Yamaha'nın yeni modellerinden, ne yazık ki 2008 içinde Türkiye2de satmayacaklarmış
Yamaha'nın yeni modellerinden, ne yazık ki 2008 içinde Türkiye2de satmayacaklarmış
satmasın zaten..
o egzos ne öle, soba borusu gibi!?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
bende üzülmedim ne de olsa düşündüüm model değil.. ama bence yinede güzel motormuş yahu....
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Caponlar sağını solunu çekiştirip, tip tip motor üretmeyi herhalde Türklerden öğrendiler. 250 CC likler gibi bunun da fiyatını uçuk kaçık bir şeyler yapmazlarsa iyi.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
bi yerden tanıdık geliyo ya bu he tmm suzuki gn 125 :D
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
chooper tarzı yapılmış acaba neye dayanarak yapmışlar anlamadım guzel makina gibi :S
banada kt 125 gibi geldi.......
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bütün motorlardan bişiler bulunuo bunda galiba
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Ybr fiyatlarında tutarlarsa alınır.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
bence hoş bi alet deil gelmesin istemes
yakından görmeden kesin bişey demek zor ama sanki bu motora gerek yokmuş gibime geliyor. bilmiyorum. ısınamadım ben buna tabi bu benim düşüncem. neden hiç bir firma 2008 model değişik görünümlü bir cruiser çıkarmadı? benim gözümden mi kaçtı?
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
bencede böyle bir modelden ziyade 250 lik ama fiyatı 6 7000 ytl civarı bir motor piyasa sürseydi çok daha iyi olurdu.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Öyle bir model sürseler zaten piyasayı patlatır,manyak iş yapar...
görünüşü çok çirkin.türkiyede bu kadar çok abuk subuk tipli motor varken buna gerek yok.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Bence ne olursa olsun satacak bir motosiklet idi.
Born To Be wild,Live to Ride...
o cantlar ne öyle bewerly nin kiler gibi tipsiz ...egsoz da zoba borusu hakkatenn...
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)