Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Mega Scooter KYMCO MYROAD 700i&Burgmana Rakip

REKLAM ALANI

Motosikleti
    xt660x
    motor cok sağlam duruyo hakkatten 10 numara olmuş bence son noktayı koymuşlar burgmanı sallar bu motor hemde cok sallar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ASıl bomba Gilera GP800 ama O'nun Türkiye'ye gelip gelmeyeceği belli olmadı.V2, 800cc ve 75hp'lik motoruyla 200km/h'lık fabrika verisi bir son sürati var.Bilmem Suzuki'nin bir cevabı olacakmı bunlara ama dedikodulara göre onlardanda megascooter klasmanında bir bomba gelebilirmiş.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ayk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor cok sağlam duruyo hakkatten 10 numara olmuş bence son noktayı koymuşlar burgmanı sallar bu motor hemde cok sallar
    Gilere Nexus 500...Kymco xcıtıng 500 ün yanında zaten BURGMAN a motor dendiğinde içim sızlıyor...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gilere Nexus 500...Kymco xcıtıng 500 ün yanında zaten BURGMAN a motor dendiğinde içim sızlıyor...
    Burgman,Xciting kadar sağlam durmuyor işin açıkçası

Seleyi oturunca rahatlığını bilemem ama Burgman'ın gidon ile sele arası boşluğu bir garip geliyor bana
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Ben 700cc'lik bir motordan 65-70 beygir beklerdim, 55 beygir gelmiş. olsun o da iyi, acaip torku varmış. 220 ibre biraz zorlama olmuş ama belki yokuş aşağı 200 görür... Bu arada Suzuki de boş durmayıp Strider'ı üretir belki. 900cc miydi o?

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Myroad ın fiyatı hakkında bir bilgi var mı?.......
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Myroad ın fiyatı hakkında bir bilgi var mı?.......
    Şu an için sitesinde fiyat belirtilmemiş.Eğer yeni Xciting500i.e.'yi getirip eski fiyattan satarlarsa,Myroad700'de en çok 15000-16000ytl civarında olur diye düşünüyorum.Honda/SW600'den pahalı satmaya kalkarlarsa piyasada çakılmamaları için hiçbir sebep yok.
    Oğuz

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu an için sitesinde fiyat belirtilmemiş.Eğer yeni Xciting500i.e.'yi getirip eski fiyattan satarlarsa,Myroad700'de en çok 15000-16000ytl civarında olur diye düşünüyorum.Honda/SW600'den pahalı satmaya kalkarlarsa piyasada çakılmamaları için hiçbir sebep yok.
    O zaman SW daha cazip donanımlarıyla.... Bence tutulmaları için aşağıda fiyat belirlemeleri lazım.....

Şahsen ben SW tercih ederim.... Her ne kadar honda antipatisi olsada kymco nerde honda nerde?....

O zaman SW daha cazip donanımlarıyla.... Bence tutulmaları için aşağıda fiyat belirlemeleri lazım.....

Şahsen ben SW tercih ederim.... Her ne kadar honda antipatisi olsada kymco nerde honda nerde?....
    Aslında doğru söylüyosunda Alp,sanki Kymco'nunda (Xciting'in) daha derli toplu bir duruşu var.Myroad'da dizayn olarak sanki scooter'den vitesliye doğru,daha doğrusu otomatik touring'e doğru bi geçiş yapmaya çalışmış gibi.Baya baya scooter'de uzmanlaşmaya başladı adamlar.
    Oğuz

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    O kadar para bağlayacak adam 1. ci olarak marka... 2. ci olarak 2.el piyasası... 3. olarak SW daha konforlu.... 4. olarak daha ekonomik olduğunu düşünüyorum....

O kadar para bağlayacak adam 1. ci olarak marka... 2. ci olarak 2.el piyasası... 3. olarak SW daha konforlu.... 4. olarak daha ekonomik olduğunu düşünüyorum....
    Aynen katılıyorum.Bi şu ekonomik için yakıtını kastettiysen,o biraz göreceli.

