teşekkürler emen inceliyorum kardeş
oraya bakacağınıza www.motomax.com.tr ye bakın. keeway in direk ithalatçısı.
teknik bilgiler de mevcut.
Teknik bilgide, motosiklet fotoğrafında... bir sıkıntımız yok zaten, ister o sitelere bakın, ister forumda aratın geniş bilgiye sahip olursunuz.Ama bu motosikletlerin fiyatları, kaliteleri, bekleyişimize cevap verip veremeyecekleri, veya beklentilerimizi sonuca ulaştırıp ulaştıramayacakları asıl sorun.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
avatarımı değiştirdim. şimdi sıra bisikleti mi motorbisiklet yapmaya geldi
Avatarını güle güle kullan, umarım yeni motorunu da güle güle kullanırsın.
LandCruiser ın motoru için Hava Soğutmalı diyor motomax'da,sanırım uzun yolda bu durum sıkıntı yapabiliyor diye duymuştum.Su soğutmalı tercih ediliyor diye hatırlıyorum uzun yolculuklar için.Motorcu bir arkadaş yanıtlarsa sevinirim.
LandCruiser ın motoru için Hava Soğutmalı diyor motomax'da,sanırım uzun yolda bu durum sıkıntı yapabiliyor diye duymuştum.Su soğutmalı tercih ediliyor diye hatırlıyorum uzun yolculuklar için.Motorcu bir arkadaş yanıtlarsa sevinirim.
benimde bilgim yok ama
su soğutma daha iii'miş. regal için okumuştum 100 km de bir 10 dakika dinlenmesi gerekiyormuş su soğutmalı motor. oda sıkıntı bence.
Şu anda piyasada sadece Regal Raptor'da var su soğutma.Bu daha önce de konuşuldu, daha bilirkişiler o kadar da büyük bir sorun olmayacağını söylediler.Bence de öyle.
Lespaul84,motorlar ilk olarak kızıltoprağa tanıtım amaçlı geliyor daha sonra internet sitesinde veya fuar da tanıtımları yapılıyor dimi?Bu derbi gpr125'de de böyle olmuştu sanırım bu işin gidişi böyle?
Bu motordan almaya niyetlenen arkadaşlar bir organizasyon yapıp toplu alım yapalım böylece iskonto yaptırırız.
BANA UYAR beraber olursak taksit seçenekleride netleşir. criminal bu motorla çok ilgili. bence bir kayıt altına alsa alabilecek olanları daha net bir pazarlık olur. regali de öyle takip ediyorum ben.
ciriminal bir topiç açsana sadece almak isteyenler birleşsin
Tamam onu hallederiz.Henüz erken bi motor Türkiyeye gelsin hele.Bi görün showroomlarda.Nasıl olsa ben Motomax ile telefonla da görüşürüm.Ne yapabilecekleri konusunda fikir alırız.Bu arada Land Cruisr modelinin yurtdışındaki tiplerinden bulabildiğimiz bir kaç resim.
kocaday arkadaşımın katkılarıyla.....
Bir de böyle bi şekil var...
yaw bende onu diyorum işte fuarda çıkcak ilk olarark bu motor beraber gidelim fuara toplanalım hem land cruisere hem aksesuarlar pazalık yaparız
KARTAL GOL GOL GOL
Kesinlikle zipir a katılıyorum...Ben cnr'daki fuar da bulunacağım.
mart'ta istanbuldayım. arkadaşlar birlikte gidelim diyorsanız ben de varım.
Bir an önce şu fuar işini kararlaştırmak lazım, önceden tanıtım amacıyla piyasaya sürüleceği o 1-2 bayiye gidip bakmamız, değip değmeyeceğine karar vermemiz, sonra aramızda konuşup, karar verip fuarda ona göre tahmini bir sayı söyleyebilecek kadar hazırlıkla pazarlığa hazır gitmeliyiz.
arkadaşlar sanıyorum o bir iki özel motomax bayisinden biri kızıltopraktaki bayi.bu hafta içinde geliceğini söyledi.bu hafta içi arayıp öğrenebilirsiniz
Arayıp öğrenelim de oraya bakmaya da şöyle bir grup olarak gitsek...nasıl olur ?
arkadaşlar fz6 600 bağlantısı yaptım,satın alacaktım ama kafamı karıştırdınız galiba ben de chopperları seviyorum.13850 ytl nerde,3850 ytl nerde?üstelikte yamaha'nın 2006 motorları haziranda geliyormuş,mecburen 2005 alacaktım,abs 2005 modellerde yokmuş,gezi motoruysa bu da gezi motoru, valla hem ucuz hem şık.toplu olarak alırsanız ben de varım.son motorum da chopper'dı.ben hazırım,gelsin ilk partiden alıyorum...
sevgiler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)