Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Moto Zeta Scooterlar

REKLAM ALANI
    droral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 125T, Kymco Grand Dink 250, Honda Today
    Arkadaşlar merhaba, forumda aradım ama bulamadım: MOTO ZETA marka scooterları kullananınız var mı? Sanıyorum bu motorlar İtalyan malı ve Çin mallarıyla aynı fiyata satılıyor. Teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sadibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda beat
    selam senin yazından sonra internetten baktım. italyan malı yazıyor sitesinde.
    http://www.motozeta.com/
    ama SCOOTER BOSS T2 150 yazan modeli görüntü olarak asya motorun 150t1 modelinin tamamen aynısı. yalnız fiyatı neredeyse 2,500 euro. ki bu da asyanın fiyatının neredeyse 2 katı.

Motosikleti
    Aşağıdaki sitede 125liğin fiyatı 1990YTL
    http://www.sarpaspazarlama.com.tr/
    Mevcut diğer modellerini de görebilirsin. Bir de kafama takılan konu: Beygir gücü muadil diğer (çin) motorlara göre çok düşük, neredeyse yarı yarıya. Ben mi yanılıyorum?

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    sanırım İtalyada ki bir ithalatçı firma bu, çünkü SCOOTER BOSS T2 150' nin resimlerine dikkat ederseniz şanzıman kapağında GEELY yazıyor, zaten sayfada GEELY nin amblemide var. Yani boru gibi ÇİN malı.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

solo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 T - Siyah
    Eyong, cok basarili hocam!

Motosikleti
    Bugün bizzat gidip inceledim motoru, diğer çin motorlara göre işçilik fena değil gibi geldi bana ama daha önce de dediğim gibi henüz çok acemiyim motosiklet konusunda. Bana söylenen markanın İtalyan olduğu ancak üretimin patentli olarak Çin'de yapıldığı. Ne derece doğrudur bilmiyorum. Motor genelde hoşuma gitti ancak tek endişelendiğim nokta yine daha önce de dediğim gibi beygir gücünün diğier 125'lik Çin motorlarının neredeyse yarısı kadar olması.

patatessogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abi aynı jinlun yaa her motor birbirine benziyor artık :

Motosikleti
    Haklısın patatessogan onu ben de fark ettim. Tek fark ön teker üstündeki çamurluk muhafazada: biri daha büyük biri daha küçük. Henüz hiç kullanıcısı yok bu motorun galiba. (en azından bu forumda...)

heeeeri19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    moto-zeta 150 rally
    arkadaşlar bende şu an bir tane 150 cc zeta war ve bu benim bu yaz kullandım 3 .scoter ve inanı ben bbukadar hızlısına rastalamadım manyak bir depar war ve tavsiye ederim,motorun herşeyi mükemmelbirda sonucunda bunlar scoter fazlada bişe beklemek yanlış olur daha açılamdıinanıomki dahda fazlasını bekleyibilrirsin bu motordan ama ben 11o km suretü gördüm ve şiddetle 150 cc tawsiye ederim sölenece daha bişe yok ama yinede sormak istediniz bişe warsa cewapların byeee.....

rutti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MERHABA,
    Motozeta rally 125 modeller 1775.-ytl fiyatla satılıyor. Şehir içi kullanımda çok pratik. Bu güne kadar sattığımız motorlarda en çok şikayet arka çamurlukların sürtmesi ve amortisörler. Bunların dışında ciddi bir arıza servisimize gelmedi.
    Ancak bunlar Avrupa pazarı içi ve tek kişilik kullanım amacıyla yapılıyor. Burada (Finike) iki, bazan üç kişi binip 25-30 derece açı eğimli yokuşa sürüyorlar. Bazen çıkıyor ama motorun anası da ağlıyor.
    İtalya'da üretim yok. Üretim Çin'de Jonway Group fabrikalarında. Ancak aynı motor farklı markalarda ama rally 125 ibaresiyle de ithal ediliyor. Ufak değişiklikler olmasına rağmen hemen hemen aynı altyapıya sahipler.
    Bana soracak olursanız, şehir içinde ara yerlerde kullanım için en iyi motor bunlar.
    Fiyatlar çok değişebilir, 1700-1950 arası fiyat çekiliyor. Biz de fiyat 1775.-
    Sevgiler....

nededin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motozeta rally125
    arkadaşlar yeni bir rally 125 aldım ilk kez scooter kullanıyorum daha önce 350 jawa ve 251 mz kullandım kıyaslamak tabiki yanlış ama mamnunum tek sorunum acaba ilerde parça bulabilirmiyi

Selam Arkadaşlar siteyi yeni bulduğum için yazmakta geç kaldım.Temmuz 2005 de bende rally 125 aldım,hemde 11 ay taksitle 2.010.000.000 TL.Çok benzin yakıyor,5.000.000 TL.lık benzinle ancak 40 KM.gidebiliyorum,60 KM.den fazla hız yapmıyor.Ayar ve bakım yaptırdım yine aynı.Kullanım kitapçığında imalatçı firma olarak Moto-Zeta S.R.L. İTALY ve ithalatçı firma olarak Küba Elektronik Şahinbey/Gaziantep yazıyor.Aldığımda hava filtresi kırıktı 1 seneden beri hava filtresi gelmedi,parça sorunu varmı bilmiyorum ama çok pahalı ön taraftaki kırmızı-gri kaporta ile ön plastik göğüslük 130.000.000 TL.sı.Yani bu motor sahipsiz gibi,sanırım gerisi yok.

motozeta

arkadaşlar .ben ankarada tamirciyim.bu motordan egzost kırıp bekleyen 3 tane var elimde
    bunlkarın genel olarak parçaları uyuyor,herangi bir sıkıntı yok fakat egzostlar farklı o yüzden bulmak imkansız gibi.kısa vadede herhangi bi sorun çıkarmıyor fakat 3 binden sonra karbüratör ,egzost bölümünde değişiklik gerektirecek arızalar açıyor.motor alırken bence parçasını sorun .kasa aksamlaraı hemen hemen aynı o konuda sıkıntı yok

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler