MONERO ---------------yeni motor doğuyor bakın !
Reklamlar
-
24 Ağustos 2005, 00:25
Reklamlar
-
24 Ağustos 2005, 00:45
Görünüşleri cok güzel modelleri var.Fiyatıda uygun.
Bu arada seLam Motosiklet.net
-
24 Ağustos 2005, 00:58
cok gusele benzıo motorlar ben as125t almayı dusunuorum ama bunnarı gordukten sora acaba demeye basladım.2modelını begendım ama servısı fln varmıdır dayanıklımıdı onu alan arklardan dınlıcez ona gore karar vercem..alanlar lutfen ızlenımlerını paylassınlar
-
24 Ağustos 2005, 12:11
SİTEYE BAKTIM DA BUNLARIN HEPSİ AYNI YANİ BÜTÜN ÇİN MOTORLARI DOLAYISIYLA EN UCUZ YERDEN ALMAK LAZIM SERVİS TE ÖNEMLİ TABİ! FAKAT MOTOR ALMAK ÇOK ZORMUŞ?
-
24 Ağustos 2005, 12:26
Ya dikkat edin yukarda resmi olan motorların %100 ünde paspas ve paspasın bulunduğu ayaklık kısmı hem darma dağan, temsili fotoğraflarda bile bu böyle! Ne sanıyor bunlar Türk tüketicisini anlamadım ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
24 Ağustos 2005, 12:37
yeni ürün değil yeni firma bence isim farklı
-
24 Ağustos 2005, 12:47
HOCAM turk kullanıcısında para yok para olsada fazla para atmak ıstemıyo adamlarda bunu biliyolar
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
-
24 Ağustos 2005, 12:53
Siteye göz attım ve oradaki XS200-2V modelide güçlü bir motor yapısına sahip 15 beygir sanırım 120 km. süratte yapıyordur. Ama görüntü RX 115 - 135 e benziyor yani görüntüden kaybediyor. Amaaa gel gelim JL150-6 Martion modeline gerçekten sitedeki gibi görünüyorsa insanı büyülüyor. Çok şı ve bir o kadar da estetik bir alet . CF150T-5A da Nouva tarzında ve Aprilla, Vespa taklidi bir motor olmuş. Ama fiyat olarak bir Çin malına göre fazla. Tutacağını sanmıyorum teknik özellikleri her ne kadar iyi gözüksede ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
24 Ağustos 2005, 13:26
vallaha arkadaşlar görünüşü fena değil ama servis ve bayii henüz yok gibi görünüyor ilk alanlardan olmak istemem ama ilerisi neyi getirir zamanla görücez motor dünyasına hayırlı olsun potomya verdiğin ikinci linkin eğer türkiye distrübütörü varsa ii motorlar var özellikle WY150T-6 modeli hoşuma gitti. diğerleri idare eder.
çapır yada reyzing önemli değil, önemli olan sen hangisisin.
-
24 Ağustos 2005, 23:51
Bu firma sanırım seney şu V3 denen motoruda getirecekmiş öğrendiğim kadarı ile. Hani scooter motoruna sahip olan chooper görünümlü iki motor vardı. http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=5860
-
25 Ağustos 2005, 00:35
cafein adlı üyeden alıntı
nereden duydun cafein özelden bana mesaj atarmısın .
-
25 Ağustos 2005, 00:37
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Yapılan uyarılara uymadığınız ve FLOOD (arka arkaya mesaj) yaptığınız tespit edilmiştir. Bu size tarafımızdan yapılan son uyarıdır aksi takdirde ceza alacağınızı lütfen göz önünde bulundurun
********************I**********************
-
25 Ağustos 2005, 00:54
bu sene motor piyasasında bolluk,nüfus patlaması var....
şunu unutmamak lazım;her gelen diğerinin pastasının dilimini küçültüyor buda hem kendi açılarından hem kullanıcılar açısından uzun vadede olumsuz...
sonuç;bunlardan bir kaçı ayakta kalır,ve ayakta kalanda çokverir kendinden...
peki ya diğerlerini alan kullanıcılar ne olacak??
bence motorculuk zara görür bu işten,madalyonun her iki yüzünde...
ama yine uzun vadede kazanç japonların olacak...
-
250-MaCiT adlı üyeden alıntı
bu sene motor piyasasında bolluk,nüfus patlaması var....
şunu unutmamak lazım;her gelen diğerinin pastasının dilimini küçültüyor buda hem kendi açılarından hem kullanıcılar açısından uzun vadede olumsuz...
sonuç;bunlardan bir kaçı ayakta kalır,ve ayakta kalanda çokverir kendinden...
peki ya diğerlerini alan kullanıcılar ne olacak??
bence motorculuk zara görür bu işten,madalyonun her iki yüzünde...
ama yine uzun vadede kazanç japonların olacak...
küçültmüyor çünkü 250000 bu sene satılan motor sayısı . gelecek sene 350000 olacak . diğer sene 500000 .
-
Bu topic'in ilk uc mesaji cok ilginc. Bir-iki diye baarilmadigi kalmis. ABS'ymiş. Asil Bakalim Sonuna kadar duracak mi kaymadan sanirim acilimi. Yani bildigimiz Antilock Break System falan diil.
-
Mekaniktir
Comfirmation Bias
-
xs/200 v diye bir motorları var fiyatı 2600 ytl. Bugün gördüm pionner diye bazı arkadaşlar yazmıştı bunu zaten fena makina değil. bir de bir scooterları var bayağı kaliteli.cf150t-5a iyi makina diğerleri piyasada zaten olanlarla aynı.
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
-
MeTaL adlı üyeden alıntı
Siteye göz attım ve oradaki XS200-2V modelide güçlü bir motor yapısına sahip 15 beygir sanırım 120 km. süratte yapıyordur. Ama görüntü RX 115 - 135 e benziyor yani görüntüden kaybediyor. Amaaa gel gelim JL150-6 Martion modeline gerçekten sitedeki gibi görünüyorsa insanı büyülüyor. Çok şı ve bir o kadar da estetik bir alet
. CF150T-5A da Nouva tarzında ve Aprilla, Vespa taklidi bir motor olmuş. Ama fiyat olarak bir Çin malına göre fazla. Tutacağını sanmıyorum teknik özellikleri her ne kadar iyi gözüksede ...
Bence CF150T-5A modeli Honda SH150'nin tıpatıp taklidi olmuş. Özelliklerine göre fiyatı gayet makul gibi gözüküyor.
-
Ante ye aynen katılıyorum. Türk tüketicisini ne sanıyolar..
-
aynı kasada farklı markalar altında çıkartılan bu motor u görmekten artık bezdim yakında ben de bir tane çıkartcam iyice oyuncağa çevirdiler bu araçları
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler