dehşet bişeymiş yaa, valla vuruldum ama kim bilir kaç paradır! bu bizi aşar cumhur abi.....
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
valla bence de güzelmiş ama çok paradır değmez bunun için türkiyede 35-40000ytlden az olmaz
:bestmt:
Trafikte göremiyeceğimiz motorlar arasına bir tane daha girdi hayırlı olsun vatana millete.
süper olağaüstü bi makina bu
AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VATAN SİZE MİNNETTARDIR RUHUNUZ ŞAD OLSUN
VATAN SAĞOLSUN
Tam bır tork canavarı.....
Uzanların el koyulan yatından bir tane V max çıkmıştı.Bunu da ilerde birilerinin yatında görürüz heralde
Ya da 2015 de ikinci eli ucuzlar ise çekeriz artık altımıza 2008ini
Born To Be wild,Live to Ride...
Seri üretim Süper(ss'de denilebilir) bir motor ne diyelim sahiplerine başğışlasın allah...
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
Eski modeli bile canavar gibiydi ve gök gürültüsüne benzer bir sesi vardı bunda ses nasıldır merak ediyorum
eski modelini kulanmıstım ama bunuda merak ettim dogrusu dehşet bir şey
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Tüm dünyada tam olarak herhangi bir sınıfa dahil edilemeyen ama sınıflar üstü bir yeri olduğuna inandığım gerçek bir muscle-bike diyebilirim,her nedense türkiye BELDEYAMA senelerdir uykuda,belki bir bir uyanırlar..
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
off nası bi makina bu böle manyak bişemiş tasarlayana helal olsun süper bişe çıkarmış ortaya
Eskisinin amerikan versiyonu 145 beygirdi.V4 canavar.Yannız daha önce takoz yanaklı lastikleri,kötü süspansiyonu ve yetersiz şasesiyle kendinizi öldürmeye oldukça müsait olduğunu okumuştum.İnternette v-max la ilgili sözler vardı.Bir tanesi şöyleydi:Tanrı motosikleti yarattı,Şeytanda buna karşılık v-max i
harika birşey bu yahu ...
dehşet bisey bu süper ama çok pahalıdır
Koymayın böyle motorlar buraya ya biri yer biri bakar... insanın canı çekiyo gelse bile deli paralar alamıyor...Neyse işin şakası ama bu aletin sıfır TR e gelse heralde deli para olur,2.el bile adamlar uçuyor ki bu makina değer
eski modellerinide severdim buda çok şık duruyo.o bir efsane zaten.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Hade beaaa... Alete bak..
Vay anasını beee..
Emeğine sağlık..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)