merhaba yardımınıza ihtiyacım var
Reklamlar
-
Merhabalar arkadaşlar, forumunuzu epeydir takip ediyorum fakat bir türlü karar veremediğim için yeni bir konu açıyorum biliyorum sıkıldınız bu konudan ama inanın çok kararsızım, mesele şu : ben bir motosiklet almak istiyorum, ama scooter tarzı sevmıyorum ilerde bir cruiser falan almaya niyetliyim ama şimdilik hem fiyatı makul hem de kaliteli malzemeden yapılma, fazla sorun çıkarmayacak bir modele ihtiyacım var, ayırabilecegim fiyat 3000 ytl civarı, 165 boyunda 48 kiloyum, araba ehliyetim var gayet iyi kullanırım arabayı ve bisikleti, motosiklet ehliyetim de iki üç ay içerisinde elimde olacak, o zamana kadar kararımı vermemde bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler...
[COLOR="Red"]Resimle evliyim,müzik metresim...[/COLOR]
Reklamlar
-
Baştan çin malı motorları sil kafandan.
ilerde crouser dusunuyorsan scooter a hiç bulaşma
Vitesli bir motorla baslamayı dene.
CBF 150 olabilir mesela bu.
yada CBR 125
-
Yanıtın için teşekkürler.O fiyatı zaten sadece motosiklet için dedim diğer harcamaları katmadım içine onun için ayrı bütçem var, aldıgım motosiklete iki üç yıl bineceğim için hem kendimi gelistirebileceğim hem de fazla sorun çıkarmayacak kaliteli bir şeye ihtiyacım var gösterişli olması çok önemli değil, maksadım kendimi geliştirmek, ulaşım ve zevk için alacağım hava atmak için değil :)
-
Bence eğer ilerde cruiser alcam diyosan regal reptor veya jinlun 150 tercih
edebilirsin hem acemiliğini atarsın onlarda cruiser olduklarından tecrübe kazanır ve
daha iyi bir cruiser alıncada çok rahat edersin kanımca.
-
meraba,
Cbf 150 öneririm.Hem kullanımı kolay,hem fiyatı sana uygun hemde hiç yakmaz servisi ucuzdur nispeten.Bende de falcondan önce vardı iyi bir başlangıç olur derim.ya da ybr 125 fiyatı daha da uygundur.
-
cruiser kullanıcaksan ilerde
cbf yada ybr alabilirsin o fiyatlara
bence bayiilere git, üzerlerine bi otur yakından incele
hangisini beyenirsen onu al
-
GKN adlı üyeden alıntı
+25 katılıyorum
-
GKN adlı üyeden alıntı
Aynen katılıyorum.İkinci ellerinde uygun fiyatlılar var.Eğer motordan anlamıyosan almadan motoru servise göstermende fayda var.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
-
Cbr 125 benım de almaya en nıyetlı oldugum model, onerılerınızın de etkısıyle sanırım o olacak Jinlun önermıs bır arkadas ama o bana cok sorun cıkartır, motosıklet kullanmayı ve her ayrıntıyı ogrenmeyı ıstedıgım ıcın uzun sure bende olacak bır alete ıhtıyacım var honda bu asamada her seyıyle bır puan onde, ıkıncı elını bulamazsam sayet yamaha olacak, ılgınız ıcın cok tesekkur, Tubis sitemle ilgilendiğin için teşekkürler sürüngenler ayrı bir dünyadır, bambaşka farklı onerısı olan arkadaslar varsa nedenını nıcınını de yazıp mesaj atarlarsa ayrıca Antalya'da ıkıncı el temız cbr 125 varsa özel mesajla haber verırsenız sevınırım.
-
CBf 150 kullanıcısıyım memnunum.Naket modeli ve parçaları ucuz.Eğer tipini beyeniyorsan Cbf 150 yi önerirm. Fakat biraz daha spor bir görüntüsü olsun dersen CBR 125 almalısın.Fakat parçaları çok pahalı. Sakın kaza yapıyım deme örnek vericek olursak.CBr 125in bir fren tutacağı 40 ytl iken CBF 150 nin 5ytl.
not:Değiştirdim ordan biliyorum
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
ateze adlı üyeden alıntı
Tubis sitemle ilgilendiğin için teşekkürler
sürüngenler ayrı bir dünyadır, bambaşka
farklı onerısı olan arkadaslar varsa nedenını nıcınını de yazıp mesaj atarlarsa ayrıca Antalya'da ıkıncı el temız cbr 125 varsa özel mesajla haber verırsenız sevınırım.
Antalya'da mısın seeennn ?
İstanbul'daysan bizim GörkeM diye bir arkadaşımız var, o Ukrayna'ya gitti onun için cbr ını satıyor. (Satılmadıysa tabii ?) Onu alabilirsin temizdir motoru...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
tubis adlı üyeden alıntı
Antalya'da mısın seeennn
?
İstanbul'daysan bizim
GörkeM diye bir arkadaşımız var, o Ukrayna'ya gitti onun için cbr ını satıyor. (Satılmadıysa tabii ?) Onu alabilirsin temizdir motoru...
Her durduğu yerde temizleyip yağladığına şahidim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
ateze adlı üyeden alıntı
Merhabalar arkadaşlar, forumunuzu epeydir takip ediyorum fakat bir türlü karar veremediğim için yeni bir konu açıyorum biliyorum sıkıldınız bu konudan ama inanın çok kararsızım, mesele şu : ben bir motosiklet almak istiyorum, ama scooter tarzı sevmıyorum ilerde bir cruiser falan almaya niyetliyim ama şimdilik hem fiyatı makul hem de kaliteli malzemeden yapılma, fazla sorun çıkarmayacak bir modele ihtiyacım var, ayırabilecegim fiyat 3000 ytl civarı, 165 boyunda 48 kiloyum, araba ehliyetim var gayet iyi kullanırım arabayı ve bisikleti, motosiklet ehliyetim de iki üç ay içerisinde elimde olacak, o zamana kadar kararımı vermemde bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler...
bu ne perhiz
ateze adlı üyeden alıntı
Cbr 125 benım de almaya en nıyetlı oldugum model, onerılerınızın de etkısıyle sanırım o olacak
Jinlun önermıs bır arkadas ama o bana cok sorun cıkartır, motosıklet kullanmayı ve her ayrıntıyı ogrenmeyı ıstedıgım ıcın uzun sure bende olacak bır alete ıhtıyacım var honda bu asamada her seyıyle bır puan onde, ıkıncı elını bulamazsam sayet yamaha olacak, ılgınız ıcın cok tesekkur, Tubis sitemle ilgilendiğin için teşekkürler
sürüngenler ayrı bir dünyadır, bambaşka
farklı onerısı olan arkadaslar varsa nedenını nıcınını de yazıp mesaj atarlarsa ayrıca Antalya'da ıkıncı el temız cbr 125 varsa özel mesajla haber verırsenız sevınırım.
bu ne lahana turşusu
diğerlerini önermemizin sebebi, ileride cruiser kullanıcam demendir
birbirlerinden farkı, honda kaliteli ve uzun ömürlü, yamaha nını ise yedek parçası ucuzdur..
-
death adlı üyeden alıntı
Baştan çin malı motorları sil kafandan.
ilerde crouser dusunuyorsan scooter a hiç bulaşma
Vitesli bir motorla baslamayı dene.
CBF 150 olabilir mesela bu.
yada CBR 125
bence de abi sen en iyisimi bi honda al ama cbf 150 daha ii olur
-
GKN adlı üyeden alıntı
bu ne perhiz
bu ne lahana turşusu
diğerlerini önermemizin sebebi, ileride cruiser kullanıcam demendir
birbirlerinden farkı, honda kaliteli ve uzun ömürlü, yamaha nını ise yedek parçası ucuzdur..
Dostum sen neden celallendin anlamadım yazdıklarımda tutarsız bir şey yok ki? İlerde cruiser kullanmak istiyorum evet ama bu hemen bir yıl sonra demek değil ki, bu alacağım aleti ben 3 yıl kadar kullanmak istiyorum aynı motosiklette üç yıl iyice işi pişirmek istiyorum benım yaptıgım yorum Jinlun hakkındaydı o motosiklet üç yılda ne hala gelir görüyoruz okuyoruz sonuçta, yargılamadan önce beni anlamaya çalışsan sanki daha iyi olurdu, açıklayıcı olursan sevinirim, saygılar yine de
-
honda cbr 125 in sana çok yakışacağnı düşünüyorum,hem tipi çok güzel,hem istediğin gibi kaliteli ve servis ağı geniş...
Her asker yeşil bereli olamaz
-
ben nie celalleniyimki, insan tanımadıı birinin motor almasına karar verme aşamasındaki psikolojisine nasıl celallenebilirki?
burası bi forum
bizlerde bilgi paylaşımı yapan insanlarız dimi?
sadece cruiser kullanıcak birinin bahsettiğim tarzda motor kullanması işe yarıyabilir dedim
cbr 125 bi racing olduu için bu seçeneklere dahil edilince bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedim
hem celal yok gökhan var
espriydi maksat
-
Tamam Gökhan, kusura bakma kırıcı olduysam Tubiş arkadasının motoru hakkında detayları konusalım ıster buradan ıstersen özelden bekliyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)