Büyük ihtimalle Myroad fuar'a gelecek.Kafamızdaki soruların bir kısmına cevap bulabileceğimizi sanıyorum.Özellikle Maxi veya megascooter piyasası artık çok daha haraketli geçecek.Zira bildiğim kadarıyla Peugeot'da mart'ta 500cc'lik Satelis'i piyasaya sürecek.Tüketiciye yarıycakmı?Zaman gösterecek.
    Oğuz

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    harika bir motora benziyo. bir de tr de görsek ya.. her yıl yeni yeni modellerle piyasa kızışıyor. bakalım bu motorun piyasası ne olacak...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

kayku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hiç belli olmuyo :D
    kymco suzuki ye rakip mi buna gülerim hemde doya doya :D
    [url] www.myspace.com/kayku34 [url]
    [url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Hiçte fena değil, hatta güzel. Paylaşım için sağol Mete_han abi
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Motosikleti
    BMW Moto Guzzi CRF Vespa Activa Kymco
    Alıntı kayku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kymco suzuki ye rakip mi buna gülerim hemde doya doya :D
    Çok gülmen gerekicek çünkü kymco nun zaten 10 yıldır scooterdaki pazar payı suzukiden daha büyük.

şu anda dünya scooter pazar sıralaması
    1 piaggio
    2 honda
    3 kymco

Şeklinde....

Kymco Amerikan pazarında ise Piaggio nun bile önünde. Kymco tam 25 sene Honda ya scooter yaptı ve üzerlerine Honda yazıldı. ATV de ise dünyada bir numaradır kendileri bu yüzden bilir bilmez konuşmayın.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum.Bi şu ekonomik için yakıtını kastettiysen,o biraz göreceli.

Büyük ihtimalle Myroad fuar'a gelecek.Kafamızdaki soruların bir kısmına cevap bulabileceğimizi sanıyorum.Özellikle Maxi veya megascooter piyasası artık çok daha haraketli geçecek.Zira bildiğim kadarıyla Peugeot'da mart'ta 500cc'lik Satelis'i piyasaya sürecek.Tüketiciye yarıycakmı?Zaman gösterecek.
    Kuzen fuara gelmedim bu makina...Kymco fuarda çok silikti...ama senin kafandaki KYMCO sevdası hiçç bitmez...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Aprilia Atlantic 500 Sprint Scooter'ların Atası
    Bırakalım kymco'yu falan scooter'da dünyanın kabul ettiği tek ülke İtalyadır.Scooter alacaksan bu kesinlikle italyan olmalı kullananlar iyi bilirler,sadece scooter değil hangi tarz motosiklet alacaksan bu İtalyan olmalı, fuarda Ducatı leri hepimiz gördük tek kelimeyle muhteşem makinalar.Motosiklet İTALYAN işidir.

Motosikleti
    yamaha x-max ''06''
    Makina kalite ve yakışıklı ama yağı suyu ve yakıtı da eklenince hatırı sayılır bir
    ağırlığa yani 300 kg ye yaklaşıyor bence biraz diyete ihtiyacı var,neredeyse
    bir cruiser gibi olmuş.
    binbasi nayman x-max ''06
    Yamaha Touching Your Heart.
    Safety First,then RIDE..!

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuzen fuara gelmedim bu makina...Kymco fuarda çok silikti...ama senin kafandaki KYMCO sevdası hiçç bitmez...
    Birader MYroad 700 gelmedi ve bundan sonrada getireceklerini pek sanmıyorum.
    BUnu haftasonu Kymco sevdasını bi konuşalım Mete kardeş.Nedense Xciting'den bi türlü vazgeçemedim birader ya.

Alıntı SAKİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bırakalım kymco'yu falan scooter'da dünyanın kabul ettiği tek ülke İtalyadır.Scooter alacaksan bu kesinlikle italyan olmalı kullananlar iyi bilirler,sadece scooter değil hangi tarz motosiklet alacaksan bu İtalyan olmalı, fuarda Ducatı leri hepimiz gördük tek kelimeyle muhteşem makinalar.Motosiklet İTALYAN işidir.
    Katılmamak elde değil ama piaggio,Aprilia ve Gilera'nın içindeki 500'lük motorların Tayvan ve hatta Kymco malı olduğunu biliyormuydun?

Alıntı navigator55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Makina kalite ve yakışıklı ama yağı suyu ve yakıtı da eklenince hatırı sayılır bir
    ağırlığa yani 300 kg ye yaklaşıyor bence biraz diyete ihtiyacı var,neredeyse
    bir cruiser gibi olmuş.
    EN büyük handikapıda budur bu makinanın.268kg ne demek ya?
    Oğuz

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı SAKİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olaya sadece kendi görüşünüzden bakıyorsunuz.

Zevk,renk işi gerçi...
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)