►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
150 makinada 21 bg çok iyi bir güç
bunu kimse göz ardı edemez
Mustafa Kemal Atatürk
fiyatı ne olacak acaba çok merak ediyorum.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
ben geleceği sanmıyorum.Yamaha 200cc lik motoru geldiğine göre hondanında buna uygun bir motor getirmesi lazım pazardan pay alabilmesi için.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
kesin bir bilgisi olan yok mu acaba ya bu motor bir gelirse varya offfffff coşarız valla ya arkadaşlar bi soruverin ordaki bayilere bizim burda bayi bile yok
Arkadaşlar bu motor bizim cıbırın uzak doğu versyonu.Burada cıbır varken Honda neden bunu getirsin ki...Aynı ipte iki cambaz oynamaz...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
21 beygir.. gerçekten güzel... fiyatı da güzel olacaktır eminim..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
125cc den üstün bir motor güç olarakta ağırlık olarakta avantajları çok fazla peki biz kerizmiyiz acaba bu motor madem vardı cbf 150 yerine bunu alırdık niye bu millete hep kakalamosyon yapılıyo anlamadım
walla ben sahsen hic beğenmöiyorum hyo u. 250cc makina neredeyse hayabusa kadar ağır :s o alet nasıl 180 basıyo bende anlamıs değilim :d
cbf 150 piyasada bu kadar güzel satılırken.. bu motor neye alternatif olacak ki? cbr125'e mi? ne gerek var ki? cbr150
_cbr125
-------
25
Sene 2008, gelmedi sanırım Türkiye'ye :D
gelmez bu gelmezzzzzzz adamlar daha yenı kasa 125 lere getırmedı bunu mu getırcek
carpe diem
CBF150: 3.600 ytl
CBR125: 5.500 ytl
CBR150 gelecek olsaydi: minimum 6200 ytl. yani cbf 150'nin nerdeyse 2 kati. gereksiz olan sey cbr150 yani. cbf degil.
not olarak: Hyo 250'nin kuru agirligi 155 kg. eger kasasi ince olsaydi da 125 kg olsaydi bu sefer herkes "ne gerek var boyle zayif gozuken motor yerine cbr125 alirim" denirdi. amac o kasli kasayi kullanmak zaten. ciktigi maximum hiz: 175km/s ve 2 silindirli. cbr150 ile istense de karsilastirilamaz.
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
Bence cbr 125 r, 1000 rr'a çok daha fazla benzıyo Türkıye'ye gelmemesıne çok üzülmedm gerçkten gırebleceğı bı klasman yok
cok bi fark yok aslında ama farlar kötü durmuş
işte bu ya.bu konuyu görmem iyi oldu.millet benm motora cbr 125 kopyası diyordu ama ayarı tuttramamıslar büyük olmuş falan diolardı.ya kardeşim türkiyede yok cbr 150 kopyası diyorum anlamıyolardı.burdan sesleniyorumbenm motor cbr 125in değil cbr 150nin kopyası.oh beee
Orgazma Dudak Büktürür
Farlar 2008 1000 rr a benzemiyor mu?
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)