kaç gün oldu cvp yok burası bitmiş :(
kaç gün oldu cvp yok burası bitmiş :(
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
arkadaslar MOTORUMU SATIYORUM haberiniz olsun.keeway land cruiser 250.motor 1650 km de kazasız belasız.isteyenler cep ten mesaj atarlarsa sevinirim.motor İZMİR DEDİR.
CEP : 0 554 344 11 83
KAZASIZ GÜNLER HERKESE...
Arkadaşlar herkese merhaba;
bana keeway sl ön camı lazım kelepçeleriyle birlikte.. temin edebileceğim satan bir yer varmı acaba ? bilen varsa özelden mesaj atabilirmi acaba ? superlıght forumuna bak derseniz oraya da yazdım ama dönen olmadı.. aksesuar olarak satan bildiğiniz yer varsa eğer memnun olurum..
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler ederim.. herkese kazasız sürüşler sağlıcakla...
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Milletlandcruiser 250 ile 14 günde karadeniz turu yaptım 2675 km İSTANBUL-GİRESUN VE TÜM BATI KARADENİZ Motor banamısın demedi harika bir tecrübeydi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 ----------
fotoların bir kısmı facebook profilimde linki veriyorum bakabilirsiniz.
http://www.facebook.com/photo.php?pi...8&id=804138855
::sapkaa::[COLOR="Red"][COLOR="Red"]Rodeo (Biri beni durdursun)[/COLOR]!!![/COLOR] ::sapkaa::
arkadaşlar keeway landcruiser'ım satılıktır bilginize kazası yada masrafı yoktur 15000 km de bakımları düzgün yapıldı temiz kullanıldı motor yükselteceğimden satıyorum.ilgilenenler özel mesaj atabilir motor izmirde.
nerde yahu keeway kullanıcıları:s
neden satıyorlar bu motoru anlamam mis gibi motor:D
arkadaşlar motorumu satıyorum ilgilenen olursa bana yönlendirebilrsiniz.temiz motor shadow yada dragstar alıcam ondan satıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36714472/detay
SL'İN Yapısı gereği, cam uydurmak kolay iştir. Mesela, aşağıdaki link'i bi inceleyin, istediğiniz şekil ve renk'de sipariş verebilirsiniz. Ismarlama cam işi de yapılıyor. Bildiğim kadarıyla, telefonla irtibata geçebilirsiniz.
http://www.ozenplexi.com/mtcam.htm
veya buradan da sipariş verilebilir.http://www.rialli.com/urunler/motors..._cam-siperlik/
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
arkadaşlar bizim motorun orjinal zincir bakla sayısı kaç bilen varmı acaba?
120 diye hatırlıyorum sen en iyisi saymaya başla bence
bugün söktüm 120 bakla:Duğraştırdı beni
ya arkadaşlar bu lc250nin motoru uzun yolda çok ısınınca şişiyormu... bende virago 535 vardı uzun yolda ayaklarımın altı cehennem gibiydi ama biliyorsunuz japonu anlatmaya gerek yok ..
Uzun yol Keeway'in Superlight'ıyla hiç sıkıntı yaşamadan geçirilip gidiyorsa, Land Cruiser'da da sorun olacağını sanmam... Yine de daha doğru fikri kullanıcılarından almak lazım...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
horrttttt
iyi hortlatmışsınz ta 2005 den kalma
ins dediğin gibi olur kardeş çünkü benzin almak dışında pek durmam
ben motorla hep uzun yola giderim bakımını yap doldur benzini yola devam et bi yılda 16bin km yaptım ben buji ve yağ değişiminden başka bişeye ihtiyaç duymadı motor
hımm ins dediğin gibidir kardeşim çünkü motorun şekli şemali çok hoşuma gidiyo, hyosung gv 250 çok sağlam parçaları japon, işçiliği kore diyorlar ama küçük buluyorum onu, lc cruıser 250nin ebatları daha iyi motoruda umarım iyidir.sıfırını buradaki bayii 4750ye kadar bıraktı bana ama şu an o kadar param yok ama yazada kesinlikle bu motorla girmek istiyorum.ikinci ellere bakıyorum onlarda çok yüksek tutuyolar fiyatı piyasaya ve sıfır fiyatını göz önününe alarak ben en fazla 3000tl düşünüyorum zaten paramda o kadar çıksam çıksam yüz ikiyüz daha çıkarım sizce ben bu fiyata bulabilirmiyim ikinci el yada satıcı arkadaşlar sıfırının 4750ye kadar düştüğünden haberi yok galiba indirim yapmamakta ısrar ediyorlar
4750 satılan motor sıfır olmaz kardeşim 6500 tl anahtar teslim bayi satış fiyatı istediğin yere sorabilirisin o motordan ya parça çalınmıştır yada başka bişey yapılmıştır yada eski model yatmış ölü motordur aldanma derim ben
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)