criminal seninle ortak bi keeway bayiimi açsak napsak kardeş valla benim bağlantılar tamam yeteri kadar bilgimizde var en az bayisi kadar biliyorum valla
criminal seninle ortak bi keeway bayiimi açsak napsak kardeş valla benim bağlantılar tamam yeteri kadar bilgimizde var en az bayisi kadar biliyorum valla
KARTAL GOL GOL GOL
Walla bana uyar kardeş.İstersen gidip başvuru yapalım.zipir adlı üyeden alıntı
votka, ceash motorlar birkaç gün içinde Maslak merkezde, 15 şubatta da bayilerde olacakmış.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
iyi haber görmek lazım.
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
motor çok güzel, allah her isteyene almayı nasip etsin...
yalnız arkadaşlar bu motoru zaman zaman dağa bayıra götürecek olsak dağa bayıra gelir mi, toprak yolda falan sakatlık çıkarır mı ki???
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
eyvallah hocam, rodaj dönemi de biraz bu yollarda geçer ya hayırlısı bakalım...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
yaa niye bunlarda arkada yaslanma sırtlıgı yok.sırtlık olsa düsünecegim.böyle sirin gelmiyor bana ee tabiki herkesin kendi tercihi ama bu motoru tamamlayan en önemli parca benim için
Superlight'ta da yoktu bahsettiğn sisybar.Alan ve kullananların bir kısmı sonradan takıp giderdiler bu eksiği.Sonradan 40-50 Ytlye taktırabileceğin birşey için fikrini bu derece kesin verme derim.Landcruiser beğeneceğin, düşünebileceğin bir motosikletse bırak sisybar eksikliği düzeltilebeilecek bir nokta gibi kalsun, geri kalanını değerlendir.
Supershadow topicinde bahsedilmiş, burada hiç haber yok.Cumartesi günkü Motovizyon ziyaretimizde Soner Bey ile konuşmamız sonucunda tahmini fiyat(son düzenlemeye göre) Landcruiser için 4000 YTL'nin üstünde bir rakam...Ayrıca Motovizyon ziyaretinin fotoğrafları da aşağıda:
http://www.motosiklet.net/forum/show...?t=8067&page=2
amerikaya gidenle buraya gelen işçişik aynımı acaba
ÇaMuR AtMa İzi KaLMaz SanADa BuLAşıR...
ÇiN Malı YuRDuN MaLI OnU HeRkeS KuLLanMAlı...
Bu kadar detay düşünmeyin arkadaşlar.Sonuçta aldığınız mal belli.Görünce karar vereceksiniz nasıl olsa.Bu arada Dtm deki fuarın planı arkadaşlar.Böylece girecek firmalarıda plana bakarak görebilirsiniz...
Criminal hala çalışıyor. Helal kardeş sana...
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
Daha ne denir ki?Büyüksün -CRiminAL-...
Emeğini,çalışmanı tebrik ve takdir ediyorum.
celik motorun 150 liği sisybarı, aynaları ve siper camı alıp süperlıghte takmak lazım
ya Crim salcanonun internet adresini bulabildin mi? Merak ettim. Reklamları da dönmeye başladı. Salcano bisikletleri kalitelidir. Motorları da öyle olursa bakmak lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)