Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

ramzey QM 200 GY hakkında

REKLAM ALANI
    DISTORTEDMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    Elinle kontrol edersin yada olayı aşmış ve profesyonel olmuşundur yolda giderken sertliği yada tekerin zor dönüşünü hissederek farkedersin. En güzeli periyodik bakımlarını yaptırırken kontrol ettirmen en azından. Bu kadar detaya da girmene gerek yok kaç km. ne kadar süre falan... Motorunu aldığın zaman varsa kitapçığında bu bilgiler yazar zaten. Yoksa da aldığın modelin forumdaki kullanıcıları sana bilgi verir. Bence ne istediğine iyice karar ver önce. Cross gerçekten istediğin motormu? Yoksa asfalt motorumu aslında kullanırken seni rahat ettirecek? He ben karar verdim kardeşim, cross alcam diyosan Ramzeyi git al. Motor gücü, yakıtı seni hiç üzmez. Yedek parça sorunu varmış. Ben yaşamadım ama yaşayanlar var.
    Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha XT 660 R
    Ya biri şu ramzey e yazsın, sitelerine koyduğu fotograflar çok kötü, millet siteye bakıp kötü imajlar ediniyor. İsterlerse ben çeker gönderirim. Benim motorum vallahi de oradakinden daha yakışıklı.

Motosikleti
    R1200GS
    armadillo zaten ben forumlarda araştırmaya başlamadan önce sitelerde gezindiğim dönemlerde, ramzeyin crossunu ihtimaller listeme eklememiştim bile. O nasıl ilkel bir site. Yönetim, pazarlama zayıf işte. Kendi bilecekleri iş tabi. Ama iş yedek parça teminine gelince böyle sakin konuşacağımı sanmam.

abicim ben karar verdim kros alacam.abim üniversitede (bilkentte) öğrenci. o orda kullanacak.dağ bayır orman çok okulunda.benim okuldada (hacettepede) kross yeri var.koşu için kullanılıyo ama ben orda kross yapcam.ormanlık alanın içinde.hem asfaltta kullanacam hem arazide.okul içinde ve mahallede kullanacam.arada da geziye çıkacam(dağa,bayıra falan).
    ramzeyde ben karar kıldım ancak abimle biraz daha inceleme gerektiğini düşünüyor.
    ha bide motor almanın en uygun zamanı hangi dönemdir.biz kışın almayı düşünüyoz.ocak şubat gibi falan.ucuz olur diye planlıyoruz.siz ne diyonuz bu konuda

buralpdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık var
    alacaksan ramzey aldıktan sonra 1000km kadar motorunu üzme rodajını güzel yap sabırlı ol. 1000km.bakımını yaptırdıktan sonra iyi bir ustaya iki tekerinde akortunu yaptır ondan sonra korkma.ben 6.ayda aldım dağ tepe geziyorum istop etme sorunu vardı onuda çözdük.makina güzel.tabiki ufak tefek kusurları olacak.baktığınız zaman iyi markalardada bazı hatalar olabiliyor.şehir içi kullanımıda güzel ben aldığıma pişman değilim motorumu seviyorum

150GY-A, 200GY-A, 200GY-2 ve Türevleri Buraya 46-49 sayfalarında gezi resimlerim var bakabilirsin

Motosikleti
    R1200GS
    He bu arada seni neredeyse tüm çin malı krosları kapsayan başlığımıza davet edelim tabi. Orada daha çok bilgiye ulaşıp bir takım konularda daha iyi fikirlere sahip olabilirsin

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ri-buraya.html

sağol distortedman kardeş.orayıda bir karıştırıyım.bakalım.

