daha da iyi oldu çekişi onuda diyeyim birde az yakmasındaki sebeb memesi ufak birde iğneyi ben en uzun şekilde yaptım ne kadar az yaktırsam o kadar iyi bende çarşı içinde seri kullanırım yavaş kullanmayı sevmiyorum bazen sürücüler deli ediyor zaten :D
Gel benle kapışsana
-
30 Mayıs 2011, 19:27
-
30 Mayıs 2011, 19:29
okan sen geçersin beni benim motor gitmiyor çünkü 105 anca dedim ya yukarda sadece yokuşu iyi yokuşta kapışabiliriz birde sizinki kadar yaksa benim motorda benimki de giderdi belki
recai sen önce fiyatını söyleyecen ondan sonra pazarlık yapacaz satıcı sizsiniz çünkü
Senin antalyaya gelme ihtimalin var mı yakın zamanda ?
-
30 Mayıs 2011, 19:31
Recaİ adlı üyeden alıntı
Senin antalyaya gelme ihtimalin var mı yakın zamanda ?
2 gündür oradaydım hafta sonu sınavdan dolayı daha yeni 28-29 mayısda :D ama anlaşırsak gezmek için bir pazar gelirim
-
30 Mayıs 2011, 19:33
2 gündür oradaydım hafta sonu sınavdan dolayı daha yeni 28-29 mayısda :D ama anlaşırsak gezmek için bir pazar gelirim
Ben çalışıyorum valla haberim yok ki . Olsaydı görüşürdük burda ya ben kafayı satmıyorum vazgeçtim Motoru satarken isterler falan dursun..Ama işte arkadaşın kafayı satabiliriz oda benim değil biliyosun..En iyisi yüz yüze anlaşmak bu işlerde Hem görüp alman daha iyi olur tanıyorum çünkü seni bi arıza çıkmasın..
-
30 Mayıs 2011, 19:36
Recaİ adlı üyeden alıntı
Ben çalışıyorum valla haberim yok ki . Olsaydı görüşürdük burda ya ben kafayı satmıyorum vazgeçtim Motoru satarken isterler falan dursun..Ama işte arkadaşın kafayı satabiliriz oda benim değil biliyosun..En iyisi yüz yüze anlaşmak bu işlerde Hem görüp alman daha iyi olur tanıyorum çünkü seni bi arıza çıkmasın..
görerek bilerek almak en güzeli....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
30 Mayıs 2011, 19:37
Recaİ adlı üyeden alıntı
tamam recai anladımda sen tahmini bir fiyat alırsan da iyi olur benim durumlar iyi değil ondan dolayı ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur olmadı rialliden alacam yada böyle kullanacam şuan bir işim daha var fara araba ampülü takacam iyi aydınlatması için onun içinde rola bağlayacam bu işte olmassa öğle alacam zaten uzay kafayı :D
-
30 Mayıs 2011, 19:42
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
görerek bilerek almak en güzeli....
Aynen abi..Benim bi kazancım falanda yok herkesin işi görülsün.
tamam recai anladımda sen tahmini bir fiyat alırsan da iyi olur benim durumlar iyi değil ondan dolayı ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur olmadı rialliden alacam yada böyle kullanacam şuan bir işim daha var fara araba ampülü takacam iyi aydınlatması için onun içinde rola bağlayacam bu işte olmassa öğle alacam zaten uzay kafayı :D
Ben fiyat alırım abuk subuk fiyat söyler buraya yazamam sonra Sen bence gel buraya yüz yüze anlaşalım Yarın konuşucam bakalım nekadar fiyat isteyecek.O Kafada evde yatıyor
-
30 Mayıs 2011, 19:43
Egzoz sacındakı kaplamayı sökdüm.Tanzikli suyu vurunca kucuk kucuk delıkler olustu.Ama illaki yapacaksanız markası 3M olsun.3M çok daha kaliteli ve kalın bir kaplama.
-
30 Mayıs 2011, 19:46
Recaİ adlı üyeden alıntı
Aynen abi..Benim bi kazancım falanda yok herkesin işi görülsün.
Ben fiyat alırım abuk subuk fiyat söyler buraya yazamam sonra
Sen bence gel buraya yüz yüze anlaşalım
Yarın konuşucam bakalım nekadar fiyat isteyecek.O Kafada evde yatıyor
recai zaten hemen almayacam önce üstündeki farla oynayaım ondan verim alamassam öğle yoksa derdim yok uzay kafa takayım diye birde değişiklik olsun maksat yoksa bu halini beğendim bazıları ybr 250 zannediyor depo büyük olduğundan kalıplu gösteriyor önden
ama gelince bu sefer görüşelim mutlaka bir tel flan verirsen bana gelince ararım özelden atabilirsin :D
-
30 Mayıs 2011, 19:52
uniqe adlı üyeden alıntı
Egzoz sacındakı kaplamayı sökdüm.Tanzikli suyu vurunca kucuk kucuk delıkler olustu.Ama illaki yapacaksanız markası 3M olsun.3M çok daha kaliteli ve kalın bir kaplama.
Okan seninki 3m değilmi ? Biz 3m yapıyoruz fazla pahalı değil kaliteli ama.
recai zaten hemen almayacam önce üstündeki farla oynayaım ondan verim alamassam öğle yoksa derdim yok uzay kafa takayım diye birde değişiklik olsun maksat yoksa bu halini beğendim bazıları ybr 250 zannediyor depo büyük olduğundan kalıplu gösteriyor önden
ama gelince bu sefer görüşelim mutlaka bir tel flan verirsen bana gelince ararım özelden atabilirsin :D
Tamam gelmeden önce söylersin hafta sonları müsaitim..Karı kızla gezmem bi günde senle gezerim ne olacak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)
Bu Konudaki Etiketler