yeni scooter almak istiyorum.ilk olacak.1900 ytl bütce war.yardım ederseniz sevinirim
yeni scooter almak istiyorum.ilk olacak.1900 ytl bütce war.yardım ederseniz sevinirim
benim yardımımı istersen scootera hiç bulaşma bana göre scooter çok dengesiz tehlikeli bir motor.
1.900 ytl bütçenede zealsun 125 cross - 200 cross yada zongshen 200 bi cross alabilirsin temiz 2.el.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
çin malına bulaşma derim.yamaha bws ler kaçpara oldu bilmiyorum ama tavsıye ederım.
Açtığın yer yanlış ama elindeki fiyata alabileceğin tek ve en mantıklı motor seçimi 150 ZCdir derim...Yorumları okumak istersen 150 Zc konusunun ortalarından itibaren okuyabilirsin....
Biraz daha bekle ve paranı biriktir sezon bitti zaten motor fiyatları 1 ay sonra dahada düşer mart ayına kadar bekle önümüz kış topla paranı canavar gibi makina alırsın.
bencede biraz daha biriktirmeye çalış paranı şuanda almak istediğinden daha süper makinalar alırsın.gerekli olan tek şey SABIR...
arkadaşlar, scooter derken burgman veya mondial 150zat gibi modellermi oluyor? bende avustralya 'da almak istiyorum. uzun zamandır mondial 150zat taraftarıydım fakat yaşanan sorunlardan sonra vazgeçtim.
Bulunduğum ilçede ( Ankara - Gölbaşı ) motor kullanım sayısı gittikçe artıyor yani geçen sene 5 - 6 kişide vardı, şuan 1-2 saat 'de bir motorcu genç arkadaşlarımı görebiliyorum sanırım 100 kişiyi geçtik
Önerebileceğiniz konforlu bir scooter varmı? hiçbirşekilde hızı sevmiyorum amacım ulaşım kolaylığı, konfor ve yine konfor
teşekkür ederim arkadaşlar... sabır
ben sana piaggio x8 öneririm ama tuzlu bi alet ...ama alınamaz diye bi kayde yok
Yamaha Cygnus RS alabilirsin
Şurda var mesela
http://www.sahibinden.com/emsali_yen...QQdisplayitem?
150ZC oneririm o butceye cin olarak hem performans hem konfor hemde cok hos bi gorunumu war...
arkadaşlar mondial önerir misiniz?Nasıldır servis,kalite vs. ??
Kardes arkadasların da dediği gibi Mart Nisan Ayına Güzel bi Motor alırsın scooter dan belli bi süre sonra sıkılırsın daha ıyı daha hızlı daha konforlu bişeyler istersin Önümüz Kış yine de sen bılırsın yok ben alacam dersen de Mondial 150c Sınıfında ıyı bir scooter...
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
bencede scooter yerine enduro al.türkiye yollarında en ideali odur.bende ilk motor diye scooter aldım ama askerlik olmasa hemen deyiştiririm.bıktım bu çukur,tümsek,kapaklardan enduro alcam bu gidişle vallahi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)