slm arkadaşlar nasılsınız bakalım
ramazan abi eline sağlık gene büyük bir iş yapmıssın :D
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım
ramazan abi eline sağlık gene büyük bir iş yapmıssın :D
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
Uploaded with ImageShack.us
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
valla okan kardeş daha 1 ay öncesine kadar benim motordan yok gibiydi şimdi 4-5 tane var burada ve git gide artıyor tutlacak gibi birde buradaki satan kişiyle konuştum yedek parçalarıda gelecekmiş 2-3 güne orjinal siperliğini soracağım ucuzsa orjinalini takacam olmadı ilerde ybrninkini takacam bakalım
recai ile anlaşamadınmı ............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
üzerine ters oturduğum motor kimin bilin bakalım..
bilmem abi kimin?
evet motora dikkatli bakın.... sadece sen değil herkes baksın tanıyacakmısınız bakalım....
arkadaşlar birde benim motorun eksozundan ses geliyor tütmseklerden geçince sanki içinde birşey var gibi motorun seside değişti tok tok çıkıyor içinden petekler kırıldımı ne
acaba kimin.....
ömerindir abi sedatın ki kırmızı
resme biraz daha dikkat..okan seni sordular yuvacıkta.. dedim o tatlı su motorcusu.... yağmurdan korktu....
bu arada gezinin 18 km arka fren balatam bitti... yaklaşık 170 km kısmı fren balatasız sadece ön fren ile tamamladım....
Ömerin işte o allah allah uğraştırıyon adamı Kim sordu beni
HONDA
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)