Motosikleti
    RMZ GY-150 3-A 2007
    MERHABA BENDE RAMZEYDEN BİR CROSs ALDIM ŞİMDİLİK BİRsorun yok motor içinde bek sorunu vardır bu motorun diyen olmadı şimdiye kadar

alacak san cross alacan bradırım ŞŞIıııı

[B][I][CENTER]İKARUS :ama kanatsız ::melek02:[/CENTER][/I][/B]

Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Hayırlı olsun arkadaşım. Güle güle ve kazasız binişler dilerim. Bu arada Ramzey 200 için şunu söyleyeceğim. Yaz boyu kapalı garajda tam üç buçuk ay yattı motorum. Ekim ayında garajı açtım, cikleyi indirdim, benzini açtım ve tek kısa marşla motorum çalıştı. sonra 2 ay daha yattı motorum ve yine aynı şekilde tek marşla çalıştı. Başka diyeceğim yok. Tüm Ramzey crossculara selamlar.

Motosikleti
    QINGQI QM200GY-B
    merhaba,
    bende bir QM200-GY-B aldim,,,
    1.5 ay once ama havalar nedeniyle hala kulanmadim.şimdilik garacda, hafta da 2 kere çaliştiriyorum aku boşalmasin diye.
    bence QM200-GY ( Ramzey ) sahibi olanlar bu sayfada yazsalar iyi olur .
    teşekkurler

Motosikleti
    QINGQI QM200GY-B
    merhaba
    bunlarda benim QM200GY-B resimleri

Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Hayırlı olsun bobtiger. Güle güle bin. Güzel motor, inşallah memnun kalacaksın. Selamlar.

Motosikleti
    QINGQI QM200GY-B
    Sağol Naci63
    teşekkür ederim

Motosikleti
    QINGQI QM200GY-B
    merhaba arkadaşlar
    ramzey QM200 user manual da yaziliyor ilk 800 km 5000 rpm altinda gitmek gerekiyor ... 1600 km ---- 7500 rpm
    sizce bunlari dikkata almaliyim?
    şimdilik 300 km dayim ve 5000 rpm den fazla geçmiyorum.

Motosikleti
    R1200GS
    Tabiki dikkate alman gerek. Ben uymaya çalıştım. Sadece bikaç kez aşmış olabilirim ama rodaj çok önemli. 1600km.den sonra 7000-8000 leri vurursun zaten

Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Alıntı bobtiger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar
    ramzey QM200 user manual da yaziliyor ilk 800 km 5000 rpm altinda gitmek gerekiyor ... 1600 km ---- 7500 rpm
    sizce bunlari dikkata almaliyim?
    şimdilik 300 km dayim ve 5000 rpm den fazla geçmiyorum.
    Mutlaka dikkate al. Ben şahsen öyle yaptım. ileride faydasını göreceksin. Selamlar.

Motosikleti
    QINGQI QM200GY-B
    Teşekkurler
    şimdiye kadar dikkat etmişam 1600 km kadar da ederim. ama bir az zor du . burdaki teknisiyen arkadaşim diyordi ki motor lar fabrika da test den geçmişler ve test halinde daha yöksek rpm lerde çalişdirilmişlar , o nedenle rodaji çok önemsemiyor. ama ben oygulayacağim

Motosikleti
    R1200GS
    Eğer fabrikadaki testlerle iş bitmiş olsa kitapçığına yazma şu km.ye dek bu en fazla devirde kullanın gibi bilgiler. Aksi halde bi farkı olur başka markalardan ve heeey heeey benim motorumu alırsanız rodaj süresi diye bişey yok. Plakayı çıkartın ve basın gidin yolunuza diye reklam yaparlar aksine. Bence kitapta yazanları uygula

Motosikleti
    ramzey 200cc
    böööö

hort hort hortlakcık

[B][I]ErDeM[/I][/B]::whip:: ::xrock::

Motosikleti
    qm 200 gy
    Ben daha yeni ramzey qm 200 gy aldım ve arka dişlisi 56 lık tahminime görede ön 15 lik olması lazım tork güzel ama motor hız konusunda 80 km geçmiyor bu motorun orjinalindeki dişli ölçülerini bilen varsa çok sevinirim

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)