210 waş abi one oyle resmen racing motor olmuşda fotoyu yanlış göndermişin biraz daha buyuk olsa tam süper olacaktı kanımca
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
yaw bu resımler nıye kucuk oluo yaw....bı zahmet bırıniz buyutsenız sunu...ben 1 senedır bı turlu buyutemedımde...
Her şeyi güzel de jantlar işi bozuyor. Hiç sport görünümlü bir motorda milli jant olur mu ?
sağolasın abıcım oda yeter....tesekkurler....
bu foto bikaç ay önce siteye konmuştu
hatta toplayan yapanda sitedendi..
ona bi sorun isterseniz, 210 yapıomu die..
GKN MOTORS
ne demek ıstıon yanı abıcım yapmıyormu demek ıstıyon...
valla ben arkadasımın yalancıyım....önde 21 dıslı arkada 42 dıslı varmıs...3 . vıteste 140 yapıomus motor....4 ude sen dusun artık...daha baska nasıl modıfıyeler yapıldıysa bılmıyorum onları...hava fılıtresıdır...bobınlerdır....
ne gergin adamsın yaww
ben sana diomki arkadaşın ın yalancısı olmana gerek yok
bu motorun sahibi sitemizin bi üyesi
sorarsın ona sana bol bol resimde yollar
ne kadar hız yaptıınıda sööler
GKN MOTORS
Yaw arkadaşlar bu motorun teknik verileri ne acaba, bilen varmı? kaç cc lik? kaç HP? kaç Silindir? bilen varsa bi yazıversin
Motosiklet tutkusu anlatınmaz yaşanır diyorum başka bişe demiyorum :cat:
ehh..............................
herseyi güzel olmuş rengi fln ama bi jant olsaydı kırmızı fln güzel olurdü düye düşünüyorum.
MuraD THSDLN
Güzel bir tasarım,paylaşım için teşekkürler
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Mz 301 modifiyeliler bunu geçer.Mz 301 5 vites ve modifiyeliler 3.viteste 160km/h yapıyor 301lerin.Daha bunun 4. ve 5. vitesi var...
O gün gördüm birtane Mz301 modifiyeli motora cbr600 ibresi takmışlar...
Videoya bile çekmiş 3. viteste 160,4.viteste 180,5.viteste 220km/h yapıyor mz301.Fakat 301lerin orjinali 170km/h den fazlasını yapamaz...
İşte senin verdiğin java;
hazır burda konu acılmışken jawa yı modifiye eden arkadaşlar varmı aramızda acaba bende de var bir tane modifiye etmek istiyorum modifiye eden arkadaşlar fikir verirlerse cok sevinirim ön arka dişli secimi kalbüratör secimi ateşleme sistemi veya benim bilmediğim ne ğibi değişiklikler yapılıyor bu işle ugraşan arkadaşların cevabını bekliyorum şimdiden teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)