Selamlar Motovizyon.Kendinizi tanıtır mısınız.Hangi bayisiniz.Bak reklamınızı çok yaptım ona göre.
Buradaki millet tatmin edici cevaplar ister.
Selamlar Motovizyon.Kendinizi tanıtır mısınız.Hangi bayisiniz.Bak reklamınızı çok yaptım ona göre.
Buradaki millet tatmin edici cevaplar ister.
criminal motomax sana almassa ben sana bi landcruiser alcam merak etme
Anladım.Sen de hoşgeldin aramıza.Sana özelden mesaj attım bana dönersen sevinirim.Malum bizim toplu alış işlerimiz var.Seninle görüşmek isterim.
tamam criminal dert etme.
Motovizyon ben duydum sizi, faizsiz 12 taksitle veriyomuşsunuz, çok da güzel yapıyosunuz bence.
İnşallah bu taksit imkanı devam ederse ben de supershadow'u alıcam sizden bu şekilde
Aman bu taksit anlaşmanızı bitirmeyin ben alana kadar!!.
Tabi bizim toplu alışverişimiz var, onu es geçmeyelim lütfen
Motovizyon, sizin bayi açık mı bu saatte ya? Bu ne iş aşkıdır..
Sevigili MOTOVİZYON öncelikle hoşgeldin ve görüşmek üzere diyorum,siz böyle kampanyalar yaparsanız topluca geliriz sizi rahatsız etmeye...
selam motovizyon, landcruiser'ı da peşin fiyatına 12 ye bölersen sanırım kocadayın dediği gibi topluca geliriz. motorları hazırla
Motovizyona teşekkür ediyorum.Kendisi 1 saatini ayırdı bana.Çok da ilgilendi sağolsun.Haftaya kısmetse kocadayla beraber ziyaretine gideceğiz.Gelecek arkadaşlar bana ulaşsın.Kendisi bize indirim de yapacak.Söz aldık
alırken haber verin beraber alırız land cruiseri
KARTAL GOL GOL GOL
sevgili motovizyon hoşgeldiniz,
sizde başka markalarda mevcut mudur ?
güzel bakan , güzel görür.
binilimi nasilkine acabe
race gibi olmaz bu ya
Race gibi mi.?
Dalga mı geçiyorsun arkadaşım.Cruiser modeline race gibi olmaz diyosun.Akşam saati iyi güldürdün beni.Allah da seni güldürsün
motomonster neden öyle bişey yazmış anlam veremedim!
ben gidiyorum yarın motomax anabayiine bana yakın ayazağada resim çekersem koyarım buraya
KARTAL GOL GOL GOL
selam arkadaşlar makina gelmiş mi gören varmı acaba...
ÇaMuR AtMa İzi KaLMaz SanADa BuLAşıR...
ÇiN Malı YuRDuN MaLI OnU HeRkeS KuLLanMAlı...
Ah be baba land Cruiserin şu light barlı modeli olsa çok iyi olurdu da yeni model kelaynak gibi.Bomboş.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)