motor cok sağlam duruyo hakkatten 10 numara olmuş bence son noktayı koymuşlar burgmanı sallar bu motor hemde cok sallar
motor cok sağlam duruyo hakkatten 10 numara olmuş bence son noktayı koymuşlar burgmanı sallar bu motor hemde cok sallar
ASıl bomba Gilera GP800 ama O'nun Türkiye'ye gelip gelmeyeceği belli olmadı.V2, 800cc ve 75hp'lik motoruyla 200km/h'lık fabrika verisi bir son sürati var.Bilmem Suzuki'nin bir cevabı olacakmı bunlara ama dedikodulara göre onlardanda megascooter klasmanında bir bomba gelebilirmiş.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben 700cc'lik bir motordan 65-70 beygir beklerdim, 55 beygir gelmiş. olsun o da iyi, acaip torku varmış. 220 ibre biraz zorlama olmuş ama belki yokuş aşağı 200 görür... Bu arada Suzuki de boş durmayıp Strider'ı üretir belki. 900cc miydi o?
Myroad ın fiyatı hakkında bir bilgi var mı?.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Oğuz
Aslında doğru söylüyosunda Alp,sanki Kymco'nunda (Xciting'in) daha derli toplu bir duruşu var.Myroad'da dizayn olarak sanki scooter'den vitesliye doğru,daha doğrusu otomatik touring'e doğru bi geçiş yapmaya çalışmış gibi.Baya baya scooter'de uzmanlaşmaya başladı adamlar.
Oğuz
O kadar para bağlayacak adam 1. ci olarak marka... 2. ci olarak 2.el piyasası... 3. olarak SW daha konforlu.... 4. olarak daha ekonomik olduğunu düşünüyorum....
Aynen katılıyorum.Bi şu ekonomik için yakıtını kastettiysen,o biraz göreceli.
Büyük ihtimalle Myroad fuar'a gelecek.Kafamızdaki soruların bir kısmına cevap bulabileceğimizi sanıyorum.Özellikle Maxi veya megascooter piyasası artık çok daha haraketli geçecek.Zira bildiğim kadarıyla Peugeot'da mart'ta 500cc'lik Satelis'i piyasaya sürecek.Tüketiciye yarıycakmı?Zaman gösterecek.
Oğuz
harika bir motora benziyo. bir de tr de görsek ya.. her yıl yeni yeni modellerle piyasa kızışıyor. bakalım bu motorun piyasası ne olacak...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
kymco suzuki ye rakip mi buna gülerim hemde doya doya :D
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
Hiçte fena değil, hatta güzel. Paylaşım için sağol Mete_han abi
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Çok gülmen gerekicek çünkü kymco nun zaten 10 yıldır scooterdaki pazar payı suzukiden daha büyük.
şu anda dünya scooter pazar sıralaması
1 piaggio
2 honda
3 kymco
Şeklinde....
Kymco Amerikan pazarında ise Piaggio nun bile önünde. Kymco tam 25 sene Honda ya scooter yaptı ve üzerlerine Honda yazıldı. ATV de ise dünyada bir numaradır kendileri bu yüzden bilir bilmez konuşmayın.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bırakalım kymco'yu falan scooter'da dünyanın kabul ettiği tek ülke İtalyadır.Scooter alacaksan bu kesinlikle italyan olmalı kullananlar iyi bilirler,sadece scooter değil hangi tarz motosiklet alacaksan bu İtalyan olmalı, fuarda Ducatı leri hepimiz gördük tek kelimeyle muhteşem makinalar.Motosiklet İTALYAN işidir.
Makina kalite ve yakışıklı ama yağı suyu ve yakıtı da eklenince hatırı sayılır bir
ağırlığa yani 300 kg ye yaklaşıyor bence biraz diyete ihtiyacı var,neredeyse
bir cruiser gibi olmuş.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
Birader MYroad 700 gelmedi ve bundan sonrada getireceklerini pek sanmıyorum.
BUnu haftasonu Kymco sevdasını bi konuşalım Mete kardeş.Nedense Xciting'den bi türlü vazgeçemedim birader ya.
Katılmamak elde değil ama piaggio,Aprilia ve Gilera'nın içindeki 500'lük motorların Tayvan ve hatta Kymco malı olduğunu biliyormuydun?
EN büyük handikapıda budur bu makinanın.268kg ne demek ya?
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)