Bianchi Mi Bisan Mi Mondial Mi
Reklamlar
-
BİANCHİ mach-1 yada BİSAN lf 125 8f ARKADAŞLAR HANGİSİ Nİ TERCİH EDERDİNİZ 2 SİNİNDEN BİRİ OLACAK ZANNEDERSEM ÇOK KARASIZIM MONDİAL 151 RS Mİ ALSAM HANGİLERİ ÇİN MALI MONDİAL ÇİN MALI ONU BİLİYORUM DİĞER MODELLERDEN TAM NET BİLEMİYORUM BEN KÖY YOLLARINDA KULLANICAM RAMPA ÇIKACAĞIM TAVİYELERİNİZ BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?ARTIK İNCELEMEKTEN SIKILDIM MOTOR SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM AMA İNCLEMEDENDE OLMUYOR.
Reklamlar
-
hepsi çin malı
c şıkkı hiçbiri
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
babaçi abi adama öle diceğine çin mallarını kötülüyeceğine daha güzel bir şey söylesen daha faydalı olurdun.bu kadar bilgin varsa bunları yardımda kullan bence....
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
-
köy yollarında kullanacaksan eğen zealsun 200 cross makineler var.bir abimiz ikinci elini 1500 ytlye aldı.hem az yakar hemde bozuk yola girer.tabi bu marka olması şart değil.aynı modeli üreten birçok marka var.bunlar çin malı ama işini görür.ikinci el alırsan temiz bişey daha iyi edersin.crosss
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
-
rhaurk adlı üyeden alıntı
babaçi abi adama öle diceğine çin mallarını kötülüyeceğine daha güzel bir şey söylesen daha faydalı olurdun.bu kadar bilgin varsa bunları yardımda kullan bence....
ben orda çin mallarına dair bir şey söylemedim.
hangisi çin malı diye kafam karıştı diyor arkadaş ona cevap yazdım
zamanında bende çin malına bindim fazlada sorun yaşamadım ama arkadaş daha hiç bulaşmamış.
inanki eğer siteye ve sizlere motor aldığım zaman rastlasaydım samimi söylüyorum 1650 ytl as125 t ye verene kadar yine ikinci el bir ybr alırdım hala da kullanıyor olurdum bu arada 1000 ytl satarken de zarar etmezdim.
beni kimse uyarmadı furyaya kapıldık gittik
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
honda dylan nasıldır acaba
-
Kros motor alacaksan mutlaka blastörlü al yoksa titreşim çok rahatsı edici, keyif alamazsın.
"Motosiklet Özgürlüktür."
-
İllaki bunlardan birini alacaksan servisi sana en yakın olanını al.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
babaçi adlı üyeden alıntı
ben orda çin mallarına dair bir şey söylemedim.
hangisi çin malı diye kafam karıştı diyor arkadaş ona cevap yazdım
zamanında bende çin malına bindim fazlada sorun yaşamadım ama arkadaş daha hiç bulaşmamış.
inanki eğer siteye ve sizlere motor aldığım zaman rastlasaydım samimi söylüyorum 1650 ytl as125 t ye verene kadar yine ikinci el bir ybr alırdım hala da kullanıyor olurdum bu arada 1000 ytl satarken de zarar etmezdim.
beni kimse uyarmadı furyaya kapıldık gittik
ben öyle algılamışım o zaman afedersin büyüğümüze saygımız vardır çin malllarını kötülüyen çok varda ...neyse konuyu dağıtmıyalımda arkdaşta işini halletsin
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
-
M Mo Mon Mond Mondi Mondia MONDİAL Diyorummm
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
-
KRAL444 adlı üyeden alıntı
M Mo Mon Mond Mondi Mondia MONDİAL Diyorummm
konuşurken kekeleyenini duydum ama yazarken kekeleyeni görmemiştim
-
tek kelimeyle mondial 250 mct hem fiyat olarak hemde parça olarak vede kalite
-
Ben bianchi mach 1 kullanıcısıyım ama eğer yaşadığın yerler asfalt deilse yani köy ortamında isen bu scooterların hiçbiri tozlu yola gelmez.Bilgin olsun..Saygılar.
Bu arada bianchimden çok memnunum belirteyim
[B]İstedim vermediler,Sen Çin Malı Kullanıyorsun Dediler..:salut:[/B]
-
ıkısıde 5 para etmez sen al honda kalma yolda
-
Mondial....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
bence bws al abı o motor zaten arazi icin uretılmıs 150 lik scooterden daha fazla performans alırsın
-
bence mondiAL adı üstünde mondi(AL)
-
köyde kullanıcaksan CROSS motor alacaksın scooter o yollarda dökülür
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
Yorum yok...:(
O paraya git 2. el temiz 2005 ybr125^lere bak...
İllaki çin ise Rs151....)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)