arkadaşlar motora daha yeni başlayacağım hizce hangisini almalıyım
arkadaşlar motora daha yeni başlayacağım hizce hangisini almalıyım
slm ben enes ya ben motor alcam hayırlısıyla mondial rs-hs nasıl bir model sizce cvp bekliyom....
tabii ki 150 ZC.....
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
151 rs zc çok dandik bir motor
valla ben olsam 151rs almam onun herine 150 hs alırım peki 150 hs mı yoksa 150 zc mı dersen 150 hs
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
bence ikisinide alma ben 150hs aldım pişmanım şu anda motorum 250km'de çok yeni biraz daha sabır etseydim şöyle temizinden 2.el japon marka alabilirdim ama olmadı ha şuanda motorumda önemli bir sorunda yaşamadım memnunum yani onu belirtiym ama yinede benim aklım japonlarda tabi honda hariç.
ama sen yinede bu iki motorda kararlıysan gene söylüyorum ikisinide alma git 150hs al bak ben ne zaman servise gitsem en çok tamirata gelen motor 151rs
servisteki ustalarda söylüyor 151rs almayın çabuk dökülüyor çok sorun çıkarıyor diyorlar genede sen bilirsin
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
slm arkadasim zc mi rs mi die sorman garip tabiki zc derim gel topice gir oku istemedigin kadar bilgi bulr sorularini giderirsin....
motorlar dandik falan değil artık yazmayın böyle şeyler rs zc sorusuna cevap veremicem bende rs var memnunum ama zc yide kullanmak lazım
yanlış yönlendirme olmasın kullanmadım çünkü
eger ımkanın varsa çın alma ama dersen kı butce budur ben zc yı tavsıye ederım bende vardı yenı sattım o kdar da dandık degıl yakıtı makul 100de gıdon tıtremeye baslıyo ama baska bı zayıflıgını gormedım parca sorunu yok bende ıkıncı motorum oldugu ıcın sattım ama sımdı arıyorum sehır ıcı kullanımda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)